کد خبر : 93197
تاریخ : 1403/12/25
گروه خبری : جامعه

200 هزار گل گلدانی در معابر شهر اراک کاشته شد


حسین عبداللهی‌فر روز پنجشنبه افزود: این تعداد گلدان گل شامل انواع مختلف شب بو، بنفشه، اطلسی، مینا، قرنفل، آنوترا است.
وی بیان کرد: تمامی عوامل شهرداری اراک در روزهای پایانی سال سخت مشغول انجام امور و فعالیت‌های مرتبط با ستاد استقبال از بهار هستند، تا این شهر را برای میزبانی از بهار آماده کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری اراک خاطر نشان کرد: لایروبی نوارهای جنگلی، هرس شاخه‌های خشکیده درختان، نظافت و بهسازی سرویس‌های بهداشتی و آبنماها و در مجموع ساماندهی فضای سبز در بوستان‌های پُرتردد و بوستان‌های در مسیر تردد مسافران نوروزی، از جمله اقدامات شهرداری در حوزه فضای سبز برای استقبال از بهار است.
عبداللهی‌فر افزود: در هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، عملیات کاشت نهال‌های متناسب با شرایط آب و هوایی اراک در نقاط مختلف سطح شهر اراک آغاز و همچنان در حال انجام است و این اقدام باعث افزایش سرانه فضای سبز شهری می‌شود.
  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/93197