کد خبر : 7647
تاریخ : 1398/2/9
گروه خبری : جامعه

استاندار ایلام:

مسؤولیت کشتارگاه از اتحادیه مرغداران سلب می‌شود

دادستان ایلام: اهمال در وظیفه مدیران مخل بازار مرغ، محرز است

سپهرغرب، گروه خبر: استاندار ایلام گفت: اتحادیه مرغداران استان با وجود توافق‌ها و حمایت‌ها به تعهد خود عمل نکرده و همین مسئله موجب بروز مشکل در بازار مرغ استان شده که باید مسؤولیت آن‌ها بر کشتارگاه سلب شود.

قاسم سلیمانی‎دشتکی روز گذشته در نشست ستاد تنظیم بازار، اظهار کرد: کشتارگاه ایلام بر اساس تصمیمات گرفته شده به اتحادیه مرغداران واگذار، نهادهای یارانه‎ای تأمین و 10 میلیارد ریال وام قرض‎الحسنه از محل صندوق به آنان پرداخت شد تا مرغ استان با قیمت مصوب تأمین و در اختیار مردم قرار گیرد، اما متأسفانه با وجود همه حمایت‎ها، این اتحادیه به قول خود عمل نکرده‎است.

وی ادامه داد: دادستان به‎عنوان مدعی‎العموم به این موضوع ورود کرده و پیگیر حق مردم است و اگر جایی تخلف صورت گرفته باشد، رسیدگی می‌کنند.استاندار ایلام با اشاره به اینکه باید مدیران در تصمیم‎گیری محتاط باشند و اجازه ندهند کسی از آن‌ها سوء استفاده کند، تصریح کرد: در کنار این موضوع از دادستان می‌خواهم حرمت مدیران شکسته نشود البته به شرط آنکه مدیران حریم خود را حفظ و به وظایف خود به دقت عمل کنند.

سلیمانی‎دشتکی گفت: کسی که مسؤولیت می‌پذیرد باید پای کار باشد و عمل نکردن به تعهد ظلم است، از مدیری که ضعیف باشد حمایت نمی‎کنیم.

وی خاطرنشان کرد: قانون اجازه می‌دهد که مسؤولیت کشتارگاه از اتحادیه مرغداران سلب و به افرادی که اهلیت دارند واگذار شود.

استاندار ایلام همچنین در خصوص تأمین گوشت مرغ ایلام نیز عنوان کرد: دستگاه‌های مربوطه موظف هستند تا تعیین تکلیف وضعیت کشتارگاه از استان‌های هم‌جوار گوشت مورد نیاز را تأمین کنند.

سلیمانی‎دشتکی همچنین از نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی خواست از خروج مرغ به خارج از استان جلوگیری شود.

وی گفت: انتظار من از مدیران این است که مقوله نظارت را با حضور در صحنه انجام و از زیر بار مسؤولیت شانه خالی نکنند.

دادستان ایلام نیز گفت: در دادگاه انقلاب به پرونده متهمان پرونده‌ اخلال در بازار مرغ ایلام رسیدگی می‌شود.

افشار خسروی‎زاد تصریح کرد: تنها ایراد کار دادستانی این است که قرار تخفیف صادر و افراد را آزاد کرده درحالی‌که از مرکز در این خصوص تذکر داده شده‎است.

وی با بیان اینکه اهمال در وظیفه مدیران محرز است، زیرا مدیر با سکوت خود در به تاراج رفتن بیت‎المال به متهم کمک کرده که مشارکت در جرم است، اظهار کرد: نهایت حرمت و حفظ جایگاه مدیران را اعمال کرده‌ایم، اگر سخت‎گیری می‌کردیم امروز برخی از مدیران در این جلسه حاضر نبودند.

دادستان ایلام خاطرنشان کرد: آیا توانایی اداره‌ چند مرغداری در داخل استان وجود ندارد؟ قانون‌گذار به صراحت در راستای اجرای قانون مبارزه با اخلالگران اقتصادی سکوت مدیران را مشارکت در جرم می‌داند.

خسروی‎زاد اضافه کرد: مرغدارانی که ارز چهار هزار و 200 تومانی از دولت گرفتند چرا مرغ عرضه نمی‌کنند، زمانی که تسهیلات به مرغدار پرداخت شده باید زودتر اقدام می‌کرد.

وی تأکید کرد: درحالی‎که 70 درصد تولید مرغ استان مازاد بر مصرف داخلی است چرا با سوء مدیریت اکنون با کمبود مواجه شده‌ایم.

دادستان ایلام با بیان اینکه کشتارگاه نمی‌تواند تعطیل شود، بلکه عاملان اخلال در نظام اقتصادی دستگیر می‌شوند و کارگران باید به کار خود ادامه دهند، ادامه داد: تا راه‌اندازی کشتارگاه، مرغ مصرفی استان باید از استان‌های هم‌جوار تأمین شود.

خسروی‎زاد تأکید کرد: مرغدارانی که مرغ عرضه نمی‌کنند تعزیرات به‎عنوان احتکار با آن‌ها برخورد می‌کند.

وی اذعان کرد: ما تا پای کار آمدن اتحادیه مرغداران اجازه صادرات مرغ از استان را نخواهیم داد، قانون برای ما فصل‎الخطاب است و اجازه تخطی از آن را نمی‌دهیم.

گفتنی است؛ در این نشست مصوب شد کمیته‎ای متشکل از اداره تعزیرات، سازمان صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، دامپزشکی و نیروی انتظامی تشکیل و پیگیر شوند اگر مرغداری مرغ برای عرضه به بازار دارد و ممانعت می‌کند به‎عنوان محتکر تحویل تعزیرات شود.

همچنین این کمیته ظرف مدت سه روز نحوه واگذاری کشتارگاه ایلام و فعال شدن آن را پیگیری و نتیجه را اعلام کند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/7647