کد خبر : 46757
تاریخ : 1400/7/18
گروه خبری : استان‌ها

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان:

اعمال مدیریت فشار ادامه‌دار است

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی آبفای استان همدان، حمیدرضا نیکداد ضمن تأکید بر اعمال مدیریت فشار، با اشاره به کاهش 42 درصدی نزولات جوی در سال جاری، بیان کرد: بر همین اساس دو راهکار ایجاد منابع جدید آب‌رسانی و اعمال مدیریت مصرف در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ایجاد منابع آبی جدید از وظایف تعریف‌شده شرکت آب منطقه‌ای است، عنوان کرد: با توجه به اینکه تاکنون منابع آبی جدیدی در دسترس شرکت آب و فاضلاب استان قرار نگرفته، تنها راهکار مدیریت مصرف و آگاهی‌بخشی به مردم بود که در این خصوص اقداماتی عملیاتی شد.

نیکداد افزود: موضوع اعمال مدیریت فشار در ساعاتی که نیاز آبی مشترکین کمتر احساس می‌شد، در دستور کار قرار گرفت که بر همین اساس اعمال مدیریت فشار از ساعت 11 شب تا چهار صبح اجرایی و 67 دستگاه کنترلگر فشار منصوبه روی شیرهای فشارشکن انجام این کار را میسر می‌کند.

وی درخصوص نحوه عملکرد دستگاه‌های کنترل‌گر فشار توضیح داد: این دستگاه‌ها به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که در زمان کاهش نیاز آبی شهروندان، فشار آب به حداقل میزان ممکن می‌رسد و بر همین اساس علاوه‌بر اینکه هدررفت آب را از طریق نشتی‌های پنهان و شکستگی‌ها به حداقل میزان می‌رساند، مخازن ذخایر آبی سطح شهر را نیز برای روز بعد آماده بهره‌برداری می‌کند.

نیکداد با اشاره به اینکه آنچه تاکنون اتفاق افتاده تنها اعمال مدیریت فشار بوده و هیچ تصمیمی در ستاد مدیریت بحران مبنی بر قطعی آب گرفته نشده است، گفت: درصورت گرفتن تصمیمات به‌منظور قطعی‌های روزانه، تصمیمات مذکور از طریق مراجع به اطلاع شهروندان گرامی خواهد رسید.

وی ضمن اشاره به برخی گزارش‌های دریافتی درخصوص قطعی‌های آب طی طول روز در برخی نقاط شهر، عنوان کرد: این نوع از قطعی‌ها عموماً ناشی از شکستگی‌های احتمالی است و در این رابطه طبق روال معمول اکیپ‌های امدادی ضمن حضور در محل حادثه نسبت به رفع مشکل اقدام می‌کنند.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان همچنین درخصوص تداوم اعمال مدیریت فشار گفت: تا زمانی که وضعیت مخازن ذخیره آب به مقدار قابل قبول نرسیده، این نوع از مدیریت فشار ادامه‌دار خواهد بود و تنها ممکن است تغییرات زمانی در آن اعمال شود.

وی در ادامه با اذعان بر اینکه طرح آب‌رسانی اضطراری به‌منظور جبران بخشی از کمبودهای تولید آب درحال پیگیری است، عنوان کرد: چنانچه نزولات جوی به ماه‌های آذر و دی موکول شود، بارش‌ها تبدیل به روان‌آب نخواهد شد و قابل بهره‌برداری نیست.

نیکداد درنهایت خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود ذخایر آبی، نیازمند همکاری مشترکین به‌منظور حفظ منابع آبی موجود و مدیریت در مصارفشان خواهیم بود.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/46757