شهردار کرمانشاه:
سند چشم انداز توسعه شهر کرمانشاه به زودی در دسترس قرار می گیرد
شهردار کرمانشاه از تدوین سند چشمانداز توسعه این شهر خبر داد و گفت: این سند بهزودی در دسترس همگان قرار میگیرد و در آینده شهر کرمانشاه بر اساس این سند مدیریت میشود.
سعید طلوعی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، اظهار کرد: کار کردن و انجام پروژههای عمرانی در شهر کرمانشاه به دلایل مختلف بسیار سخت است و روحیه جهادی میطلبد.
وی با تاکید بر اینکه پروژههای عمرانی بزرگ این شهر به کابوسی برای مردم تبدیل شده بود، افزود: هماکنون فضای خوبی در بین رسانهها، مجموعه شهری و مردم برای به ثمر رسیدن این پروژهها وجود دارد.
شهردار کرمانشاه با اظهار اینکه عملکرد مجموعه شهرداری یک عملکرد جهادی است، اظهار کرد: اعتقاد دارم مسئولیتپذیری مدیران، به درستی انجام دادن وظایف محوله و ارائه خدمات شایسته به مردم موجب ایجاد فضای اعتماد و اطمینان بین مردم و مدیران میشود.
طلوعی با بیان اینکه مردم بهترین قاضی برای عملکرد مدیران هستند، ادامه داد: کرمانشاه با همدلی و همراهی همگان در مسیر توسعه، پیشرفت و آبادانی قرار دارد.
به گفته وی، تنها راه پیشرفت و آبادانی شهر کرمانشاه عملگرایی و کار جهادی است و با همین کار جهادی میتوان پاسخ منتقدان را داد.
طلوعی به مشکلات مالی و اقتصادی شهرداری اشاره کرد و افزود: علی رغم ویروس کرونا که باعث تعطیلی بسیاری از پروژههای عمرانی شهرهای دیگر شده است، شهرداری کرمانشاه با جدیت و تلاش بیشتر پروژههای خود را به پیش میبرد و هیچ شهری به اندازه کرمانشاه پروژه عمرانی در دست اجرا ندارد.
۲۳۰ هزار تُن آسفالت ریزی طی ۱۸ ماه در شهر کرمانشاه
شهردار کرمانشاه به پروژه آسفالتسازی محلههای حاشیه شهر اشاره و بیان کرد: معابر محلههای آقاجان و زورآباد به دلیل بافت قدیمی و توپولوژی منطقه به صورت دستی و با فرغون آسفالت شد که در ابتدای کار ساکنین این محلهها به دلیل نگرش منفی که از گذشتههای دور وجود داشته، رفتار قهری نشان دادند اما در ادامه روند پروژه به کمک نیروهای شهرداری آمدند.
وی با بیان اینکه آسفالت معابر محلهها جز حداقلهای حقوق اولیه شهروندی است، تاکید کرد: متأسفانه در گذشته به محلههای حاشیهای شهر خدمات ارائه نمیشد و تمرکز خدمات دهی در محلههای بهره مند و مرفه شهری بود.
طلوعی گفت: برخی از آسیبهای اجتماعی موجود در مناطق حاشیه شهر بیداد میکند که بانی اصلی آن نالایقی و ناکارآمدی برخی از مدیران است، آسیبهایی که با یک کار ساده مانند آسفالت سازی مناطق کم برخوردار میتوان از بروز آن جلوگیری کرد.
وی بر اخلاق مداری و صداقت محوری مجموعه شهری تاکید کرد و افزود: همشهریان ما به کمترینها قانع هستند اما به شرطیکه خدمت صادقانه و عملگرایی مدیران را ببینند.
طلوعی با اظهار به اینکه همدلی و همراهی خوبی در مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه وجود دارد، بیان کرد: در فضای این همدلی پروژههای بزرگی در شهر کرمانشاه شروع شده و در کمترین زمان ممکن نیز برای خدمت و رفاه مردم به پایان میرسد.
وی گفت: طی حدود ۱۸ ماه گذشته ۲۳۰ هزار تُن آسفالت در شهر کرمانشاه برای آسفالت معابر با اولویت معابر اصلی، فرعی و کوچهها به کار رفته است.
اجرای طرح پیاده راه سازی خیابان مدرس موجب رونق اقتصادی منطقه میشود
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه وجود پیاده راه در هر شهری مظهر تمدن و مدنیت و هویت آن شهری است، افزود: پیاده راه شدن خیابان مدرس باعث بالا رفتن داد و ستد مغازههای این خیابان تجاری میشود و به صورت استثنایی نوع کسب و کار را در این خیابان افزایش میدهد.
وی با اشاره به اجرای این طرح در ۲ فاز، تصریح کرد: فاز اول طرح پیاده راه سازی خیابان مدرس از حد فاصله میدان آزادی تا چهار راه اجاق و فاز دوم از چهار راه اجاق تا میدان انقلاب اجرا میشود.
طلوعی طول اجرای این طرح را یک هزار و ۸۰۰ متر اعلام کرد و افزود: مسیر تردد حمل و نقل در این خیابان به صورت خط بی. آر. تی است که ۶ ایستگاه اتوبوس به فاصله حدود ۲۰۰ متر در این خط جانمایی میشود.
وی با بیان اینکه جدولگذاری دوبل و نردهگذاری برای این خیابان انجام خواهد گرفت، ادامه داد: دو طرف خط بی. آر. تی نیز پیاده راه میشود که عرض تقریبی آن ۳.۵ متر و به صورت سنگ فرش خواهد بود.
طلوعی توضیح داد: برای این طرح آیتمهای منظر شهری، ایمنی، تخلیه و بارگیری مراکز تجاری و سهولت احداث پیشبینی شده است.
شهردار کرمانشاه بر نهادینه شدن فرهنگ استفاده شهروندان از حمل و نقل عمومی تاکید کرد و افزود: هدف از اجرای طرح پیادهراهسازی خیابان مدرس کمرنگ کردن فرهنگ استفاده از خودروی شخصی و تقویت فرهنگ پیادهروی در شهر کرمانشاه است.
وی با بیان اینکه این طرح با خواست کسبه و ساکنان این خیابان اجرا خواهد شد، افزود: متأسفانه بعضی از افراد منافع خود را در فضای هرج و مرج میبینند و برای اجرای پیادهراهسازی خیابان مدرس سنگاندازیهایی انجام میدهند.
طلوعی به اهداف راهبردی برنامهریزی شده و طراحی شده طرح پیاده راه خیابان مدرس اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح موجب بهبود مدیریت ترافیک، بهبود سیمای کالبدی شهری، بهسازی محیط زیست شهری، بهبود وضعیت خرید و خدمات و تقویت زندگی اجتماعی و فرهنگی میشود.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی و اولویتهای متناسب با امکانات موجود پروژههای عمرانی را پیش می بریم، بیان کرد: کرمانشاه در بسیاری از زمینهها نسبت به شهرهای دیگر خیلی عقب است و باید با ترجیح خواستههای مردمی بر خواستههایی شخصی و همدلی و همراهی، این عقب ماندگیها را جبران کرد.
* اجرای طرح آرشیو الکترونیک اسناد تا پایان سال جاری
طلوعی، الکترونیکی شدن آرشیو اسناد موجود در شهرداری را یکی از موارد مهم در ارائه خدمات مطلوب شهروندی دانست که موجب حفظ، نگهداری و دسترسی سریع و آسان به اسناد میشود.
وی ادامه داد: شهرداری کرمانشاه از ابتدای امسال اقدام به الکترونیکی کردن آرشیو اسناد و پروندههای مناطق هشتگانه شهرداری، اداره املاک، سازمان آتشنشانی، سازمان پارکها و… کرد و هم اکنون حدود ۸۰ درصد از این طرح انجام شده است.
شهردار کرمانشاه با تاکید بر اینکه الکترونیکی شدن کارها موجب به حداقل رساندن فساد اداری میشود، گفت: اجرای این طرح در شفافسازی، افزایش امنیت و ایجاد اطمینان در ارباب رجوع بسیار مؤثر است.
طلوعی با قدردانی از زحمات اصحاب رسانه استان برای بیان صادقانه عملکرد شهرداری کرمانشاه، اظهار کرد: این حمایتها باعث دلگرمی و ادامه کار با جدیت بیشتر برای مجموعه شهرداری شده است.
شناسه خبر 30894