کد خبر : 81418
تاریخ : 1403/1/29
گروه خبری : اقتصادی

تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟

بر اساس آخرین اعلام شهرداری کرمانشاه، زمینی به وسعت حدود ۴۰ هکتار در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه «عین الکش» برای احداث شهرک ضایعات کرمانشاه انتخاب شده و در حال حاضر با همکاری سایر دستگاه‌ها جوانب مختلف احداث شهرک در این زمین در حال بررسی است.

اما رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه  معتقد است، نه تنها وجود یک شهرک ضایعات برای شهر کرمانشاه کافی نیست، بلکه شهرکی که احداث می‌شود نباید از محدوده شهر فاصله خیلی زیادی داشته باشد و باعث ایجاد ترافیک خصوصا در محدوده بزرگراه کربلا شود.

کوروش امیری  با بیان اینکه بارها از ایجاد شهرک ضایعات در کرمانشاه استقبال کرده و احداث این شهرک را تنها راهکار ساماندهی واحدهای صنفی ضایعات می‌دانیم، گفت: اما برای احداث این شهرک باید شرایطی رعایت شود که از یک سو مشکلی برای مردم ایجاد نکند و از سوی دیگر واحدهای صنفی ضایعات نیز راغب به جابجایی به مکان جدید باشند.

وی یکی از مهمترین مواردی که در تعیین تکلیف شهرک ضایعات باید مد نظر قرار گیرد را مکان و راه دسترسی آن دانست و افزود: اگرچه چنین شهرکی نباید در دل شهر باشد، اما اگر فاصله بیش از ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری از شهر داشته باشد نیز باعث ایجاد ترافیک و مشکلات تردد خواهد شد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه که ضایعاتی ها نیز رسته‌ای از این صنف هستند، خاطرنشان کرد: خصوصا اگر این مکان در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه عین‌الکش باشد، باید بگونه‌ای برنامه‌ریزی شود که مشکل ترافیکی در مسیر بزرگراه کربلا ایجاد نکند و شاهد راه افتادن خودروهای ضایعاتی در این مسیر نباشیم.

امیری تاکید کرد: راه‌اندازی یک شهرک در این محدوده برای تجمیع ضایعاتی‌هایی که در محدوده «بیمارستان سینا» فعالیت می‌کند مناسب است، اما باید فکری هم برای ضایعاتی هایی که در «جعفرآباد» فعالیت دارند و تعداد آنها زیاد است و همچنین ضایعاتی‌های سایر نقاط شهر نیز بشود.

وی ایجاد یک شهرک ضایعات را برای شهر کرمانشاه کافی ندانست و عنوان کرد: حداقل دو شهرک ضایعات در دو نقطه نیاز داریم تا همه ضایعاتی‌ها را پوشش دهد و باعث مشکلات ترافیکی هم نشود.

رشد قارچ گونه ضایعاتی‌ها در کرمانشاه

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه در ادامه از رشد قارچ گونه واحدهای ضایعاتی هم یاد کرد و افزود: اگرچه در سال گذشته طرحی برای برخورد و پلمب واحدهای غیرمجاز اجرا شد و تعدادی از این واحدها را دو بار پلمب کردیم، اما متاسفانه این طرح ادامه پیدا نکرد و این واحدهای غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

امیری از فعالیت حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی ضایعاتی در کرمانشاه خبر داد که تعداد زیادی از آنها مجاز بوده و چندین نفر در آنها کار می‌کنند و یادآور شد: مشکل اصلی ما واحدهای غیرمجازی است که مثل قارچ سبز می‌شوند.

وی برخوردهای مقطعی و پلمب را برای ساماندهی ضایعاتی‌های غیرمجاز کرمانشاه کارساز ندانست و تاکید کرد: باید یک کار چند جانبه صورت بگیرد که مهمترین پیش نیاز آن ایجاد شهرک ضایعات است که واحدهای مجاز و قانونمند به محل جدید بروند و بتوان برای واحدهای غیرمجاز هم فکری کرد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه از زمینه‌های مختلفی که ضایعات فروشان کرمانشاه در آن فعالیت دارند نیز یاد کرد و گفت: برخی در حوزه پلاستیک، برخی در حوزه آهن آلات، برخی در حوزه کارتن و برخی در حوزه نان خشک فعالیت دارند.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/81418