کد خبر : 30087
تاریخ : 1399/7/21
گروه خبری : استان‌ها

«خیابان غذا» فضای غیرمسقف برای جذب گردشگر شهری

پروژه «سراب قنبر» آخر پاییز به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری کرمانشاه گفت: خیابان غذا یکی از راه‌های گردشگری در شهرهای بزرگ است و در همین راستا شهرداری کرمانشاه نیز در راستای جذب گردشگر، سعی در فراهم آوردن زیرساخت‌هایی در این زمینه با همکاری بخش خصوصی داریم.

علی‌اصغر خزلی درخصوص پروژه «خیابان غذا» سراب قنبر اظهار کرد: پیش از اجرای این طرح، امکان سنجی و طرح توجیهی پروژه طراحی شده و در راستای اجرای قانون طرح برای تصویب به شورای شهر ارائه و این طرح در بودجه سال 98 توسط شورای شهر به تصویب رسیده است.

وی ادامه داد: پس از تصویب طرح، فراخوان عمومی این طرح در روزنامه‌های کثیرالانتشار استانی و کشوری منتشر شد و شرکت کای‌دای به‌عنوان طراح و مجری طرح انتخاب شد و اتفاقاً این شرکت بومی استان بوده و کاملاً از نیروهای بومی استان نیز استفاده می‌کند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری کرمانشاه در تشریح طرح خیابان غذا گفت: این طرح در ابتدای طرح بزرگ گردشگری مجموعه سراب قنبر قرار گرفته و دارای 250 طول و 34 غرفه برای تهیه غذا درنظر گرفته شده و آنچه که در این پروژه موردتاکید مجموعه شهرداری بوده مبحث پیاده‌راه بودن و غیرمسقف بودن طرح است که متن آن در قرارداد نیز وجود دارد.

خزلی در پاسخ به‌ نحوه عقد قرارداد اضافه کرد: این قرارداد به شیوه BLOT به مبلغ یک‌میلیارد و 700 میلیارد تومان به‌صورت استیجاری وبه مدت 12 ماه شمسی از زمان بهره‌برداری منعقد شده و پیمانکار موظف است پس از اتمام پروژه و در هنگام بهره‌برداری مبلغ مشخصی را به‌عنوان اجاره‌بها به شهرداری بپردازد و پس از 12 سال این پروژه به شهرداری تحویل داده خواهد شد.

وی درخصوص زمان بهره‌برداری از پروژه نیز گفت: براساس توافقات اولیه مدت‌زمان اجرای این پروژه چهارماه شمسی بوده و پیش‌بینی اولیه بر افتتاح پروژه تا انتهای پاییز سال‌جاری بود، اما ممکن است به‌علت مسائل روز جامعه این بهره‌برداری به تعویق بیفتد، اما پیمانکار تاکید دارد که پیش از فرارسیدن عید نوروز، پروژه را به بهره‌بردای برساند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری کرمانشاه در تشریح وضعیت باغات مجاور این طرح نیز یادآوری کرد: این پروژه به شیوه‌ای طراحی شده که مسقف نیست و با استفاده از فضای موات پیاده‌راه طراحی و اجرا می‌شود و با ارزیابی صورت گرفته از وضعیت باغات مجاور، هیچ‌گونه مزاحمتی برای دسترسی آن‌ها ایجاد نخواهد کرد، چراکه براساس استعالامات اخذ شده، فضای اصلی دسترسی این باغات از کوچه دسترسی درجه دو در منطقه دیگری است.

خزلی در پایان خاطرنشان کرد: تعداد 43 پروژه مشارکتی در این سازمان در دست بررسی و اقدام است و 20 پروژه از این تعداد به مرحله عقد قرار داد رسید و 13 پروژه هم‌اکنون فعال است و در مجموع با فعال شدن این تعداد پروژه برآورد می‌شود، حداقل 380 میلیارد تومان اعتبار از بخش خصوصی به شهرداری جذب شود.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/30087