کد خبر : 48932
تاریخ : 1400/9/6
گروه خبری : استان‌ها

استاندار همدان:

نگارش رشادت‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) ضروری است

«علیرضا قاسمی‌فرزاد» روز پنجشنبه در آیین رونمایی کتاب «پس پرده که بود» اظهار کرد: از دلاوری‌های رزمندگان دفاع مقدس بسیار گفته و نوشته شده، اما رشادت سربازان امام زمان (عج) کمتر بازگو شده است.

وی افزود: این دلاوری‌ها برای دانستن همگان باید منتقل شود تا با کسب بصیرت لازم مدافع انقلاب باشند.

استاندار همدان با بیان اینکه ملت ایران جنایت‌های رژیم گذشته و منافقان را از یاد نمی‌برد، گفت: 17 هزار نفر از ملت ایران را منافقان به شهادت رساندند که جرم آن‌ها حمایت از انقلاب بود که این مهم باید به‌درستی تاریخ‌نگاری شود.

وی تأکید کرد: با تغییر نسل‌ها امکان از بین رفتن واقعیت‌ها و ایجاد تغییر و تحول در آن‌ها وجود دارد و با نگارش درست و به‌موقع واقعیت‌ها می‌توان تغذیه فکری مناسبی برای نسل جوان تهیه کرد.

قاسمی‌فرزاد آشکار کردن درست تاریخ را بسیار ضروری دانست و گفت: سربازان که برای پایداری انقلاب و نظام جان‌فشانی می‌کنند، بخشی غنی از این تاریخ هستند.

وی ابراز کرد: تجارب و اطلاعات سربازان گمنام با قلم شیوا و بلیغ نویسندگان استان به زیور طبع آراسته شود تا برای نسل‌های بعدی به یادگار بماند.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اطلاعات نیز در این آیین گفت: برای نگارش کتاب «پس پرده که بود» 10 راوی به مدت دو سال کار انجام مصاحبه‌ها را به‌عهده داشتند.

قدیانی این کتاب را اثری ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد: چاپ و نشر آثار در حوزه تاریخ‌نگاری سربازان گمنام امام زمان (عج) تداوم داشته باشد.

وی افزود: این اثر و آثار مشابه می‌تواند برای جوانان جذاب و مؤثر باشد.

رئیس دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی با اشاره به فعالیت‌ها و برنامه‌های متنوع سربازان امام زمان (عج)، گفت: کتاب بهترین راه برای روایت و معرفی مجاهدت‌های سربازان گمنام است.

شاکری با بیان اینکه کتاب پیونددهنده سربازان گمنام امام زمان (عج) و مردم است، اضافه کرد: نگارش این مجاهدت‌های خاموش بهترین راه برای آگاهی‌بخشی به مردم است.

وی به راه‌اندازی مؤسسه سیمرغ هدایت اشاره کرد و افزود: این مؤسسه در چاپ و نشر آثار ارزشمندی از خدمات سربازان گمنام فعالیت می‌کند و کتاب «پس پرده که بود» نمونه ای از این آثار است.

رئیس دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی کشور گفت: برای نگارش کتاب «پس پرده که بود» 10 راوی پای کار آمدند و دو سال نشست‌هایی داشتند که نتیجه آن این کتاب شده است.

رئیس دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی کشور اظهار کرد: آنچه که باعث پیوند سربازان گمنام و مردم بوده، همین کتاب‌ها است؛ خصوصا کتاب‌هایی که در قالب داستان و رمان نوشته می‌شود.

وی افزود: امکان شناساندن مجموعه سربازان گمنام امام زمان (عج) وجود ندارد، چراکه ماهیت کار همین گمنامی است؛ به همین دلیل صدها کار توسط این سربازان نظام انجام می‌شود که می‌توان از زاویه دید این کتاب‌ها به بخشی از مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) پی برد.

این مقام مسئول با این توضیح که مؤسسه «سیمرغ هدایت» اقدامات خوبی در کشور انجام داده که امیدوارم ادامه داشته باشد، خبر داد: برای نگارش کتاب «پس پرده که بود» 10 راوی پای کار آمدند و دو سال نشست‌هایی داشتند که نتیجه آن این کتاب شده است.

گفتنی است، کتاب «پس پرده که بود» با موضوع معرفی مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان به قلم «مهدی سماوات» با نظارت استاد حمید حسام توسط مؤسسه سیمرغ هدایت به‌تازگی منتشر شده است.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/48932