کد خبر : 94175
تاریخ : 1404/2/21
گروه خبری : گردشگری

رونق گردشگری در «خوران» ایوان و رغبت سرمایه‌گذاری در روستا

روستای زیبای «خوران» ایوان در سال‌های اخیر به‌دلیل رونق گردشگری، توجه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را به‌خود جلب کرده است.
سعداله لطفی اظهار کرد: روستای خوران شهرستان ایوان در استان ایلام، یکی از مقاصد گردشگری جذاب و محبوب در غرب کشور و استان ایلام است که به‌دلیل طبیعت زیبا، آب و هوای دلپذیر، چشمه‌های غنی، باغ‌ها و مزارع کشاورزی و واحدهای گردشگری مورد توجه گردشگران قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه روستای زیبای خوران در هفت کیلومتری جنوب غربی شهر ایوان قرار گرفته خاطرنشان کرد: این روستای زیبا با دارا بودن طبیعت زیبا، محصولات محلی، موقعیت مناسب، امنیت و آرامش مناسب، دسترسی مناسب در فصول مختلف سال پذیرای گردشگران داخل و خارج استان و حتی گردشگران خارج از کشور است.
روستای زیبای «خوران» ایوان توضیح داد: توسعه گردشگری در روستای خوران نقش بسیار زیادی در اشتغال‌زایی روستاییان و ایجاد فضاهای تفریحی برای گردشگران داخل و خارج از استان خواهد داشت.
لطفی گفت: در سالیان گذشته توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستای خوران به خصوص توسط بخش خصوصی مدنظر قرار گرفته است.
وی افزود: اردوگاه دانش‌آموزی شهدای هفتم تیر، واحدهای کبابی و ماهی کبابی، رستوران، سالن مراسم و واحدهای اقامتی از اقدامات صورت گرفته در روستای خاوران در راستای توسعه گردشگری در این روستا است.
مدیر دهکده گردشگری «باوان» روستای خوران ایوان نیز در خصوص این دهکده گفت: یکی از بزرگ‌ترین زیرساخت‌های گردشگری روستایی در استان ایلام در زمینی به وسعت 12 هزار 500 مترمربع با چشم‌اندازی زیبا در حاشیه کوه «شره‌زول» و مشرف بر باغات و اراضی کشاورزی روستا و دشت ایوان، دسترسی مناسب و کیفیت بالای خدمات، در سالیان گذشته نقش بسیار زیادی در جذب گردشگران داخلی و خارجی و توسعه گردشگری در روستای خوران داشته است.
هدی آزادی افزود: نخستین واحدهای اقامتی ساختمانی شهرستان ایوان، سیاه‌چادر اقامتی، کافه رستوران مجهز با غذاهای لذیذ و با کیفیت، سالن زیبای مراسمات، آلاچیق‌های روباز، فضای سرگرمی کودکان، فضای سبز مناسب از مزایا و خدمات قابل ارائه در دهکده گردشگری باوان است.
وی اضافه کرد: جمعیت روستای خوران بر اساس سرشماری سال 95 تقریباً 503 نفر بوده اما به‌دلیل مهاجرت معکوس و آمار خانه بهداشت بالای 650 نفر جمعیت داریم.
این مدیر گردشگری تشریح کرد: به‌دلیل داشتن قدمت تاریخی و داشتن دو چشمه آب روان روستا و در کنار این چشمه‌ها درختان چناری با قدمت 500 ساله وجود دارد که جاذبه و زیبای خاصی به شهرستان و روستا داده است.
آزادی گفت: جمعیت شناور روستا در ایام نوروز و فصل بهار بالای سه هزار نفر در روز است که این مهم نیازمند زیر ساخت گردشگری در روستا است و انتظار می‌رود مسئولان شهرستان و استان توجه لازم را به این موضوع داشته باشند چون تنها روستای هدف گردشگری در شهرستان روستای خوران است.
امکانات تفریحی و رفاهی توسط بخش خصوصی برای گردشگران تا حدودی در روستا مهیا شده که زمینه اشتغال به‌صورت محدود فراهم شده و چنانچه مجوزهای لازم به‌راحتی در اختیار مردم قرار گیرد بخش خصوص می‌تواند امکانات و خدمات بیشتری ایجاد کنند.
  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/94175