کد خبر : 57272
تاریخ : 1401/4/11
گروه خبری : جامعه

کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش پاشنه آشیل تولید در ایلام

42000 میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد

رضا محمد رحیمی به مجموع واحدهای تولیدی در استان ایلام اشاره و اظهار کرد: 479واحد تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری در حال فعالیت هستند، که برای تعداد10 هزار و 178 نفر اشتغال ایجاد نموده است و تعداد 140 واحد راکد در استان وجود دارد.

وی تصریح کرد: پیگیری و رسیدگی به پروژه‌های نیمه‌تمام در دستور کار است و اگر این پروژه‌ها بزرگ ازجمله پتروشیمی دهلران، پتروشیمی هلیلان، فولاد ایوان و غیره به بهره‌برداری برسد، باعث ایجاد توسعه صنعتی در استان می‌شود.

این مسئول افزود: 42 هزار میلیارد در زمینه پروژه‌های نیمه‌تمام اگر به حالت بالفعل برسد سیمای استان به لحاظ صنعتی دگرگون خواهد شد.

رحیمی با اشاره به رویکرد دولت جدید و تأکید بر فعال کردن واحد‌های تولیدی و به‌خط شدن واحد‌های صنعتی افزود: 29 واحد تولیدی در سال گذشته،به چرخه تولید برگشت.

وی ظرفیت کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید را بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: در این راستا 73 جلسه تشکیل شده است و این کار گروه با هدف فعال‌سازی واحد‌های تولیدی نیمه فعال و افزایش واحد‌های تولید فعالیت دارد.

وی تأکید کرد: حفظ وضع موجود واحد‌های فعال، و رفع مسائل و مشکلات آن‌ها بسیارحائز اهمیت است.

مدیر عامل صنعت معدن تجارت استان ایلام با ذکر این مطلب که در استان واحد صنعتی بزرگ، تعطیل شده، نداریم اضافه کرد: فقط یک واحد صنعتی متوسط تعطیل در استان داریم و کلیه واحد‌های نیمه فعال یا تعطیل، واحد‌های کوچک هستند.

محمد رحیمی با عنوان این مطلب که واحد‌های بزرگ صنعتی تکمیل‌کننده زنجیره هستند، افزود: باید حداقل 10 تا 15 درصد واحد صنعتی بزرگ داشته باشیم، تا واحد‌های کوچک نیز در کنار این واحدها تولید داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه نگاه ما به واحد‌های صنعتی کوچک است، خاطرنشان کرد: در هفته آینده 6 واحد صنعتی کوچک با اشتغال‌زایی 90 نفر افتتاح خواهد شد.

این مسئول کمبود نقدینگی را یکی از مشکلات بخش صنعت عنوان کرد و گفت: فرسودگی ماشین‌آلات و منسوخ بودن آن‌ها از دیگر مشکلات بخش صنعت است.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/57272