کد خبر : 89580
تاریخ : 1403/9/17
گروه خبری : اقتصادی

استاندار همدان در سفر به شهرستان نهاوند:

کنار فعالان بخش خصوصی خواهیم ماند

کلنگ‌زنی، بزرگترین شهربازی منطقه در نهاوند


حمید ملانوری شمسی روز جمعه در جریان بازدید از یک واحد تولید محصولات لبنی در نهاوند افزود: باید کاری کرد که فعالان بخش خصوص دغدغه ای جز کار خودشان و رشد و توسعه نداشته باشند.
وی اضافه کرد: حیات ما به زنده بودن فعالان بخش خصوصی وابسته است و بخش خصوصی یعنی همه مردمی که حتی فعالیت کوچکی انجام می‌دهند که اگر نباشد نطام حکمرانی ما نمی تواند کار کند و موفق شود.
ملانوری با تاکید بر اینکه با همه توان مدیریت استان در کنار بخش خصوصی قرار دارد،گفت: سیاست کلی نظام، برنامه هفتم توسعه کشور، بیانیه گام دوم انقلاب، سند آمایش و قانون بودجه و شعارهای سال که چند کلمه بیشتر نیستند اما هر کلمه آن به مثابه یک کتاب است بنای توسعه و پیشرفت هستند.
استاندار همدان اظهارکرد: باید به سمت بهره مندی از منابع درونی هر منطقه رفت و فعالان بخش خصوصی را دریافت تا کارهای پیش برود.
ملانوری شمسی افزود: تشکیل دولت محلی مورد تاکید است تا از این طریق همه مسایل استان را با دولت محلی پیش برد و با قدرتی که مردم با این میزها و امضاها به ما داده اند مسایل استان را پیش ببریم.
نماینده عالی دولت در استان همدان گفت: دولت چهاردهم دولت وفاق ملی، تعامل و استفاده از همه ظرفیت‌ها است بنابراین دنبال به‌کار بردن همه ظرفیت‌ها برای پیشبرد اهداف کشور است.
استاندار همدان اضافه کرد: نیروهای مستعد و جوان همدان می‌توانند پیشران و پیشتاز در همه بخش‌ها باشند.
ملانوری شمسی افزود: در این دوره من و همکاران کنار بخش خصوصی هستیم چرا که دغدغه و برنامه‌ها مشترک است.
وی ادامه داد: در این دولت ثابت می‌کنیم کشور ظرفیت‌های بزرگی دارد و به گفته رییس جمهور باید برای بهره مندی بهتر از این طرفیت‌ها دعواها را کنار گذاشت و منابع ملی را منابع مردم بدانیم.
وی همچنین گفت: هدف از سفرهای شهرستانی آشنایی با مشکلات، منابع، فرصت‌های موجود و رفع موانع پیش‌روی رشد توسعه با همفکری فعالان بخش خصوصی است.
همدان دومین استان تولیدکننده لبنیات است
مدیر عامل شرکت فرآورده‌های لبنی و آب‌میوه احسان سپیده نهاوند با اشاره به اینکه این کارخانه با اعتباری بالغ بر 500میلیارد تومان آغاز به کار کرده است، گفت:در این کارخانه 110نوع محصول مختلف تولید می‌شود که به کشورهایی همچون قطر،امارات و پاکستان صادر می‌شود.
علی احسان ظفری ادامه داد: این مجموعه در صورت داشتن تسهیلات لازم می‌تواند برای 600نفر اشتغالزایی کند.
وی با بیان اینکه همدان دومین استان تولیدکننده لبنیات است و 70درصد این محصولات در شهرستان نهاوند تولید می‌شوند،خاطرنشان کرد: اغلب واحدهای تولیدی در استان و شهرستان تعطیل شده‌اند و یا رونق قبل را ندارند.
ظفری ادامه داد: چهار سال است از کوچکترین نگاه از سوی مسئولان محروم هستیم و حدود دو سال و نیم در واحد خود سوخت آزاد استفاده کرده‌ام.
وی خطاب به استاندار گفت: ما از شما می‌خواهیم تا زمان بیشتری برای تولیدکنندگان استان بگذارید.
مدیر عامل شرکت فرآورده‌های لبنی احسان سپیده تصریح کرد: صنایع تبدیلی شهرستان نهاوند نیازمند حمایت است و اگر به داد ما نرسید، فعالیت‌های ما در واقع نفس‌های آخر خود را خواهد کشید.
وی در ادامه اظهار کرد:دستگاه‌های دولتی و اجرایی با ما قهر هستند و زحمات شبانه‌روزی ما را نمی‌بینند.
ظفری در پایان افزود: با توجه به اینکه تیم اقتصادی مسئولیت سنگینی بر عهده دارد از شما خواهشمندیم برای انتخاب افراد برای فعالیت در این حوزه دقت لازم را داشته باشید.
در ادامه سفر یک روزه استاندار به نهاوند عملیات اجرایی احداث شهربازی الماس‌غرب در پارک کوثر، بازارچه دائمی صنایع‌دستی و مدیریت سبز با استفاده از صفحات خورشیدی با هدف تامین برق ساختمان مرکزی شهرداری نهاوند در مراسمی آغاز شد.
شهردار نهاوند در آیین کلنگ زنی این طرح‌ها گفت: بررگترین شهربازی نهاوند در مساحت هشت هزار متر مربع با 500 میلیارد ریال اعتبار آعاز شد و تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
مجید یوسفی نوید افزود: عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی 25 کیلو وات نیز امروز آغاز شد که قرار داد این طرح معقد و پیمانکار مشخص شده است.
شهردار نهاوند افزود: برای اجرای این طرح 10 میلیارد ریال پیش بینی شده و با اجرای آن برق شهرداری نهاوند مستقل می‌شود، فاز بعدی این طرح ایجاد طرح خورشیدی در بام نهاوند است.
یوسفی نوید ادامه داد: یکی از مطالبات مردم، بانوان سرپرست خانوار و هنرمندان ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی بود که امروز این طرح با هزینه کرد 50 میلیارد ریال آغاز شد.
وی همچنین گفت: فضای سبز شهر نهاوند از نطر وسعت و تعداد در سه سال گذشته به2 برابر افزایش یافته است.
شهردار نهاوند بیان کرد: دنبال ثبت شهر نهاوند به عنوان شهر خلاق در یونسکو و ثبت روز نهاوند در تقویم ملی هستیم.
یوسفی نوید با بیان اینکه شهر نهاوند فاقد سینما است، گفت: زمینی برای این طرح پیش بینی شده که علاوه بر سیننا، پارکینگ و مجتمع تجاری در آن راه اندازی شود که عملیاتی شدن آن نیازمند چهارهزار میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی است.
در ادامه این سفر یک روزه ملانوری استاندار همدان از گلخانه هیدرو پونیک نهاوند نیز بازدید کرد. گلخانه گل‌های شاخه بریده رز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی در زمینی به مساحت 4 هکتار در دو فاز احداث شده است، گلخانه‌ای که سالانه 4 میلیون گل شاخه بریده تولید کرده و محصولات خود را به اوراسیا و عراق صادر می‌کند.
طبق اعلام مسئولان برای احداث اولیه این واحد گلخانه‌ای 14 میلیارد تومان هزینه شده است، همچنین این گلخانه توانسته به صورت مستقیم برای 41 نفر و غیرمستقیم برای بیش از 100 نفر اشتغال آفرینی کند.
  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/89580