کد خبر : 21856
تاریخ : 1399/2/30
گروه خبری : اقتصادی

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان:

غرفه‌های عرضه مستقیم کالا در همدان راه‌اندازی شود

سپهرغرب، گروه خبر: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان خواستار پیش‌بینی بیش از 6 غرفه در شهر همدان برای عرضه کالای مورد نیاز مردم به‌منظور پیشگیری از گرانی و شکسته شدن قیمت‌ها شد.

ظاهر پورمجاهد روز گذشته در نشست اعضای کمیسیون تنظیم بازار همدان بیان کرد: همه‌ساله شهرداری محل‌هایی را برای فروش کالا به مزایده می‌گذارد که امسال باید از این تعداد، مکان‌هایی را با قیمت پایین برای راه‌اندازی فروشگاه عرضه مستقیم کالا در اختیار تنظیم بازار قرار دهد.

وی افزود: چنانچه همکاری در این زمینه با ستاد تنظیم بازار صورت نگیرد، در یک اقدام ضربتی تمامی غرفه‌های متعلق به شهرداری و واحدهای فعال در بازارروزها که اقدام به عرضه کالا با قیمت نامتعارف می‌کنند، پلمب می‌شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان تأکید کرد: نباید در زمینه عرضه کالا تنها به قیمت‌های ارزان کنونی توجه داشت، بلکه باید با آینده‌نگری جهت عرضه کالا و محصولات مورد نیاز مردم با قیمت مناسب تدبیری اندیشید.

پورمجاهد ادامه داد: اتحادیه‌ها نیز برای جلوگیری از افزایش نامتعارف قیمت‌ها اقدام به اجاره مغازه‌ها به‌ویژه در محدوده «سر گذر» و «سبزه‌میدان» کرده و به فکر کسب سود و منافع بالا نباشند، بلکه رویکردشان رفع مشکل و دغدغه مردم با رساندن کالا به قیمت مناسب به دست آن‌ها باشد.

وی فلسفه وجودی ستاد تنظیم بازار را پیشگیری از افزایش نامتعارف قیمت کالا و تهیه اقلام ضروری مورد نیاز مردم دانست و افزود: گزارش‌های ارائه‌شده از سوی مسئولان در این کمیسیون باید منتج به رفع و یا کاستن مشکلات مردم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان اضافه کرد: یکی از عوامل مؤثر در بالا رفتن قیمت‌ها واسطه‌ها هستند، بنابراین باید تشکل‌ها وارد میدان شده تا اجازه سودجویی به واسطه‌ها داده نشود.

پورمجاهد گفت: بسیاری از استان‌ها بر روی تولید «مرغ سایز» با وزن حدود یک کیلو و 400 تا یک کیلو و 600 گرم کارهایی انجام دادند، اما در این استان اتحادیه مرغ‌داری تاکنون کاری انجام نداده است.

وی افزود: چنانچه در زمینه وارد کردن و توزیع نهاده در استان مشکل ایجاد شد، باید در این نشست‌ها مطرح شود و درصورت ملی بودن این مشکل، مکاتبه‌ای با پیوست اسناد معتبر به تهران کرده تا نهادهای متولی تصمیم لازم را بگیرند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان اظهار کرد: صنوف، اتحادیه و تشکل‌ها هر مشکلی دارند، باید از مجاری قانونی و براساس سلسله‌مراتب پیگیری و رفع کنند؛ همچنین برای رفع مشکل مرغ‌داران، نهاده مورد نیاز از طریق امور پشتیبانی به این مجموعه اختصاص یابد و سپس جایگزین شود.

پورمجاهد از متولیان خواست علت افزایش 10 درصدی قیمت گوشت منجمد نسبت به مبلغ مصوب را بررسی کرده و با متخلفان طبق قانون برخورد شود؛ باید با هرکس که مقابل مصوبات ستاد تنظیم بازار می‌ایستد، برخورد کنید.

وی ادامه داد: باید سیستمی با هماهنگی نهادهای متولی طراحی کرد که کسی نتواند محصولی را بالاتر از قیمت مصوب عرضه و یا فردی نتواند کالایی را با هدف فروش آن در زمان گرانی احتکار کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان گفت: حوزه بازرسی با وجود تلاش مسئولان نقص دارد و برخی جاها نباید در مواجهه با متخلف رحم کرده و یا برای ورود جنس به داخل بازار مماشات کرد.

پورمجاهد افزود: در حوزه سامان‌دهی انبارها، همدان جزء بهترین‌ها است؛ اما با این وجود باید بدون هراس اوضاع‌واحوال امروزی انبارها، سامان‌دهی و بازرسی از آن‌ها کیفی‌تر شود.

وی با بیان اینکه در اتحادیه نانوایی دچار مشکل هستیم، اظهار کرد: یک گروه باید وضعیت نانوایی‌ها را بررسی کنند، چراکه فردی و یا خانواده‌هایی چهار نانوایی دارند و همه آن‌ها هم تخلف مکرر می‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان ادامه داد: برخی از مالکان نانوایی خود را ماهانه پنج تا هفت میلیون اجاره داده‌اند که باید از بروز این تخلف جلوگیری و نسبت به تحویل آرد با کارت ملی به مالک نانوایی‌ها اقدام کرد.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/21856