کد خبر : 44208
تاریخ : 1400/5/16
گروه خبری : استان‌ها

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی:

محور مالوجه با استفاده از ظرفیت معادن توسعه می‌یابد

پرویز اوسطی پیش از ظهر امروز در حاشیه رونمایی از ارتقای روستای مالوجه به شهر اظهار کرد: مالوجه با وجود ظرفیت باغات انگور باغ شهر منطقه محسوب می‌شود و می‌تواند به‌عنوان قطب گردشگری شناخته شود.

وی خاطرنشان کرد: از رحمانی فضلی به‌عنوان وزیر کشور سؤال کردم، چرا مالوجه بزرگ‌ترین روستای محروم کشور محسوب می‌شود و پس از پیگیری‌های متعدد از معاون پارلمانی مجلس پیگیر سوابق و پرونده‌های این روستا شدم.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پس از پیگیری‌های چند ماهه و مکاتبات با وزیر کشور و استانداری پرونده مالوجه به مجلس شورای اسلامی ارائه و مالوجه با موافقت معاون اول رئیس جمهور به شهر تبدیل شد.

اوسطی تصریح کرد: همچنین با تزریق بودجه کافی و تخصیص اعتبارات کافی امید است، مالوجه توسعه کافی به‌عنوان شهر را کسب کند.

وی به حمایت‌های دولت از مردم شهر دلبران اشاره کرد و گفت: محور قروه، دلبران، قزلجکند که مالوجه هم جزو آن است، مناسب نیست و با توجه به ظرفیت‌های معدنی پوکه منطقه از محل حقوق معوقات معادن، آسفالت این منطقه انجام می‌شود.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح گردشگری اتصال امام‌زاده باباگرگر به غار علیصدر همدان در دستور کار قرار گرفته است.

*ساخت مدرسه 6 کلاسه در مالوجه

اوسطی مجوز مدرسه 6 کلاسه از سوی ستاد فرمان حضرت امام در مالوجه گرفته شده است، خاطرنشان کرد: دو مجتمع کشاورزی در شهر دلبران احداث شده است و ایجاد مجتمع دامپروری شهر مالوجه نیاز به تعیین تکلیف از سوی شوراهای اسلامی دارد.

وی گریزی هم به رفع مشکلات کمبود آب منطقه زد و گفت: توسعه شهر دلبران و مالوجه نیازمند ایجاد قرارگاه عمرانی سپاه پاسداران است و استارت این کار زده شده است.

به گفته نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، مشکلات آب آشامیدنی با انتقال سد آزاد قوچم به منطقه قروه و دلبران و روستاهای آن تا دو سال آینده برطرف خواهد شد.

اوسطی تصریح کرد: مردم شهر مالوجه می‌توانند برای ساخت و ساز از اعتبارات مالی بافت نوسازی بافت فرسوده استفاده کنند که بازپرداخت آن با سود اندکی به متقاضیان پرداخت می‌شود. همچنین توسعه این شهر را به همراه خواهد داشت.

  توسعه شهر مالوجه نیازمند اعتبارات کافی است

فرماندار شهرستان قروه نیز گفت: کل بودجه اختصاص یافته به شهرستان قروه 25 میلیارد تومان است که با این رقم اعتبارات نمی‌توان توسعه جاده‌ای مانند شهر مالوجه را فراهم کرد.

حسین الماسی اظهار کرد: یک مجتمع آبرسانی توان تأمین آب آشامیدنی برای 25 روستای شهر مالوجه را ندارد و برای رفع این معضلات چندین حلقه چاه حفر شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: ضرورت دارد صاحبان معادن این منطقه پروژه‌های نیمه تمام و در دست اجرا را در کنار پرداخت حقوق قانونی خود به سرانجام برسانند و این موضوع در حال پیگیری است و کارهای مثبتی در این زمینه انجام شده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر توسعه شهر مالوجه نیازمند تخصیص بودجه کافی است و اعضای شورای شهر با انتخاب شهردار کارآمد می‌توانند مشکلات و کمبودهای منطقه را بر طرف کنند همچنین این فرآیند نیازمند زمان کافی و صبوری مردم در پیشبرد طرح‌های توسعه شهری مالوجه است.

مشکل کمبود آب آشامیدنی در مالوجه

بخشدار شهر دلبران نیز در حاشیه این مراسم گفت: مشکلات مالوجه شامل نبود جاده مناسب، نبود شبکه فاضلاب، بهسازی معابر، نبود ماشین‌آلات شهرداری و آتش‌نشانی و...است که این‌ کمبودها با توسعه زیر ساخت شهری امکان‌پذیر است.

حسنی پدرام در ادامه افزود: ضرورت دارد تکمیل نقشه طرح تفصیلی شهر مالوجه، بوستان، فضای تفریح و کمبود فضای آموزشی در کمیته برنامه‌ریزی و بودجه استان مورد توجه قرار گیرد، چرا که دغدغه مردم شهر مالوجه حمایت مسئولان و رفع مشکلات آنان است.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/44208