کد خبر : 11127
تاریخ : 1398/5/28
گروه خبری : اقتصادی

336 بنگاه اقتصادی در کرمانشاه از مدار تولید خارج شدند

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه گفت: 336 بنگاه اقتصادی در این استان از مدار تولید خارج شده‌است.
مجتبی قبادی تعداد بنگاه‌های اقتصادی استان کرمانشاه را دو هزار و 280 مورد اعلام و اظهار کرد: از این تعداد، 939 بنگاه در بخش صنعت و معدن و یک هزار و 341 بنگاه نیز در بخش کشاورزی قرار دارند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر از تعداد دو هزار و 280 بنگاه موجود، یک هزار و 755 بنگاه فعال بوده که 27 و 549 مورد اشتغال در آن‌ها وجود دارد.
     189 بنگاه در کرمانشاه نیمه‎فعال و 336 بنگاه راکد است
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه تعداد بنگاه‌های نیمه‎فعال را نیز 189 مورد اعلام کرد و افزود: دو هزار و 789 مورد اشتغال نیز در این بنگاه‌ها ایجاد شده‎است.
این مقام مسؤول در خصوص تعداد بنگاه‌های راکد و غیرفعال استان نیز، عنوان کرد: هم‌اکنون 336 بنگاه اقتصادی راکد در استان داریم که پنج هزار و 315 اشتغال تعطیل شده دارد.
قبادی در خصوص علت رکود و تعطیلی بنگاه‌های مذکور، اذعان کرد: بدهی بانکی، مشکلات مالی، اعلام ورشکستگی و اختلافات بین شرکا عمده دلایل تعطیلی این بنگاه‌های اقتصادی است.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه ادامه داد: مشکلات بازار برای عرضه محصولات، به‌روز نبودن ماشین‌آلات و فرسوده بودن از دیگر دلایل تعطیلی این بنگاه‌های اقتصادی است.
     احصا و پایش مشکلات بنگاه‌های اقتصادی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان
وی در پاسخ به اینکه برای احیای این بنگاه‌ها چه کمکی به آن‌ها صورت گرفته‎است، خاطرنشان کرد: برای بنگاه‌های نیمه‎فعال و راکد از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلاتشان را احصا و پایش کرده‌ایم.
قبادی یادآوری کرد: اگر درخواستی در این زمینه در کارگروه تسهیل مطرح شده‎است ما آن را به‌صورت کارشناسی بررسی کرده و بر اساس قانون رفع موانع تولید آن‌ها را مورد حمایت قرار داده‌ایم.
     احیای 61 واحد تولیدی راکد در سه‌ماهه ابتدایی امسال/ پیگیری واحدهای راکد هلدینگ شستا از طریق کارگروه ملی
وی اضافه کرد: در راستای حمایت‌های مذکور طی سه‌ماهه ابتدایی امسال، 61 واحد تولیدی از بنگاه‌های اقتصادی راکد را فعال کردیم که 288 شغل مستقیم دارند.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه گفت: تعدادی از واحدها نیز که مربوط به هلدینگ‌هایی چون شستا است را از طریق کارگروه ملی در تهران بررسی و پیگیری کرده‌ایم.
     بررسی و حمایت بنگاه‌هایی که مشکل دریافت خدمات بانکی دارند از طریق شورای تأمین استان
قبادی تصریح کرد: همچنین پیشنهاد داده‌ایم که مشکل تعدادی از بنگاه‌ها که مشکل دریافت خدمات داشته‌اند در شورای تأمین استان بررسی شود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه اظهار کرد: در قانون اصلاح چک اگر بنگاه‌های اقتصادی و یا افراد حقیقی و حقوقی به سیستم بانکی بدهی داشته باشند، از دریافت کلیه خدمات بانکی ازجمله چک، افتتاح حساب و... محروم هستند.
     بنگاه‌هایی که مشکل خدمات بانکی دارند در صورت تأیید شورای تأمین بدون محدودیت قانون چک یک سال خدمات می‌گیرند
وی افزود: تبصره‌ای در ذیل ماده 4 این قانون وجود دارد که در آن گفته‌شده اگر شورای تأمین استان تشخیص دهد که عدم دریافت خدمات بانکی این بنگاه‌ها باعث مشکل برای استان می‌شود و برای مثال تعداد اشتغال زیادی را از دست می‌دهیم، عواقبی دارد و این موضوع را تأیید کند، سیستم بانکی به مدت یک سال برای این‌ها چک صادر خواهد کرد و بدون محدودیت قانون چک، به آن‌ها خدمات بانکی ارائه می‌کند.
قبادی در خصوص برنامه‌های استان برای کمک به این بنگاه‌ها و واحدها نیز عنوان کرد: به این منظور کمیته‌هایی در نهادهای مربوطه چون سازمان صنعت، معدن، خانه صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و دیگر ارگان‎های مربوطه با تفویض اختیار از کارگروه تسهیل تشکیل‌شده که به مشکلات آن‌ها رسیدگی شود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از این مشکلات در کمیته‌های مذکور حل می‌شود و مشکلاتی نیز که حل‌نشده در کارگروه تسهیل استان بررسی و برای آن‌ها تصمیم‌گیری لازم صورت می‌گیرد.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/11127