کد خبر : 76696
تاریخ : 1402/9/13
گروه خبری : اقتصادی

عواقب فاجعه‌بار کمبود شدید آب در آلمان

به گزارش "ان تی وی" آلمان، هوا در آلمان گرم‌تر و خشک‌تر می‌شود. همانطور که آخرین گزارش نظارت بر آب و هوا از دولت فدرال نشان می‌دهد، آلمان به طور فزاینده ای تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرد و هم زمان تنظیمات برای حل این مسئله خیلی آهسته اتفاق می‌افتد. وزیر محیط زیست آلمان نیز در این شرایط از پیامدهای ویرانگر بحران آب و هوا صحبت می‌کند.

 

بر اساس نتایج سومین گزارش نظارت بر آب و هوای دولت فدرال آلمان پیامدهای گرمایش جهانی در این کشور بدتر می‌شود. آلمان به طور مرتب موج‌های گرما را تجربه می‌کند و در کل هوا گرمتر می‌شود و آب خود را از دست می‌دهد. استفی لمکه، وزیر محیط زیست فدرال آلمان در این مراسم گفت: پیامدهای ویرانگر بحران آب و هوا تا حد وحشتناکی در حال افزایش است. این گزارش این را "کاملاً واضح" نشان می‌دهد.

 

بر اساس این گزارش، تعداد تابستان‌هایی با موج گرمای شدید و رکوردهای دمایی بی سابقه افزایش یافته است. به عنوان مثال، در ژوئیه 2022 دمای بیش از 40 درجه برای اولین بار با حدود 53 درجه در هامبورگ اندازه گیری شد. بر اساس این گزارش چهار سال گذشته این کشور خشکسالی‌های شدید منطقه‌ای را تجربه کرد. بر اساس این گزارش، آلمان یکی از مناطقی است که بیشترین تلفات آب در جهان را دارد: از سال 2000، این کشور 2.5 کیلومتر مکعب، یعنی 2.5 تریلیون لیتر آب در سال از دست داده است.

 

کمبود آب به نوبه خود منجر به از بین رفتن محصول در کشاورزی و فشار بیشتر بر جنگل‌ها می‌شود. بر اساس این اطلاعات وضعیت جنگل‌ها به دلیل تنش خشکی و آلودگی سوسک به طور قابل توجهی وخیم شده است. در سال 2020، 20 برابر بیشتر از میانگین ده سال گذشته درختان صنوبر تلف شدند. آب و هوای بسیار خشک همچنین منجر به آتش‌سوزی‌های جنگلی بسیار بیشتر و بزرگ‌تر شد.

 

بر اساس این گزارش، پیامدهای اکولوژیکی قابل اندازه گیری مرتبط با گرم شدن محیط زیست و از دست دادن آب هم وجود دارد: تغییر در ترکیب گونه‌ها هم در دریاها و هم در خشکی وجود دارد. گونه‌های جدیدی از مناطق گرمتر در حال مهاجرت هستند، مانند پشه ببر به عنوان ناقل عوامل بیماری زا.

 

لمکه در مورد این گزارش توضیح داد: «طوفان‌های بیشتر و بیشتر، باران‌های شدید، خشکسالی و موج گرما بر سلامت، اکوسیستم و اقتصاد مردم تأثیر می‌گذارند.» خبر خوب این است که شهرداری‌های بیشتر و بیشتر در حال انجام اقدامات پیشگیرانه با پروژه‌های ملموس هستند. وی تاکید کرد: دولت فدرال هم از آنها حمایت می‌کند، از جمله، با قانون سازگاری با آب و هوا و چندین برنامه بودجه. همزمان، لمکه خواستار تعهد بیشتر شده و گفت: برای حفظ کیفیت زندگی در آلمان، ما باید سازگاری با آب و هوا را قوی تر کنیم.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/76696