کد خبر : 65336
تاریخ : 1401/11/5
گروه خبری : جامعه

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان:

6 بهمن‌ماه، دومین مجمع سلامت استان همدان برگزار می‌شود

حبیب معصومی اظهار کرد: تعداد 20 گروه کاری در دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان تعریف شده است که مجمع سلامت ازنظر تعداد و سطح شرکت‌کنندگان جامع‌ترین گروه کاری محسوب می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه مجمع سلامت شهرستان‌های استان همدان براساس دستور‌العمل باید در سه ماه سوم هرسال و مجمع سلامت استان در سه‌ماهه چهارم برگزار شود، از برگزاری مجمع سلامت استان بعد از وقفه پنج‌ساله خبر داد و گفت: این مجمع فقط یک‌بار سال 96 در استانداری همدان برگزار شد.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان با یادآوری اینکه مجمع سلامت شهرستان‌ها نیز در قالب کارگروه سلامت به‌صورت محدود برگزار می‌شد، اظهار کرد: امسال مجمع سلامت برای 9 شهرستان استان به‌جز همدان که مشترک با استان برگزار می‌شود، با حضور حداکثری برگزار شد.
   تجلیل از مسئولیت‌پذیری اجتماعی در برابر سلامت استان همدان
وی یکی از اهداف برگزاری مجمع سلامت استان را ‌تجلیل از مسئولیت‌پذیری افراد مؤثر در پیشبرد اهداف سلامت دانست و گفت: عوامل اجتماعی مؤثر بر حوزه سلامت به بیرون از دانشگاه علوم پزشکی ازجمله مسئولان دولتی و غیر دولتی، خیرین و سمن‌ها و اقشار مختلف مردم مرتبط است.
معصومی سخنرانی استاندار همدان، نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه همدان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان را بخشی از مجمع استانی سلامت عنوان کرد و افزود: در این مجمع سه چالش اصلی استان شامل جوانی جمعیت، تغییر اقلیم و اثرات آن بر سلامت و بیماری‌های غیر واگیر به‌ترتیب توسط اساتید برجسته کشوری دکتر محمداسماعیل اکبری مشاور جمعیت وزیر کشور، دکتر مطلق رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و دکتر اعتماد مدیرکل بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت بررسی می‌شود.
   سه چالش سلامت، جوانی جمعیت، تغییر اقلیم و اثرات آن بر سلامت و بیماری‌های غیر واگیر
وی گفت: سه کلیپ شامل معرفی استان و دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان، کلیپ سه چالش سلامت استان شامل جوانی جمعیت، تغییر اقلیم و اثر بر سلامت و بیماری‌های غیر واگیر و مروری بر برگزاری مجمع سلامت شهرستان‌ها در سال 1401 در مجمع استانی سلامت پخش می‌شود.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان دعوت‌شدگان مجمع سلامت استان را شامل نخبگان بومی استان همدان، استاندار، ائمه جمعه، رؤسای پیشین دانشگاه، فرمانداران، نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، رؤسای نظام پزشکی، پرستاری و روان‌شناسی استان، تعدادی از اساتید دانشگاه‌های مختلف، رؤسای ادارات استانی و جمعی از مسئولان دانشگاه، رؤسای انجمن‌های علمی علوم پزشکی، اعضای شورای پیام‌گذاران استان، رؤسای مراکز تحقیقاتی، رسانه‌ها، خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد دانست.
   ارائه فهرست نیازهای حوزه سلامت به‌منظور جلب مشارکت مردمی در مجمع استانی سلامت
وی در اختیار قرار دادن فهرستی از نیازهای حوزه‌های ارائه خدمت دانشگاه علوم پزشکی همدان ازجمله درمان، بهداشت، غذا و دارو و اورژانس را از دیگر اهداف برگزاری مجمع استانی سلامت عنوان و ابراز امیدواری کرد که با مشخص شدن نیازها خیرین سلامت و مجموعه‌های مختلف مرتبط با حوزه سلامت دانشگاه برای رفع مسائل اقدام کنند.
معصومی با بیان اینکه تعداد پنج غرفه در حاشیه برگزاری مجمع استانی سلامت پیش‌بینی شده است، گفت: غرفه‌های معاونت‌های بهداشتی، درمان و غذا و دارو، اورژانس 115 و مدیریت مشارکت‌های مردمی دانشگاه ضمن معرفی فعالیت‌های واحد و شاخص‌های مربوطه، خدمات و آموزش چهره‌به‌چهره ارائه می‌دهند و نیازها را در چهار محور زمین، ساختمان، تجهیزات اداری و پزشکی به شرکت‌کنندگان مجمع استانی سلامت اطلاع‌رسانی می‌کنند.

  لینک
http://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/65336