یک نویسنده تئاتر در گفت و گو با سپهرغرب مطرح کرد:
شخصیت قهرمان داستان ما همانند کودکان جامعه انتخاب شده است
یکی از نویسندگان تئاتر حاضر در بیست و نهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با بیان اینکه شخصیت قهرمان داستان ما همانند کودکان جامعه انتخاب شده است، گفت: قهرمان قصهی ما مانند بچههاست که ممکن است خطا هم بکند، اما دوباره به آغوش خانواده بازمیگردد.
نویسنده نمایش « یارا و ماموریت عروسکی» در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار سپهرغرب گفت: این کار به کارگردانی دکتر رحمت امینی و دکتر سمیرا طباطبایی اجرا میشود و از استان تهران در جشنواره کودک و نوجوانان همدان حضور یافته است.
زیبا برجیفلاح با اشاره به اینکه موضوع اصلی داستان درخصوص یک کارگاه عروسکسازی است، اظهار کرد: در جریان این تئاتر عروسکهای آسیبدیده توسط بچهها به یک کارگاهی که در آن بابا عروسکی حضور دارد و این عروسکهای آسیبدیده را تعمیر میکند، بردهمیشوند.
وی با عنوان اینکه عروسکها نخستین همدم بچهها بعد از پدرومادرشان هستند، خاطرنشان کرد: اولین دوستی که کودکان در زندگی خود پیدا میکنند عروسکها هستند که در خوشحالی و غصه همدم آنهاست.
برجیفلاح خاطرنشان کرد: در داستان ما یک نقش یارا تعریفشده که به معنای یاریدهنده عروسکهاست و هدف از نوشتن این داستان و نمایشنامه این بوده که هر یک از نقشهای ما در تئاتر دارای یک شخصیت خاص همچون همه افراد جامعه با شخصیتهای متفاوت هستند.
این نویسنده با عنوان اینکه شخصیتهای عجول، خاکستری و سایر شخصیتها در داستان خلق شده است گفت: قهرمان قصه ما مانند بچههاست که ممکن است خطا هم بکند، اما دوباره به آغوش خانواده بازمیگردد.
وی ادامه داد: سبک نوشتن من و بیشتر نویسندگان این حوزه اینگونه است که موضوعات مختلف بیان میشود و هرکس از نمایش برداشت خود را دارد و با نقش خاصی همزاد پنداری میکند.
برجیفلاح افزود: گاهی نشستن یک کودک در کنار همسن و سالانش و دیدن یک نمایش در زمان خاص هدف اصلی داستان است.
این نویسنده تئاتر با بیان اینکه مردم همدان خیلی پرشور هستند و استقبال آنها از اجراهای این جشنواره عالی بوده است، تاکید کرد: جشنوارهها فرصتی هستند تا خانوادهها در کنار فرزندانشان به تماشای تئاتر بنشینند.
وی در پایان تاکید کرد: امیدوارم بچههای همه جهان همانگونه که دنیایشان پاک است همواره دنیای آرام و بدون جنگی را شاهد باشند.
شناسه خبر 88316