کد خبر : 40156
تاریخ : 1400/2/15
گروه خبری : استان‌ها

معاون خدمات مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان همدان اعلام کرد:

پایش مستمر انشعابات آب با هدف نظارت بر مصرف

سپهرغرب، گروه خبر: معاون خدمات مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پایش مستمر و دوره‌ای انشعابات آب با هدف نظارت و انطباق مصرف آب با کاربری‌های تعیین‌شده خبر داد.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی آبفای استان همدان، علی قدیمی ضمن اشاره به این‌دسته از پایش‌ها، گفت: سال گذشته پیمایش مشترکین با مصرف صفر تا پنج متر مکعب در سطح استان اجرایی شد.

وی با بیان اینکه پیمایش انشعابات آب توسط پیمانکاران و همکاران کنتورخوان به‌صورت مستمر اجرایی می‌شود، عنوان کرد: همکاران ما به‌جز ثبت کنتور مشترکین، تمامی تغییرات نظیر کاربری، اضافه‌بنا و دیگر تغییرات موجود را به‌صورت مستمر گزارش می‌دهند.

این مقام مسئول با اشاره به آنکه طرح مستمر و دوره‌ای پیمایش انشعابات در راستای صیانت از حقوق شهروندان عملیاتی می‌شود، اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی کمیته انسجام‌بخشی و کمیته بحران و در راستای جلوگیری از مصرف آب در کاربری‌های غیر مجاز، برخورد با متخلفان عملیاتی می‌شود.

قدیمی با بیان اینکه براساس مصوبات ابلاغی از سوی کمیته انسجام‌بخشی استان واگذاری انشعاب به کاربری‌هایی همچون ساخت‌وسازهای جدید ممنوع اعلام شده است، بیان کرد: در موارد خاص تصمیمات براساس نظر شورای مربوطه نهایی خواهد شد.

معاون خدمات مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان همدان همچنین اظهار کرد: با توجه به کاهش نزولات جوی و پیش‌بینی شرایط بحرانی، واگذاری انشعاب به اماکن غیر مسکونی نظیر باغات از دستور کار خارج شده است.

وی تصریح کرد: مصرف آب در هر نوع کاربری به غیر از کاربری تعریف‌شده در قرارداد واگذاری انشعاب آب، ممنوع است.

قدیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب استان همدان همه‌ساله در راستای کنترل مصرف اقدام به پیمایش مصرف آب مشترکین خانگی می‌کند، عنوان کرد: درصورت افزایش میزان مصرف مشترکین بیش از الگوی مصرف، اخطارهای لازم به مشترک ابلاغ می‌شود و مشترکینی با استفاده بالاتر از الگوی مصرف، بیش از سایر مشترکین آب‌بها پرداخت خواهند کرد.

وی همچنین ضمن اشاره به پیمایش صورت‌گرفته در سال گذشته، اعلام کرد: براساس گزارشات مندرج، سال گذشته 54 درصد از مشترکین خانگی شهری پایین‌تر از الگو، 38 درصد دو برابر الگو و هشت درصد بیش از دو برابر الگو، مصرف آب داشته‌اند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/40156