کد خبر : 56035
تاریخ : 1401/3/10
گروه خبری : جامعه

نشست تبیین فرصت‌های توسعه کمی و کیفی اشتغال زندانیان استان همدان؛

هر اندرزگاه به یک کارگاه تولیدی کرامت‌محور تبدیل شود

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان همدان، کارگروه تخصصی اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان استان همدان با حضور ظاهر پورمجاهد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، حمیدرضا سلیمانی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اشتغال سازمان زندان‌های کشور، وهب مختاران مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان، رضا ذوالفعلی‌نژاد مدیرکل زندان‌های استان همدان، جمعی از کارآفرینان، اعضای اتاق بازرگانی، مسئولان ستادی و رؤسای زندان‌ها در سالن اجتماعات اداره کل زندان‌های استان همدان برگزار شد.

در این نشست مدیرکل زندان‌های استان همدان به تبیین شرایط، فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود برای ایجاد اشتغال در زندان‌های استان پرداخت.

رضا ذوالفعلی‌نژاد درخصوص زیرساخت‌های لازم در زندان‌های استان از کارآفرینان حاضر در نشست دعوت کرد تا نسبت به سرمایه‌گذاری در زندان‌های استان اقدام کنند و از این فرصت پیش‌آمده نهایت بهره را ببرند.

وی با اشاره به اینکه اشتغال و حرفه‌آموزی نخستین اولویت ترسیمی از سوی رئیس سازمان زندان‌های کشور و یکی از اولویت‌های اثر گذار در برنامه‌های اصلاحی و تربیتی زندانیان است، خواستار حمایت مسئولان سازمانی، قضائی و اجرایی استان، مشارکت و همراهی پیمانکاران، کارآفرینان و همت و تلاش مضاعف همکاران در تحقق این امر شد.

مدیرکل زندان‌های استان همدان در ادامه به ارائه آمار و عملکرد زندان‌های استان در حوزه مهارت‌آموزی پرداخت و از دستگاه‌های همکار در این زمینه همچون اداره کل فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی قدردانی و مهارت‌آموزی را نوعی توانمندسازی و زمینه‌سازی جهت ایجاد اشتغال و رونق بازار کار برای زندانیان معرفی کرد.

وی با اشاره به اهداف تعیین‌شده از حاضران خواست تا با همفکری و مشارکت فعال در راستای تحقق تبدیل هر اندرزگاه به یک کارگاه تولیدی کرامت‌محور گام‌های اساسی برداشته شود.

مدیرکل زندان‌های استان همدان افزود: در رتبه‌بندی استان‌ها در حوزه حرفه‌آموزی رتبه خوبی را کسب کردیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد بنیاد تعاون زندانیان استان همدان اشاره کرد و گفت: استان همدان براساس پرداخت دستمزد زندانیان در رتبه‌بندی کشوری رتبه نخست را کسب کرده است و این خود عامل انگیزه‌ای بوده که زندانی مشغول به کار باشد.

در ادامه مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی اشتغال و حرفه‌آموزی سازمان زندان‌های کشور با تقدیر از برگزاری نشست تبیین فرصت‌ها و ظرفیت‌های اشتغال زندانیان در استان همدان از مدیرکل زندان‌های همدان و دست‌اندرکاران برگزاری این نشست و همچنین جمع حاضر تشکر و صحبت‌های مسئولان و کارآفرینان در نشست را موجب دلگرمی و تلاش بیشتر قلمداد و ابراز امیدورای کرد تا این نشست الگویی برای ایجاد سایر استان‌ها در ارائه ظرفیت‌های اشتغال باشد و شاهد رونق آن باشیم.

حمیدرضا سلیمانی افزود: دو برنامه کلان سازمان زندان‌ها در توسعه کمی و کیفی اشتغال، توسعه اشتغال در سه مقطع زمانی پایان خردادماه، پایان شهریورماه و پایان سال است و دیگری زندان‌های نمونه در کشور که در استان همدان زندان مرکزی همدان به‌عنوان پایلوت (آزمونه) انتخاب شده است.

وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم در سازمان زندان‌ها ایجاد اشتغال است که به‌عنوان یکی از اولویت‌های ابلاغی و اصلی این سازمان با جدیت دنبال می‌شود.

سلیمانی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از هم‌وطنان ما به هر دلیل گرفتار زندان هستند و اکنون زمینه و بستر برای سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران فراهم است و می‌توانند برای ایجاد اشتغال زندانیان سرمایه‌گذاری کنند تا افراد زندانی بازگشت سعادتمندانه‌ای به جامعه و زندگی سالم و آبرومندانه‌ای داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز با اشاره به هم‌راستایی نشست مذکور با سیاست‌های کلان اقتصادی، عنوان کرد که برای توسعه اشتغال زندانیان استان اقدامات و حمایت‌های لازم از طریق استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی صورت خواهد گرفت.

ظاهر پورمجاهد در ادامه از زحمات مجموعه اداره کل زندان‌های استان و بنیاد تعاون زندانیان همدان در راستای ایجاد توسعه و ترویج اشتغال زندانیان در بیرون از زندان قدردانی کرد.

وهب مختاران، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان یکی دیگر از سخنرانان بود که با اشاره به تعامل خوب دو دستگاه، از ایجاد ظرفیت برای مهارت‌آموزی زندانیان تشکر و آمادگی دستگاه برای ارتقای سطح کمی و کیفی دوره‌های آموزشی و همچنین دوره‌های کاربردی با توجه به بازار کار استان و کشور را اعلام کرد.

گفتنی است، در این نشست تعدادی از کارآفرینان استان به بیان نظرها و دیدگاه‌های خود پرداختند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/56035