کد خبر : 54955
تاریخ : 1401/2/17
گروه خبری : استان‌ها

تقویت نیروی انسانی و ارتقا معیشت معلمان سیاست اصلی دولت است

300 کلاس درس در کردستان احداث می‌شود

یوسف نوری در دیدار با استاندار کردستان به اقدامات اثرگذار دولت سیزدهم برای توسعه و اجرای عدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: برای تسریع در اجرای پروژه‌های آموزشی امسال اعتبارات مورد نیاز در این حوزه را تا دو برابر سال گذشته افزایش داده‌ایم.

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های دولت تقویت نیروی انسانی و ارتقا معیشت معلمان و فرهنگیان است، گفت: کارهای بسیار بزرگی در این دولت انجام شده و یا در دست اقدام است اما آنگونه که شایسته است اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص انجام نشده است.

نوری با اذعان به اینکه همکاری و هماهنگی مناسبی میان دولت و مجلس برای حل مشکلات فرهنگیان در جریان است، اظهار کرد: حدود 60 هزار نیرو در آموزش و پرورش حضور دارند که فاقد کد کارمندی و عموما خرید خدمتی و یا قراردادی هستند که تعین تکلیف آنان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی معلمین در کشور، عنوان کرد: اجرای این طرح یکی از گام‌های اساسی و مهم دولت سیزدهم در راستای کمک به معلمین است و علیرغم همه محدودیت‌ها ما این طرح را به صورت کامل اجرا می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود تسهیل در نقل و انتقالات معلمان را از دیگر اقدامات در راستای رفاه معلمان و تحکیم خانواده نام برد و اضافه کرد: نقل و انتقالات باید به گونه‌ای باشد که شهرهای کوچک از معلمان و نیروی توانمند خالی نشود.

یوسف نوری همچنین از پیشنهاد استاندار کردستان در خصوص ورود هلدینگ‌های سرمایه گذاری این وزارتخانه برای سرمایه‌گذاری در کردستان استقبال کرد و گفت: اگر بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری در استان ایجاد شود این وزارتخانه حضور هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری خود را با توجه به ظرفیت‌های بزرگ استان غنیمت می‌داند

استاندار کردستان گفت: برای جبران کمبودها و عقب ماندگی‌ها در مدت زمان دو سال 300 کلاس درس در کردستان احداث می‌شود.

اسماعیل زارعی.کوشا از نیاز استان به ضرورت احداث مدارس جدید خبر داد و گفت: نواحی منفصل و حاشیه شهرهای استان نیاز مبرم به ایجاد کلاس‌های درس دارند، چرا که بسیاری از دختران در این مناطق به دلیل نبود فضای مناسب از تحصیل باز می‌مانند.

وی افزود: با رایزنی‌های انجام شده با سازمان نوسازی مدارس مقرر شده است برای جبران کمبودها و عقب ماندگی‌ها در مدت زمان دو سال 300 کلاس درس احداث شود که عملی شدن این مهم گام بلندی در اجرای عدالت آموزشی است و در این راه نیازمند نگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش هستیم.

زارعی کوشا همچنین نگاه فرابخشی وزیر آموزش و پرورش به استان را فرصتی برای ایجاد تحول در زیرساخت‌های آموزشی عنوان کرد و اظهار داشت: در جهت تقویت بنیان‌های اقتصادی استان نیز لازم است زمینه و شرایط بهتری برای سرمایه گذاری، تولید و اشتغال در کردستان فراهم شود.

وی با بیان اینکه کردستان به دلیل مشکلات بر جای مانده از گذشته و عقب ماندگی‌های مزمن تاریخی نیازمند جهش در حوزه اقتصاد است، گفت: راهکارهای مختلفی را برای تسهیل حضور سرمایه گذاران در کردستان برداشته‌ایم و از تمامی ظرفیت‌ها برای حمایت از سرمایه‌گذاران استفاده می‌شود.

استاندار کردستان ظرفیت‌های موجود کردستان در بخش آب، کشاورزی، معدن و گردشگری را مورد تاکید قرار داد و افزود: کردستان به هیچ وجه استان محرومی نیست، ولی به خوبی از استعدادها و توانمندی‌های این استان استفاده نشده است.

زارعی کوشا حضور سه وزیر کُرد در کابینه دولت سیزدهم را ظرفیتی بی نظیر برای استان برشمرد و گفت: علاوه بر قول مساعد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تعریف پروژه‌های بزرگ توسط هلدینگ‌های سرمایه‌‌گذاری این وزارتخانه، از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد مجموعه هلدینگ‌های اقتصادی این‌وزارتخانه نیز در کردستان سرمایه‌گذاری نمایند.

استاندار کردستان همچنین به توان نخبگانی و نیروی کارآمد انسانی استان نیز اشاره کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی استان را ملزم به همکاری با مراکز علمی در انجام پروژه‌ها کرده‌ایم تا هیچ پروژه بدون پشتوانه علمی و مطالعاتی در استان اجرا نشود.

در این دیدار استاندار کردستان از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد با هماهنگی وزارت علوم موضوع بومی گزینی دانشگاه‌ها را که ظلم آشکار به فرزندان توانمند این استان است اصلاح کنند.

وی با اشاره به اقدامات زیرساختی دولت سیزدهم در حمایت از قشر فرهنگی، عنوان کرد: انتظار داریم در سایه این اقدامات شاهد رشد و اعتلای آموزش و پرورش در کشور و استان کردستان باشیم.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/54955