کد خبر : 89962
تاریخ : 1403/9/28
گروه خبری : فرهنگی

یادواره 37 شهید امدادگر دوران دفاع مقدس استان کرمانشاه برگزار شد


نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور در این مراسم که با حضور شماری از فرماندهان سپاه استان کرمانشاه، خانواده‌های شهدا و مدیران عامل جمعیت هلال احمر استان‌های ایلام و کردستان و شماری از مدیران این جمعیت برگزار شد با اشاره به مفهوم شهادت در راه خدا اظهار کرد: شهدا زنده هستند و هم اکنون در نزد پروردگارشان هستند که این امر بزرگترین اجری است که به آنان عطا شده است.
آیت‌الله عبدالحسین معزی، شهادت در راه اسلام و رضای پروردگار را از بالاترین شهادت‌ها دانست و اضافه کرد: آنچه که شهدای امدادگر را از دیگر شهدا متمایز ساخته آن است که شهدای امدادگر هم می‌جنگیدند و هم کار مداوا و درمان رزمندگان را انجام می‌دادند.
وی یکی از اهداف برگزاری یادواره‌های شهدای امدادگر در استان‌های مختلف کشور را ارج نهادن به جانفشانی امدادگرانی دانست که برای دفاع از عزت انقلاب و میهن خود شجاعانه جان خود را در طبق اخلاص نهاده و فدای این مرز و بوم کردند و افزود: در این مسیر باید اهداف والای شهدا را همواره در جامعه زنده نگه داریم.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: امدادگران در طول هشت سال جنگ تحمیلی، حماسه‌های بزرگی را خلق کردند اما هنوز شجاعت، ایثار و خودگذشتگی امدادگران جمعیت هلال‌احمر برای مردم تبیین نشده است.
وی با بیان اینکه امروزه جامعه به امید و امیدواری نیاز شدید دارد یادآور شد: روحیه مقاومت، ایستادگی و صبر و شکیبایی را با برگزاری آیین‌هایی از این دست در جامعه زنده نگه داریم.
هلال احمر ایران جزو 5 جمعیت برتر هلال احمر جهان است
رئیس موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت کشور نیز در این مراسم اظهار کرد: یادواره شهدای امدادگر هلال احمر استان کرمانشاه بیست و سومین یادواره استانی است که در سطح کشور تاکنون برگزار شده است.
سردار نصرالله فتحیان، برگزاری این یادواره را افتخاری بزرگ برای جمعیت هلال احمر کشور دانست و افزود: وقتی به گذشته استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس می‌نگریم همه سرشار از عشق و شور و شجاعت و غریب نوازی بوده است.
وی یادآور شد: مردم این دیار در جنگ تحمیلی به واقع سنگ تمام گذاشته و 9 هزار و 800 شهید را تقدیم انقلاب کردند که از این تعداد یک هزار شهید را بانوان تشکیل می‌دهند.
رئیس موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت کشور در ادامه با اشاره به عملکرد درخشان جمعیت هلال احمر در رویدادهای مختلف داخلی و خارجی افزود: هلال احمر ایران هم اکنون جزو پنج جمعیت هلال احمر برتر جهان محسوب می‌شود که در حال حاضر در کشور دارای حدود سه میلیون نفر عضو است.
سردار فتحیان با بیان اینکه موقعیت و جایگاه اجتماعی هلال احمر در کشور در سال‌های اخیر توسعه پیدا کرده است گفت: یکی از راه‌های مردم‌داری و مردم محوری در انجام فعالیت‌ها، خدمت به مردم است که این جمعیت توانسته است در این حوزه بخوبی فعالیت کند.
نقش استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز در این آیین به نقش بی‌بدیل امدادگران در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: امدادگران در ثانیه ثانیه عملیات ها، پشت خاک ریزها و خط مقدم برای رسیدگی به مجروحان و انتقال آنها به مراکز درمانی حضور داشتند و در این راستا شهدای زیادی تقدیم میهن کردند.
محمدباقر محمدی از کرمانشاه به عنوان یکی از جبهه‌های مهم در دوران دفاع مقدس در کشور یاد کرد و گفت: این استان چه در خطوط دفاعی و چه در امر پشتیبانی نقش مهمی را در جنگ تحمیلی ایفا کرد از اینرو رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان سینه ستبر ایران اسلامی یاد کردند.
وی با اشاره به اینکه 2 هزار و 500 شهید کشوری و 37 شهید استانی به عنوان امدادگر ثبت شده اند گفت: مطمئنا تعداد شهدای امدادگر با توجه حضور آنها در یگان‌های مسلح خیلی بیشتر از این آمار است.
محمدی تاکید کرد: برگزاری آیین‌هایی از این دست نقش مهمی در آشنایی نسل جوان به ویژه امدادگران جوان این جمعیت با رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان اسلام از جمله امدادگران در دوران دفاع مقدس دارد.
در ادامه این مراسم از چهار جلد کتاب در حوزه امدادگری تالیف نویسندگان کرمانشاهی رونمایی و از پدیدآورندگان آن‌ها قدردانی شد، در این مراسم همچنین از شماری از خانواده‌های شهدای امدادگر استان نیز تجلیل به عمل آمد.
  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/89962