کد خبر : 67744
تاریخ : 1402/1/22
گروه خبری : کاردانش

آغاز به کار مجدد تقاطع غیرهمسطح ناحیه صنعتی خیرآباد اراک

حمید انعامی اظهار کرد: محور اراک تا سلفچگان جزو محورهای شریانی کشور است و تمامی بارها و مسافرین و ماشین آلاتی که از بنادر جنوب غربی و خصوصا غرب ایران قصد عبور دارند از این مسیر عبور می‌کنند؛ همچنین این محور حلقه واسطه بین چند استان نیز هست.
وی افزود: در این محور در منطقه خیرآباد صنایع مهمی در یک شهرک صنعتی مستقر شده اند و این شهرک صنعتی جزو یکی از شهرک‌های پویای استان است، از طرفی در پشت این شهرک یک مرکز لجستیک در حال راه اندازی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: در سال 1397 پیرو تفاهمی که با شرکت شهرک‌های صنعتی استان و صنایع مستقر در خیرآباد منعقد شد؛ قرار بر ساخت پل در این منطقه شد و تصمیم بر این بود که یک سوم هزینه‌ها از سوی دولت، یک سوم از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی و مابقی از سوی صنایع مستقر در شهرک صنعتی خیرآباد تامین شود.
انعامی ادامه داد: نماینده دولت(راه وشهرسازی ) در این تفاهم نامه سهم خود را پرداخت کرد و در قرارداد منعقد شده که قرار بر ساخت 2 پل بود؛ ساخت یکی از پل‌ها آغاز و 3 میلیارد از سوی راه و شهرسازی پرداخت شد اما متاسفانه شرکت شهرک‌های صنعتی استان و صنایع مستقر سهم خود را پرداخت نکردند و تقاطع پس از مقداری پیشرفت به دلیل عدم آزادسازی زمین‌ها نیمه تمام باقی ماند و علیرغم پیگیری‌های متعدد اداره کل راه و شهرسازی در خصوص آزاد سازی املاک و اختصاص منابع، هیچگونه اقدامی از طرف سایر ارگان‌ها صورت نگرفت.
وی با اشاره به اینکه در این مدت مشکلاتی برای ساکنین و شاغلین این شهرک پیش آمد کرد گفت: به دنبال حوادث و مشکلات رخ داده، در سال گذشته جلساتی برگزار و تفاهم نامه ای منعقد و قرار شد شرکت شهرک‌های صنعتی استان 15 میلیارد پرداخت کند و صنایع مستقر نسبت به آزادسازی املاک مورد نیاز در قالب قدرالسهم اقدام کنند و مابقی اعتبار مورد نیاز با توجه به افزایش قیمت توسط دولت تامین شود.
انعامی خاطرنشان کرد: به دنبال برگزاری این جلسه، بهمن ماه سال گذشته مناقصه برگزار و پیمانکاری برای این مهم برگزیده و پیمانکار در محل مستقر شده و کار به روال خود افتاده است، سپس صنایع مستقر در شهرک در حال آزادسازی زمین‌ها هستند و تاکنون بخشی از زمین‌ها آزاد شده و پیمانکار نیز در حال انجام کار است؛ در این راستا قراردادی به مبلغ 34 میلیارد و 500 میلیون تومان به مدت زمان 2 سال منعقد شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تاکید کرد: رمپ‌ها و پل مجموعا حدود 800 متر طول دارد. 2 دهانه پل بر روی جاده احداث می‌شود و معادل 65 هزار مترمکعب خاکریزی و حدود 400 مترمکعب بتن ریزی نیاز است تا بتوان پل را افتتاح کرد و با افتتاح این پل مشکل تردد در این مسیر مرتفع خواهد شد.
انعامی بیان کرد: مدت قرارداد 2 ساله است اما پیمانکار پروژه با توجه به توانمندی که دارد قول داده که پل زودتر از موعد مقرر به بهره برداری برسد لذا اگر کار با همین همت و تلاش و جدیت پیش رود ما نیز قول می‌دهیم زودتر از موعد مقرر پروژه به بهره برداری برسد.
وی تاکید کرد: تمامی ارگان‌ها از جمله راه و شهرسازی، محیط زیست، صمت، توزیع برق، شرکت شهرک‌های صنعتی و... باید در کنار یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند تا پل هرچه زودتر به اتمام برسد و تا امروز نیز تلاش خوبی مشاهده می‌شود.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/67744