کد خبر : 79761
تاریخ : 1402/12/3
گروه خبری : صنعت،تجارت و معدن

«تولید باطری خودروهای برقی» با انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه صنعتی همدان و شرکت کیان‌خودرو پارس ایرسا

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط‌ عمومی دانشگاه صنعتی همدان، رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی همدان با شرکت کیان‌خودرو پارس ایرسا با هدف تولید باطری خودروهای الکتریکی و برقی منعقد شد، گفت: این همکاری یک اقدام و فعالیت مهم در استان همدان است؛ دانشگاه صنعتی فرصت پیدا کرده از علم، توان و تجربه اعضای هیئت‌علمی جوان، پویا و تلاشگر برای ارتقا و توسعه صنعت در استان و کشور استفاده کند.

امیر مؤمنی ادامه داد: دانشگاه صنعتی با بهره‌گیری از توان علمی آحاد دانشگاهی، دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی جوان، ظرفیت حمایت فنی و پشتیبانی علمی از صنایع استانی و کشوری را دارد و تفاهم‌نامه فوق با این هدف منعقد شد.

وی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه‌های ما در جایگاه مرجعیت علمی منطقه هستند که به آن افتخار می‌کنیم، اظهار کرد: رسیدن به مرجعیت علمی در جهان و تلاش برای حصول مرجعیت فناوری مسیر حرکت آینده دانشگاه‌ها است‌.‌

مؤمنی اضافه کرد: در تاریخ توسعه‌ آموزش عالی کشور، دانشگاه‌های ما از مرحله مرجعیت آموزشی عبور کرده و پس از حصول مرجعیت در دانش‌های پایه‌ای و بنیادین، به سمت توسعه فناوری و نوآوری و حصول عمل نافع در حرکت هستند. ما امروز در تلاشیم دانشگاه‌های خود را به سمت تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سه و چهار سوق دهیم؛ یعنی دانشگاه‌هایی که مسئولیت اجتماعی می‌پذیرند، از جامعه اثر می‌گیرند و بر جامعه اثر می‌گذارند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی همدان دانشگاهی جوان و پویا است، افزود: این دانشگاه اعتقاد دارد در مسیر تحولی فوق گام‌های عملیاتی را برداشته و موفقیت‌هایی را نیز کسب کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان بیان کرد: امروز صنعت کشور مرهون مجاهدت صاحبان صنایع به‌عنوان یکی از نقاط اقتدار کشور است؛ چراکه این قشر سرمایه‌ و تمام توان خود را برای توسعه و رشد رفاه در جامعه و اشتغال جوانان پای کار آورده‌ است.

مؤمنی ادامه داد: صنعتگران شرکت کیان‌خودرو پارس ایرسا به معنای واقعی جهادگران عرصه صنعت هستند و فعالیت اقتصادی جدیدی که به همت آن‌ها قرار است در استان همدان آغاز شود، مایه مباهات در استان و کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه امروز رسالت دانشگاه‌ها در دو محور تعریف شده است،‌ گفت: محور نخست مرجعیت علمی است که مقام معظم رهبری بارها بر آن تأکید کرده‌اند و ما امروز در منطقه و کشورهای اسلامی در تولید علم حرف‌های زیادی برای گفتن داریم و محور دوم علم نافع است که سود و رفاه آن باید بهبود وضعیت معیشت و سطح زندگی جامعه را در پی داشته و برای کشور اقتدارآفرین باشد.

مؤمنی در پایان ابراز کرد: در این تفاهم‌نامه دانشگاه در بحث تأمین نیروی متخصص و دانش علمی و فنی مورد نیاز به‌عنوان پشتیبان صنعت پای کار آمده و ما امروز به این هم‌افزایی افتخار می‌کنیم.

در ادامه حسن پیمانی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: همدان به‌‌عنوان آزمونه (پایلوت) برای تولید باطری خودروهای الکتریکی انتخاب شده که مایه مباهات است، هر دو تیم دانشگاه صنعتی همدان و شرکت کیان‌خودرو پارس ایرسا توانمند هستند و با ظرفیت‌ علمی و اخلاقی خود می‌توانند مسیر توسعه را در استان هموار کنند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/79761