کد خبر : 48417
تاریخ : 1400/8/24
گروه خبری : خانواده

وقتی دنیای مجازی جای خانواده را برای افراد پُر می‌کند

افزایش چشمگیر استفاده از اینترنت و به ویژه شبکه­‌های اجتماعی این روز‌ها به‌رغم استفاده‌­های کار راه‌اندازی که دارند، در کنار اشتغال طولانی والدین و تغییر نگرش آنها در تربیت فرزندان، سبب دوری اعضای خانواده از یکدیگر شده است. به گونه­‌ای که به رغم حضور اعضای خانواده زیر یک سقف، این امکان وجود دارد که فاصله‌هایی از لحاظ عاطفی و معنوی بینشان به وجود بیاید و در طول روز اعضای خانواده ساعات خود را یا بیرون از خانه هستند و ساعت‌های هم در منزل حضور دارند در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند و همین موضوع باعث شده در طولانی مدت مهر و محبتی که بینشان وجود داشته هر روز کمرنگ و کمرنگ‌تر شود.

البته علاوه بر این مسائل خانواده‌هایی هم وجود دارند که در کنار یکدیگر می‌نشینند، اما حرفی برای گفتن دیگر ندارند و از گفتگو و حل مسائل موجود در خانواده دیگر خبری نیست و در ادامه کار به جایی می‌رسد که مشکلات کوچک و جزئی تبدیل به کلافی سر در گم و چه بسا حاد‌تر می‌شود.

همچنین طبق آخرین اعلام مرکز آمار که از جامعه افرادی بالای 15 سال کشور جمع آوری شده است، سرانه حضور هر ایرانی در شبکه‌های اجتماعی یک ساعت و سی و دو دقیقه است.

طبق اعلام مرکز آمار بیشترین شبکه‌های اجتماعی استفاده شده توسط 65/2 درصد افراد عضو در شبکه‌های اجتماعی در جامعه هدف افراد بالای 15 سال به شرح زیر است: 88/5 درصد - نرم افزار واتس آپ، 68/3 درصد - نرم افزار اینستاگرام، 66/2 درصد - نرم افزار تلگرام، 4/6 درصد - نرم افزار سروش، 3/7 درصد - نرم افزار ایتا و3/6 درصد - نرم افزار ایمو.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/48417