کد خبر : 80689
تاریخ : 1402/12/26
گروه خبری : اقتصادی

اعتبارات قانون مالیات بر ارزش افزوده در کرمانشاه براساس اولویت‌بندی مصوب می‌شود

محمدطیب صحرایی در آخرین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه در سرسرای شهید سلیمانی استانداری اظهار کرد: اعتبارات ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده استان یک منبع مالی مناسب برای اجرای برنامه‌های تحول آفرین در فرمانداری‌ها، دهیاری‌ها و به ویژه شهرداری‌ها است.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده، سهم فرمانداریها، شهرداری ها، دهیاری ها، روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری از درآمدهای مالیاتی را مشخص می‌کند.

وی یادآور شد: طرح‌های پیشنهادی مربوط به این اعتبارات باید ابتدا در شورای برنامه ریزی مطرح و سپس تصویب شود که متأسفانه در سال 1402 این اتفاق رخ نداده است.

صحرایی تاکید کرد: سازمان امور مالیاتی استان باید در نشست بعدی شورای برنامه ریزی، گزارشی از نحوه تخصیص اعتبارات ماده 39 بین دستگاه‌ها و مجموعه‌های مربوطه و نحوه هزینه آن ها، ارایه دهد.

وی تاکید کرد: آن بخش از اعتبارات که در جاهایی غیر از چهارچوب‌های مشخص شده توسط قانون، هزینه شده، جزو دیون آن دستگاه محسوب می‌شود و باید در سال 1403 به همان میزان اعتبار برای حوزه مربوطه هزینه کند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در سال 1403 باید ابتدا طرح‌های پیشنهادی مربوط به اعتبارات ماده 39 در شورای برنامه ریزی مطرح و مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد و این شورا هم بر اساس اولویت‌های برنامه پیشرفت استان در مورد نحوه هزینه آن‌ها تصمیم گیری کند.

در این نشست گزارشی از عملکرد اعتبارات سفر استانی مقام معظم رهبری به استان و عملکرد ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان در سال 1402 ارائه شد.

همچنین گزارش عملکرد اعتبارات ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده استان، موضوع بند (ب) تبصره 11 ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور و موضوع تغییر دستگاه اجرایی پروژه احداث مصلی کرمانشاه مصوب سفر استانی ریاست جمهوری از راه و شهرسازی به بنیاد مسکن مطرح شد.

 

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/80689