کد خبر : 64236
تاریخ : 1401/10/4
گروه خبری : جامعه

خودمان باید به داد خودمان برسیم

 این گوینده باسابقه همچنان از رادیو به عنوان خاستگاه اصلی اش یاد می‌کند؛ چراکه آغاز کارش در صدا بوده است.
بهروز رضوی از فعالیت این روزهایش می‌گوید و اینکه همچنان بعد از حدود 30 سال، برنامه «کتاب شب» را اجرا می‌کند. او در این زمینه توضیح می‌دهد: همچنان در رادیو و با همان برنامه‌های قدیمی از جمله «کتاب شب» مشغول ام. همچنین برنامه‌های «گفت و گو با مفاخر ادبیات» و «هنر معاصر» را هم دارم.
برای شب یلدا هم در یکی دو شبکه برنامه داشتم؛ از جمله شبکه تهران که حافظ خوانی داشتم و آیتمی به همین منظور ضبط شد و من برای این مناسبت فال حافظ گرفتم.
این گوینده قدیمی در ادامه با اشاره به اهمیت برگزاری آداب و سنن ایرانی و برپایی مناسبت‌هایی از جمله شب یلدا، عنوان می‌کند: امیدوارم علیرغم همه پیچیدگی‌ها و مشکلات باز هم با یادآوری رسم و رسوم قدیم و باستانی حال خودمان را بهتر کنیم؛ برای اینکه کسی حال ما را خوب نمی کند و خودمان باید به داد خودمان برسیم. این هم یکی از آموزه‌هایی است که ممکن است در سایه ی آن حال خوبی به ما دست بدهد.
وی درباره برنامه «کتاب شب» که در دهه 70 آن را در رادیو تهران آغاز کرد و درباره ی راز ماندگاری این برنامه بعد از حدود 30 سال، می‌گوید: این برنامه را بعد از سال 70، یعنی حدود سال 72 شروع کردم و همچنان ادامه دارد.
شاید مخاطب از اجرای من راضی باشد اما اصل ماجرا، به موضوع برنامه که کتاب است، برمی گردد.
از طرفی دستمان باز است هر نوع کتابی را هم معرفی می‌کنیم، هم پیشنهاد می‌کنیم و هم برای خواندن آن به مخاطب توصیه می‌کنیم.
این گوینده در پاسخ به پرسشی درباره پیشنهادهای دیگری که برای همکاری به او ارائه می‌شود، چنین اظهار می‌کند: پیشنهاد زیاد می‌شود، منتها وقت ندارم.
برنامه‌های رادیویی را از گذشته داشتم و ترجیح می‌دهم در رادیو باشم؛ چراکه رادیو خاستگاه من است. شروع کارم در رادیو بوده و در نتیجه با رادیو اُخت شده ام و صمیمی تر هستم.
رضوی در پایان اظهار می‌کند: اتفاقا در این روزها مجال آن را داریم که بیشتر به کتاب بپردازیم، کتاب بخوانیم و مطالعه کنیم.
اگر همه راه‌ها هم بسته شود، کتاب تنها راهی است که می‌شود ادامه داد و علاقه مندانه آن را خواند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/64236