کد خبر : 50103
تاریخ : 1400/10/1
گروه خبری : جامعه

همدان در زیرساخت‌های فرهنگی جزء استان‌های سرآمد است

روز گذشته جلسه هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان برگزار شد که در ابتدای جلسه حاضرین ضمن آسیب‌شناسی دوره‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت، بر لزوم توجه به ارتقای سطح کیفی جشنواره و همچنین پیش‌بینی تمهیدات لازم برای برگزاری جشنواره با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا تأکید کردند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با توجه به برگزاری جشنواره در گستره بین‌المللی، بر اهتمام ویژه نسبت به اهمیت جایگاه جشنواره و انتظارات اهالی تئاتر، صاحب‌نظران و مردم هنردوست همدان تأکید کرد.

احمدرضا احسانی با بیان اینکه درخصوص امکانات همدان از سایر استان‌ها چیزی کم ندارد و در زمینه زیرساخت‌های فرهنگی جزء استان‌های سرآمد است، تصریح کرد: سالن‌های اجرا در همدان شرایط مناسبی دارند و بخشی از این سالن‌ها هم همین اواخر تجهیز و به‌روزرسانی شده است‌.

وی عنوان کرد: سالن مجتمع فرهنگی هنری بوعلی‌سینا و سالن مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی به‌تازگی تعمیر، تجهیز و به‌روزرسانی شده و مجتمع فرهنگی هنری شهید مظاهری مریانج هم در این دوره به ظرفیت‌های همدان اضافه شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با تأکید بر اینکه سطح کیفی جشنواره باید از سال‌های گذشته بالاتر باشد، خاطرنشان کرد: این جشنواره مطالبه مسئولان، هنرمندان، اهالی رسانه و همه مردم همدان است.

وی تصریح کرد: همدان به‌عنوان دبیرخانه دائمی شناخته می‌شود، بنابراین نقش استان در برگزاری جشنواره باید جدی‌تر دیده شده و صرفاً به‌عنوان مجری به استان نگاه نشود.

دبیر بیست‌وهفتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان نیز با تأکید بر تجربیات ارزشمند استان و ظرفیت‌های کارشناسی و اجرایی هنرمندان و همکاران ستاد اجرایی، اظهار کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برنامه‌ریزی برای حفظ سلامت هنرمندان و مخاطبان در کنار هم‌اندیشی و هم‌افزایی در راستای برگزاری کیفی، منظم و با برنامه در جشنواره بیست‌وهفتم ضروری است.

امیر مشهدی‌عباس با اشاره به ظرفیت‌ها و فضاهای تبلیغاتی استان همدان و جشنواره، خواستار کارشناسی و ارزیابی دقیق ظرفیت‌ها برای جذب حامیان مالی با هدف ارتقای سطح کیفی و تبلیغی جشنواره شد.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم در حوزه تئاتر ملل ضمن درنظر گرفتن همه شرایط گروه‌های حرفه‌ای با آثار ارزشمند، با کیفیت و تأثیرگذار در حوزه تئاتر کودک و نوجوان را به جشنواره دعوت کنیم، خاطرنشان کرد: همه برنامه‌ریزی‌ها براساس توافقنامه جشنواره انجام شده و امیدواریم با هم‌افزایی و تعامل بین مسئولان در استان و مرکز، جشنواره‌ای با کیفیت قابل توجه برگزار کنیم.

مدیر دبیرخانه جشنواره‌های اداره‌ کل هنرهای نمایشی نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال چند بخش تازه در جشنواره خواهیم داشت که از جنبه کارکرد اجتماعی و رویداد هنری هم اهمیت ویژه‌ای دارند، لازم است زیرساخت‌های اجرایی و تالارهای نمایشی مناسب برای جشنواره هماهنگ شود.

مهدی حاجیان با بیان اینکه طبیعتاً در هر جشنواره‌ای به‌خصوص در حوزه هنرهای نمایشی یکی از نکات حائز اهمیت بخش پذیرایی و اسکان است، گفت: در دوره بیست‌و‌هفتم به‌دلیل شرایط کرونا ناگزیر هستیم شرایط ویژه‌ای درنظر بگیریم و این امر مستلزم برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتری است.

وی با بیان اینکه تجربه‌های خوبی از برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان داریم، ابراز امیدواری کرد: در دوره بیست‌وهفتم با هنرآفرینی گروه‌های نمایشی، تلاش بیشتر دست‌اندرکاران و همراهی مسئولان سایر نهادهای استانی شاهد برگزاری جشنواره‌ای به‌یادماندنی باشیم.

در ادامه این جلسه سیدمحمدرضا جوادی و داود ابوترابی، معاونین امور هنری و توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و دیگر اعضای ستاد برگزاری ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در زمینه آماده‌سازی تالارها، هماهنگی‌های امور اجرایی و اسکان و پذیرایی، بر تلاش بیشتر برای بالا بردن کیفیت برگزاری در حوزه‌های مختلف تأکید کردند.

پس از این جلسه دبیر جشنواره و معاون توسعه مدیریت و منابع اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان و جمعی از مسئولان ستادی از مجتمع فرهنگی هنری بوعلی‌سینا و مجتمع فرهنگی و هنری شهید مظاهری مریانج بازدید کرده و در جریان تغییرات و نوسازی سالن‌های اجرا قرار گرفتند.

بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، اسفندماه امسال در همدان برگزار خواهد شد.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/50103