کد خبر : 93786
تاریخ : 1404/1/31
گروه خبری : جامعه

16 میلیون متر مکعب پساب برای صنایع تولیدی همدان تأمین شد

فرهاد بختیاری‌فر روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در سال 1403 و در حوزه آب‌رسانی دستاوردهای خوبی داشتیم که مهم‌ترین آن‌ها شامل بهره‌برداری از سه هزار و 500 مترمکعب مخزن ذخیره آب آشامیدنی، حفر 29 حلقه چاه و تجهیز 15 حلقه و توسعه و اصلاح 77 کیلومتر خط انتقال آب آشامیدنی است.

وی افزود: آب‌رسانی سیار به 72 روستا، توسعه و اصلاح 92 کیلومتر شبکه توزیع آب، بازسازی 170 رشته انشعاب فرسوده، تعویض 12 هزار و 525 کنتور فرسوده، نشت‌یابی 767 کیلومتر شبکه توزیع و 126 هزار و 613 رشته انشعاب آب در سال گذشته به انجام رسیده است.

بختیاری‌فر ابراز کرد: در سال گذشته بیش از هشت میلیون متر مکعب آب آشامیدنی از طریق انتقال آب رودخانه‌های فصلی در حاشیه شهر همدان تأمین شد.

وی درخصوص پروژه‌های فاضلاب استان نیز گفت: نصب 10 هزار و 844 فقره انشعاب فاضلاب، اصلاح و توسعه 15.4 کیلومتر شبکه فاضلاب و واگذاری 16 میلیون متر مکعب پساب به صنایع، از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اعتبارات تخصیص‌یافته، عنوان کرد: در سال گذشته هفت هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار به این شرکت اختصاص یافت که دو هزار و 900 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و چهار هزار و 600 میلیارد ریال از اعتبارات ملی تأمین شده است.

بختیاری‌فر همچنین به پروژه‌های جهاد آب‌رسانی اشاره کرد و گفت: در قالب قرارداد نخست جهاد آب‌رسانی، با اعتبار 509 میلیارد تومان، آب‌رسانی به 160 روستا به بهره‌برداری رسید و قرارداد دوم با هدف آب‌رسانی به 330 روستا و اعتبار 906 میلیارد تومان منعقد و عملیات آن آغاز شده است.

وی تأکید کرد: این اقدامات نشان‌دهنده تلاش‌های شرکت آب و فاضلاب همدان برای بهبود زیرساخت‌های آب و فاضلاب و ارتقای خدمات‌رسانی به شهروندان و روستاییان این استان است.

استان همدان حدود 700 هزار مشترک آب و فاضلاب دارد.

  لینک
https://sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/93786