کد خبر : 10983
تاریخ : 1398/5/23
گروه خبری : جامعه

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد:

طلب 106 میلیارد و 629 میلیون تومانی برق همدان از مشترکین

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: طلب این شرکت از مشترکین خود 106 میلیارد و 629 میلیون تومان بوده که بیشترین بخش آن مربوط به دستگاه‌ها و ادارات است.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، امیر خجسته نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی با مدیران صنعت آب و برق استان در شرکت توزیع نیروی برق همدان دیدار کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در این دیدار با اشاره به وضعیت برق استان، اظهار کرد: انرژی تحویلی استان همدان سه هزار و 569 میلیون کیلووات ساعت و مصرف انرژی نیز سه هزار و 208 کیلووات ساعت تا پایان سال 97 بوده است.

محمدمهدی شهیدی با بیان اینکه تلفات انرژی استان 10.13 درصد است، گفت: امیدواریم با برنامه‌های پیش‌بینی‌شده و اجرای آن‌ها این رقم تا پایان سال 98 به 10 درصد کاهش یابد.

وی با اشاره به وضعیت مشترکین، افزود: استان همدان 746 هزار و 464 مشترک دارد که از این تعداد 300 هزار و 838 مشترک مربوط به شهرستان همدان است و حدود 40 درصد مشترکین را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: اوج بار در شهرستان همدان 221 مگاوات بوده که یک‌سوم اوج بار استان است.

وی با اشاره به وجود 15 هزار و 898 مشترک در شهرستان فامنین، گفت: عمده مصرف شهرستان فامنین در بخش کشاورزی است.

شهیدی با اشاره به شاخص‌ها و اقدامات انجام‌شده در این خصوص، ابراز کرد: الگوی انرژی در استان همدان رعایت می‌شود و در تلفات انرژی و مدت‌زمان خاموشی روند کاهشی داریم.

وی با بیان اینکه بیشترین مشکلات ما در حوزه برق به شهرستان‌های همدان و ملایر برمی‌گردد، عنوان کرد: یکی از مشکلات ما در منطقه قهاوند بود که درحال حاضر پست به‌صورت آزمایشی وارد مدار شده و به‌زودی افتتاح می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: موضوع دیگر پست سایت شرکت است که کابل‌کشی‌های آن درحال انجام بوده و امید است به‌زودی وارد مدار شده و مشکل ضعف ولتاژ این منطقه نیز رفع شود.

وی ادامه داد: در شهرستان ملایر نیز برای احداث پست مشکل زمین با اداره اوقاف داشتیم که ضمن پیگیری‌های نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، رفع شده و امید است با راه‌اندازی آن مشکلات ما در ولیعصر رفع شود.

شهیدی با بیان اینکه امسال به‌عنوان سال رونق تولید نام‌گذاری شده است، ابراز کرد: در این راستا طی توافق‌های انجام‌شده و در دست اقدام با شرکت شهرک‌ها درمجموع 43 مگاوات ظرفیت‌سازی کرده‌ایم.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای کاهش خاموشی‌ها، یادآور شد: در این زمینه شناسایی فیدرهای بحرانی با هدف اجرای تعمیرات بر روی آن‌ها، انجام مانورهای عملیاتی و تعمیراتی، به‌کارگیری دستگاه التراسونیک در شناسایی نشتی‌ها، انعقاد قرارداد با پیمانکار، انجام تعمیرات به روش خط گرم در شبکه، افزایش اعتبارات قدرت مانور، توسعه فیدر برای مانورینگ، بالا بردن قابلیت اطمینان شبکه و افزایش نقاط مانور انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: طلب این شرکت از مشترکین خود 106 میلیارد و 629 میلیون تومان بوده که بیشترین بخش آن مربوط به دستگاه‌ها و ادارات است.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه برق استان، گفت: مشکلات حاشیه‌نشینی و تجاوز به حریم شبکه‌ها، پیگیری تخصیص منابع به پست 230 سردار همدانی و وصول مطالبات از دستگاه‌ها، مشکلات ما در بخش توزیع است.

      صنعت آب و برق همدان یکی از مجموعه‌های جهادی در استان است

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار ضمن تقدیر از مجموعه صنعت آب و برق استان همدان، اظهار کرد: صنعت آب و برق استان یکی از مجموعه‌های جهادی در همدان است.

امیر خجسته با بیان اینکه در بین مدیران جهادی استان مجموعه برق سرآمد است، گفت: در آب و فاضلاب شهری و روستایی استان نیز تلاش‌های خوبی صورت گرفته است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه آب‌رسانی به شهر همدان، عنوان کرد: این پروژه مهم مصوبه سفر مقام معظم رهبری به استان است و باید عملی شود و ما نیز تمام توان خود را بر تحقق این مسئله گذاشته‌ایم.

وی با بیان اینکه موضوع آب اولویت استان است و باید آن را جدی بگیریم، افزود: سد قوچم و سد آب آزاد کیفی‌ترین آب‌های کشور هستند و در دولت تصویب شده که آب از این دو سد برای همدان بیاید.

خجسته با اشاره به زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی استان، تصریح کرد: موضوع آب و برق مراکز صنعتی مورد پیگیری قرار گرفته که بخشی اجرایی شده و بخشی نیز در دست اجرا بوده و زیرساخت‌ها فراهم شده است.

وی افزود: یکی از علل عقب‌ماندگی ما در استان اختلافات بود که خوشبختانه امروز بدون چالش و با همگرایی و همفکری کارها انجام می‌شود.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افق همدان هم در بحث منابع و هم در بحث گردشگری روشن است و امروز شاهد ورود سرمایه‌گذاران به استان هستیم که نشان‌دهنده شتاب گرفتن توسعه همدان است.

در ادامه این جلسه منصور ستوده مدیرعامل آب منطقه‌ای همدان و سیدمصطفی هاشمی مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان و معاونت آب و فاضلاب شهری همدان نیز به ارائه گزارش عملکردی حوزه خود پرداختند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/10983