کد خبر : 44989
تاریخ : 1400/6/6
گروه خبری : استان‌ها

معاون سیاسی فرماندار:

ایجاد بیمارستان صحرایی کرونا در «سلسله» ضروری است

روح‌الله زمانیان روز پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت کرونا اظهار کرد: براساس آمار رسمی، شهرستان سلسله بیشترین بیمار کرونایی را در لرستان دارد و درخواست راه‌اندازی بیمارستان صحرایی بیانگر اوج شرایط نامطلوب است.

وی تصریح کرد: بنابراین انتظار می‌رود در وهله نخست مسئولان و سپس مردم شهرستان بیشتر پای کار باشند تا از موج پنجم بیماری عبور کنیم و شاهد مرگ‌ومیر افراد بیشتری نباشیم.

این مقام مسئول گفت: با وجود برگزاری جلسات فراوان و مصوبات متعدد ستاد مدیریت کرونا، اما همچنان موضوع و چالش جدی، شیوع این ویروس است که یکی از دلایل متعدد این امر آن بوده که برخی شیوه‌نامه‌های بهداشتی ابلاغ‌شده بومی منطقه نیست و کارآیی لازم را ندارد.

زمانیان با گلایه از کم‌کاری مدیران عضو ستاد مدیریت کرونا در اجرایی کردن مصوبات ستاد، عنوان کرد: بخشی از موضوع کنترل نشدن و همه‌گیری بیماری هم مردم هستند که هرچند از ابتدای شیوع ویروس بسیاری از آنان باوجود اوضاع معیشتی نامناسب و ضرر اقتصادی، همکاری و همراهی خوبی با ستاد مدیریت کرونا داشته‌اند، اما همچنان عده اندکی تمایل دارند همه امور طبق روال گذشته باشد و در میهمانی‌ها، مراسم و عزاداری‌ها حضور دارند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان سلسله نیز با اشاره به اینکه بیمارستان شهرستان ظرفیت پذیرش بیمار جدید را ندارد، اظهار کرد: بیش از 200 بیمار کرونایی روزانه در مراکز درمانی شهرستان زیر نظر این شبکه ویزیت می‌شوند.

کرم‌حسین حسنوند افزود: اکنون 78 بیمار کرونایی در بیمارستان شهر الشتر بستری دائم هستند و روزانه 120 بیمار (بستری موقت) نیز در بخش سرپایی داروهای خود را دریافت و روز بعد دوباره مراجعه می‌کنند.

وی ادامه داد: ظرف 10 روز گذشته یک‌هزار و 400 مورد سی‌تی‌اسکن از بیماران کرونایی در سلسله گرفته شده، تعداد تخت‌های بیمارستان از 50 به 90 تخت افزایش یافته است و اکنون تمامی بخش‌های مختلف در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد.

اکنون شهرستان‌های ازنا، دورود، چگنی، خرم‌آباد، پلدختر، سلسله، دلفان، کوهدشت، الیگودرز و بروجرد در وضعیت قرمز و رومشگان در وضعیت نارنجی شیوع کرونا قرار دارند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/44989