کد خبر : 75520
تاریخ : 1402/8/15
گروه خبری : اقتصادی

معاون علمی رئیس‌جمهوری در دیدار با مدیرکل وایپو خواستار شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در دیدار با مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در خصوص همکاری‌های دوجانبه ازجمله کمک به حفظ حقوق شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در بازارهای جهانی و آموزش کارشناسان ایرانی در حوزه ارزیابی دارایی‌های نامشهود این شرکت‌ها با وی بحث و تبادل نظر کرد.
روح‌الله دهقانی فیروزآبادی که به‌منظور شرکت در نشست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل به سوئیس رفته، با «دارن تانگ»، مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) دیدار کرد.
 
در این دیدار در خصوص همکاری‌های دوجانبه و آموزش تیم‌هایی که در ایران در حوزه ارزیابی دارایی‌های نامشهود و ثبت حقوق معنوی شرکت‌های دانش‌بنیان کار می‌کنند، بحث و مقرر شد با پیگیری معاونت علمی و پشتیبانی وایپو چند دوره آموزشی در این زمینه در ایران برگزار شود.
 
دهقانی فیروزآبادی همچنین با اشاره به اهمیت حفظ حقوق شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی هنگام حضور در بازارهای جهانی به مشکلات موجود در این زمینه که چالشی اساسی در توسعه بازارهای بین‌المللی شرکتهای دانش‌بنیان ایرانی است، پرداخت.
 
وی خواستار آن شد که با مساعدت سازمان جهانی مالکیت فکری در این خصوص، بتوان سازوکاری در کشور ایجاد کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان هم در فرایند ارزیابی دارایی‌های نامشهود قرار بگیرند و هم از حفظ حقوقشان در بازارهای خارجی اطمینان حاصل کنند.
 
در پایان مقرر شد در آینده نزدیک، مذاکراتی بین هیئتی از معاونت علمی و جمعی از کارشناسان وایپو، برگزار و چارچوب همکاری‌های مشترک مشخص شود و در ادامه هیئتی از وایپو به ایران سفر کنند تا در خصوص زمینه‌های همکاری و نحوه پیگیری آنها توافق شود.
 
رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری که دهقانی فیروزآبادی را در سفر به ژنو همراهی می‌کند، با مطلوب توصیف کردن فضای مذاکرات صورت گرفته، ابراز امیدواری کرد که با توسعه همکاری‌های معاونت علمی با سازمان جهانی مالکیت فکری، گام‌های بلندی در مسیر ارتقای جایگاه ایران در شاخص جهانی نوآوری و همچنین حفظ حقوق مالکیت معنوی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در بازارهای جهانی برداشته شود.
 
امیرحسین میرآبادی، تأکید کرد: تبیین و توجه جدی به موضوع مالکیت معنوی، کمک بسیار مؤثری به توسعه سریع بازار بین‌المللی محصولات دانش‌بنیان کرده و به تحولی چشمگیر در اقتصاد دانش‌بنیان کشور منجر خواهد شد.
 
 
  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/75520