شناسه خبر:93786
1404/1/31 16:20:40

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: این شرکت با واگذاری 16 میلیون متر مکعب پساب فاضلاب تصفیه‌شده به صنایع در سال گذشته، گام مهمی در مدیریت منابع آب در استان برداشت.

فرهاد بختیاری‌فر روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در سال 1403 و در حوزه آب‌رسانی دستاوردهای خوبی داشتیم که مهم‌ترین آن‌ها شامل بهره‌برداری از سه هزار و 500 مترمکعب مخزن ذخیره آب آشامیدنی، حفر 29 حلقه چاه و تجهیز 15 حلقه و توسعه و اصلاح 77 کیلومتر خط انتقال آب آشامیدنی است.

وی افزود: آب‌رسانی سیار به 72 روستا، توسعه و اصلاح 92 کیلومتر شبکه توزیع آب، بازسازی 170 رشته انشعاب فرسوده، تعویض 12 هزار و 525 کنتور فرسوده، نشت‌یابی 767 کیلومتر شبکه توزیع و 126 هزار و 613 رشته انشعاب آب در سال گذشته به انجام رسیده است.

بختیاری‌فر ابراز کرد: در سال گذشته بیش از هشت میلیون متر مکعب آب آشامیدنی از طریق انتقال آب رودخانه‌های فصلی در حاشیه شهر همدان تأمین شد.

وی درخصوص پروژه‌های فاضلاب استان نیز گفت: نصب 10 هزار و 844 فقره انشعاب فاضلاب، اصلاح و توسعه 15.4 کیلومتر شبکه فاضلاب و واگذاری 16 میلیون متر مکعب پساب به صنایع، از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اعتبارات تخصیص‌یافته، عنوان کرد: در سال گذشته هفت هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار به این شرکت اختصاص یافت که دو هزار و 900 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و چهار هزار و 600 میلیارد ریال از اعتبارات ملی تأمین شده است.

بختیاری‌فر همچنین به پروژه‌های جهاد آب‌رسانی اشاره کرد و گفت: در قالب قرارداد نخست جهاد آب‌رسانی، با اعتبار 509 میلیارد تومان، آب‌رسانی به 160 روستا به بهره‌برداری رسید و قرارداد دوم با هدف آب‌رسانی به 330 روستا و اعتبار 906 میلیارد تومان منعقد و عملیات آن آغاز شده است.

وی تأکید کرد: این اقدامات نشان‌دهنده تلاش‌های شرکت آب و فاضلاب همدان برای بهبود زیرساخت‌های آب و فاضلاب و ارتقای خدمات‌رسانی به شهروندان و روستاییان این استان است.

استان همدان حدود 700 هزار مشترک آب و فاضلاب دارد.

شناسه خبر 93786