کد خبر : 90652
تاریخ : 1403/10/15
گروه خبری : فرهنگی

امام‌جمعه همدان:

دهه فجر فرصت مناسب برای پاسخگویی به شبهات جوانان است

استاندار همدان: نوآوری و خلاقیت در برنامه‌های دهه فجر صورت بگیرد


حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی روز شنبه در دومین جلسه ستاد دهه فجر استان اظهار کرد: امروز نسل جوان ما سؤالات جدی دارد؛ ازجمله اینکه ضرورت انقلاب چه بود؟ بر همین اساس در جشن‌های دهه فجر این مسائل برای آن‌ها تبیین شود که اگر وضع مردم خوب بود، چرا چندین هزار نفر جان خود را فدا کردند تا انقلاب شکل بگیرد.
وی ادامه داد: تقارن 22 بهمن با اعیاد شعبانیه فرصت مغتنمی برای فضاسازی و جشن‌آرایی است و تلفیق بین مسائل سیاسی و مذهبی زمینه هم‌افزایی و فضاسازی‌ها را فراهم می‌کند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه جشن‌های 22 بهمن با رویکرد مردمی تدوین شود، گفت: به متولیان مساجد توصیه شود در کنار گرامیداشت اعیاد شعبانیه، به جشن‌های 22 بهمن هم توجه کنند و مردم باید حس کنند حکومت مال خودشان است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شعبانی‌موثقی با تأکید بر اینکه بنرهای تبریک در اعیاد شعبانیه صرفاً بی‌محتوا نباشد، اظهار کرد: در بنرهای تبریک که از بیت‌المال هزینه می‌شود، جملات تبیینی، اثربخش و ماندگار نوشته شود.
وی ادامه داد: برپایی نمایشگاه‌های تبیینی در مدارس با استفاده از انجمن اسلامی مدارس و همگرایی دانش‌آموزان ضرورت دارد.
امام‌جمعه همدان با تأکید بر تولید، گفت: با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها، محتواهای هنرمندانه تولید شود، زیرا گاهی یک جمله به اندازه یک کتاب پاسخگو است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شعبانی‌موثقی افزود: شخصیت‌هایی در کشور داریم که 40 سال پیش به انقلاب خدمت کردند و دهه فجر فرصتی مناسب برای تجلیل و قدردانی از آن‌ها است.
وی یادآوری کرد: وزرا و شخصیت‌های تأثیرگذار، افراد مستقل و برجسته در انقلاب که در همه جریانات بودند، با توجه به شعار وفاق ملی، شناسایی و برای تبیینگری، دعوت شوند.
* حاجی‌بابایی: هر کاری که در دنیا انجام می‌دهیم، برای مردم و امنیت ایران است
نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز اگر یک میلیون و 700 هزار بشکه نفت را با تمام تحریم‌ها می‌فروشیم از برکت اقتدار بین‌المللی ما است، افزود: باید به مردم بگوییم ما هرکاری که در دنیا انجام می‌دهیم، برای آنان و امنیت ایران است.
حمیدرضا حاجی‌بابایی اظهار کرد: 22 بهمن امسال با همه 22 بهمن‌ها فرق می‌کند؛ یعنی قرار است قله ما در این 22 بهمن بالاتر از همه قله‌ها باشد و مردم با نگاه و ورود خود، بتوانند پاسخ دشمنان را بدهند.
وی با بیان اینکه یک اصل پذیرفته‌شده‌ای در دنیا وجود دارد که حرف اول را اقتدار می‌زند، افزود: امروز دنیایی درست شده که هرکسی به اندازه اقتدارش جا باز می‌کند و به اندازه اقتدارش امنیت خواهد داشت و اقتصاد و فرهنگش پویا خواهد شد.
وی با تأکید بر تولید مفاهیمی که بتواند پاسخگوی جوانان باشد، تصریح کرد: امروز شبهه‌هایی در جامعه وجود دارد؛ یک شبهه این است که ما با دیگران چکار داریم، باید کشور خود را درست کنیم.
حاجی‌بابایی با بیان اینکه امروز هیچ کشوری بدون ورود به دنیا نمی‌تواند کشور خود را درست کند و حتی نمی‌تواند نان بخورد و از اکسیژن خوب استفاده کند، اظهار کرد: امروز اگر قدرت نداشته باشیم، در بالادست ما رودخانه‌ها را می‌بندند و آب دریای خزر کاهش می‌یابد، امروز یک کشاورز هم نمی‌تواند بگوید به من ربطی ندارد در بالادست زمینم چه می‌گذرد؟
رئیس ستاد دهه فجر کشور با تأکید بر اینکه اگر نبود این اقتدار و امنیت در هر شهر ما این‌روزها دو انفجار انجام می‌گرفت، گفت: دشمن می‌خواهد القا کند که ما شکست خورده‌ایم و ترس و ناامیدی را به مردم تلقین کند.
وی با اشاره به اینکه ما 70 پله پیروزی به‌دست آوردیم و مقاومت را در دنیا شکل دادیم، بیان کرد: مقاومت امروز قوی‌تر از روزی است که سوریه سقوط نکرده بود.
حاجی‌بابایی با بیان اینکه تلاش دشمن ایجاد نارضایتی در مردم به طرق گوناگون است، تصریح کرد: حرف اول و آخر امسال رضایت مردم است؛ هرسخنی که یک سر سوزن مردم را ناامید کند، انقلابی نیست.
نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه همه به سمت رضایت عمومی برویم، تشریح کرد: دشمن هر آنچه داشته، به میدان آورده است که مهم‌ترین آن نارضایتی مردم است؛ این درحالی بوده که مردم ایران در سخت‌ترین شرایط، بهترین تصمیم‌ها را می‌گیرند. اگر بتوانیم جمعیت پُرقدرتی را به میدان بیاوریم، همه‌چیز تغییر می‌کند و امید مردم هم تغییر خواهد کرد.
استاندار همدان نیز با تأکید بر اینکه در برگزاری جشن‌های پیروزی انقلاب روش‌های سنتی سال‌های قبل کنار گذاشته شود، گفت: امسال در جهت ایجاد نوآوری و خلاقیت در برنامه‌های دهه فجر تلاش شود.
حمید ملانوری‌شمسی اظهار کرد: در برگزاری جشن‌های دهه فجر امسال باید بیانیه گام دوم انقلاب مورد توجه قرار داده شود.
وی تصریح کرد: دهه فجر بهترین موقعیت است تا نوجوان و جوانان را به‌صورت جدی مورد توجه قرار دهیم؛ به‌‌طوری‌ که دبیر کمیته‌های ستاد بزرگداشت دهه فجر حتماً یک جانشین جوان مردمی درنظر بگیرند که دولتی نباشد.
این مقام مسئول خطاب به دبیران کمیته‌های ستاد بزرگداشت دهه فجر استان همدان، گفت: بگذارید در برنامه‌ها جوانان حضور پیدا کنند و جشن‌ها مردمی‌تر شود.
ملانوری‌شمسی با تأکید بر اینکه فضای مجازی جدی گرفته شود، تصریح کرد: در نمایشگاه‌های تبیینی و اطلاع‌رسانی‌ها از فضای مجازی استفاده شود.
استاندار همدان با بیان اینکه شبکه‌های معاند تمام ظرفیت خود را برای ناامیدی و بی‌اعتمادسازی مردم نسبت به نظام به‌کار گرفتند، یادآور شد: دشمن از طریق شبکه‌های معاند به دنبال این است که نظام را ناکارآمد نشان دهد؛ به‌ویژه در دهه فجر و روز 22 بهمن بیشتر تلاش می‌کنند که ما هم باید از تمام ظرفیت‌های استان به‌ویژه رسانه‌ها استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه مدیران در روستاها و شهرهای استان حضور پیدا کنند و در مراسم‌های 22 بهمن حضور پُررنگ داشته باشند، بیان کرد: اعیاد شعبانیه با ایام 22 بهمن مقارن شده که فرصت خوبی است تا مراسم‌های این ایام مردمی و محله‌محور برگزار شود.
ملانوری‌شمسی با بیان اینکه تلاش شود نشاط و شادی را به زندگی مردم بیاوریم و مردم در جشن‌ها حضور پیدا کنند، اظهار کرد: در مسیر راهپیمایی بیشتر کار شود تا فضای جذابی برای کودکان و نوجوانان به‌وجود آید.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه امسال راهپیمایی 22 بهمن باید بسیار جدی‌تر گرفته شود، افزود: دهه فجر امسال با اعیاد شعبانیه تلفیق شده که باید به‌صورت باشکوه‌تر مراسم‌های این ایام را برگزار کنیم.
* مدیرکل صداوسیما استان: باید دستاوردهای انقلاب را برای مردم تبیین کنیم
مدیرکل صداوسیما استان همدان نیز گفت: دستاوردهای انقلاب را باید برای مردم تبیین کرده و پیام انقلاب را به جهان مخابره کنیم.
کیوان الوندی اظهار کرد: برای حضور پُررنگ مردم در صحنه‌های جشن انقلاب دهه مبارک فجر نیاز به تبیین کارهای انجام‌شده نظام برای مردم داریم.
وی با بیان اینکه با جلوه‌هایی ویژه باید دستاوردهای انقلاب را برای مردم تشریح کنیم، ادامه داد: صداوسیما استان همدان این آمادگی را دارد که در تمام نقاط استان از اکنون تا 22 بهمن پروژه‌های عمرانی انجام‌شده را به‌صورت بسته تولیدی نمایش دهد.
مسئول کمیته رسانه ستاد بزرگداشت دهه فجر استان همدان همچنین با اشاره به آمادگی صداوسیما برای تشریح و تبیین خُرده‌روایت‌ها، تصریح کرد: هریک از ادارات، نهادها، دانشگاه‌ها و دیگر ارگان‌ها که دارای کار فرهنگی برای ایام‌الله دهه فجر باشند، صداوسیما در نمایش آن‌ها از هم‌اکنون آمادگی خود را اعلام می‌کند.
الوندی خاطرنشان کرد: به‌طور قطع بیان دستاوردهای انقلاب و تبیین خُرده‌روایت‌ها از نقش مؤثری در تهییج مردم برای حضور پُررنگ و باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن برخوردار خواهد بود.
* ‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان: تجلیل از خانواده شهدای سنگرساز بی‌سنگر
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز از رژه کشاورزان روستاهای شاخص همدان با ماشین‌آلات کشاورزی در راهپیمایی 22 بهمن امسال خبر داد.
رضا بهراملو اظهار کرد: در دهه مبارک فجر امسال کمیته روستایی، کشاورزی و عشایری ستاد بزرگداشت دهه فجر همدان طی 10 روز دهه مبارک فجر در 10 شهرستان استان همدان بیش از 100 برنامه شاخص در زمینه فرهنگی، اقتصادی و فنی در راستای جهاد تبیین به‌مناسبت چهل‌وهفتمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی پیش‌بینی کرده است.
مسئول کمیته روستایی، کشاورزی و عشایری ستاد دهه فجر استان همدان با اشاره به 100 شهید سنگرساز بی‌سنگر در استان همدان و نیز وجود یک‌هزار و 70 روستا در استان، خاطرنشان کرد: تجلیل از کشاورزان نمونه و خانواده شهدای سنگرساز بی‌سنگر، جشن انقلاب در سطح روستاهای شاخص استان همدان و راهپیمایی 22 بهمن در روستاهای شاخص، ازجمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر استان همدان در ایام‌الله دهه فجر خواهد بود.
بهراملو با بیان اینکه باید برنامه‌های امسال دهه مبارک فجر اثربخش و موج‌آفرینی خوبی به همراه داشته باشد، تصریح کرد: استان همدان به‌عنوان آزمونه (پایلوت) تدوین نقشه 40 ساله کشاورزی بوده که این نقشه را موفق تدوین کرده و باید هدف از تدوین این نقشه برای کشاورزان را در ایام‌الله دهه فجر تبیین کنیم.
وی همچنین با اشاره به طرح «هر روستا یک دامداری»، بیان کرد: حضور کشاورزان در برنامه‌های دهه فجر در سطح روستاها بهترین فرصت برای ترویج و آموزش دو طرح فوق خواهد بود.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/90652