کد خبر : 95218
تاریخ : 1404/4/17
گروه خبری : شهر

تجهیز 870 هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی به سیستم‌های نوین آبیاری

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در راستای افزایش بهره‌وری مصرف آب در بخش کشاورزی، 870 هکتار از اراضی آبی استان مرکزی از ابتدای سال جاری به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.
رسول شمسی با بیان اینکه این طرح با اعتبار دولتی بالغ بر 380 میلیارد ریال اجرا شده است، اظهار کرد: به منظور تشویق کشاورزان به استفاده از روش‌های نوین آبیاری، دولت به ازای اجرای هر هکتار آبیاری کم‌فشار حداکثر 29 میلیون تومان و برای هر هکتار آبیاری تحت فشار حداکثر 102.9 میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می‌کند.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در آبیاری، تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح سامانه‌های نوین آبیاری تاکنون، 76 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی استان به این سیستم‌ها مجهز شده‌اند و استان مرکزی در این زمینه جزو استان‌های پیشرو کشور محسوب می‌شود.
به گفته شمسی، اجرای این طرح‌ها نقش مهمی در مدیریت منابع آب، افزایش راندمان تولید و توسعه پایدار کشاورزی در استان مرکزی ایفا می‌کند. سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در نظر دارد با تداوم این روند، گام‌های موثری در جهت بهینه‌سازی مصرف آب و حمایت از کشاورزان بردارد.
  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/95218