کد خبر : 73840
تاریخ : 1402/7/3
گروه خبری : فرهنگی

باند خانوادگی فروش مواد مخدر در همدان متلاشی شد

سرهنگ «عباس عزیزی» روز شنبه اظهار کرد: با اشرافیت اطلاعاتی پلیس روی یک باند و کنترل نامحسوس رفت‌وآمد آن‌ها، مشخص شد اعضای یک باند خانوادگی مواد مخدر صنعتی را از استان‌های مرکزی کشور خریداری و آن را به همدان منتقل می‌کنند.

وی اضافه کرد: اعضای این باند مواد مخدر با اجاره منزل مسکونی در منطقه منوچهری شهر همدان مواد افیونی را در دو بخش خُرد شامل یک تا 50 گرم و سانتی همچنین در مقیاس 100 تا 300 گرم تقسیم‌بندی کرده و آن را در اختیار عوامل خود برای فروش قرار می‌دادند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر همدان بیان کرد: بنابراین پس از اطلاع دقیق از حضور اعضای این باند در داخل منزل مسکونی، عوامل این نیرو با هماهنگی مرجع قضائی و استفاده از اصل غافلگیری وارد منزل شده و هر سه متهم را دستگیر کردند و تحویل مرجع قضائی دادند.

سرهنگ عزیزی با بیان اینکه از منزل قاچاقچیان 230 گرم هروئین آماده فروش کشف شد، افزود: دو تن از متهمان حدود 30 سال دارای سابقه تهیه و توزیع مواد مخدر هستند که پس از آزادی از زندان مجدد در این عرصه فعالیت کرده‌اند.

وی گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام 660 عملیات برای پاک‌سازی نقاط آلوده به مواد مخدر، 127 طرح در مسیرهای ارتباطی، 850 عملیات موضوعی، 17 عملیات فرااستانی و 6 هزار و 120 عملیات‌ در پنج‌ماهه ابتدایی امسال، پنج تُن و 200 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف کرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر همدان اضافه کرد: 6 هزار تهیه‌کننده، توزیع‌کننده خُرد و کلان مواد مخدر، نگهدارنده و معتاد متجاهر در این استان دستگیر شدند که دراین‌باره با رشد 6 درصدی دستگیری‌ها مواجه هستیم.

سرهنگ عزیزی تأکید کرد: اشراف اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر عرصه را بر تهیه‌کنندگان و توزیع‌کنندگان مواد افیونی در سطح استان همدان تنگ کرده و انهدام باند خانوادگی تهیه و توزیع مواد مخدر در منطقه منوچهری نمونه‌ای از توانمندی اطلاعاتی پلیس در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر است.

 

 

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/73840