سپهرغرب، گروه خبر: رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه وزارت نیرو باید فکری به حال قطعی برق کند، گفت: نباید برق تولیدی کرمانشاه به خارج از استان صادر شود.
جهانبخش شکری روز گذشته اظهار کرد: صنعتگران و معدنکاران با وجود شرایط سخت کرونا، تحریمهای خارجی و داخلی که همان قوانین دستوپاگیر و زائد است، با حداکثر ظرفیت کار میکنند و تعدیل نیرو هم نداشتند و توسعه فراوانی را در این بخش شاهد بودیم.
وی با اشاره به افزایش چندبرابری قیمت گاز و برق، گفت: این امر، قیمت تمامشده کالا را افزایش میدهد و باعث میشود به مردم فشار وارد شده و نیز موجب عدم توان رقابت تولیدکنندگان در صادرات میشود.
رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه افزود: قطعی برق نیز به مشکلات واحدهای تولیدی اضافه کرده و موجب شده مشکلات عدیدهای ازجمله مشکل فنی برای تجهیزات آنان ایجاد شود.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو باید فکری به حال قطعی برق کند، اعلام کرد: مصرف برق استان 800 مگاوات است، درحالی که تولید برق استان یکهزار و 480 مگاوات بوده و با این وجود نباید هیچ نگرانی بابت قطع برق داشته باشیم و نباید برق تولیدی استان به خارج از کرمانشاه صادر شود.
شکری ضمن انتقاد از عدم اطلاع قبلی در مورد قطع برق در شهرستانهای استان، از دچار مشکل شدن واحدهای صنعتی که در خارج از شهرکهای صنعتی قرار دارند سخن گفت و اظهار کرد: قطعی برق میتواند خسارتهای جانی برای کارکنان واحدهای تولیدی دربرداشته باشد.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری بهنام سال «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها»، ابراز امیدواری کرد آنچه مدنظر رهبر انقلاب است، عملی شود و فقر و بیکاری در استان کاهش یابد.
شکری برخورد سلیقهای برخی ادارات و ایجاد مشکل ناشی از این امر را سبب ایجاد دلسردی و بیانگیزگی تولیدکنندگان دانست و خواستار برخورد با سنگاندازی و اصلاح رویههای کنونی بعضی ارگانها در برخورد با تولیدکنندگان شد.
وی در رابطه با انتظارات صنعتگران و معدنکاران از دولت جدید، گفت: در دیدار با آقای رئیسی، از ایشان خواستیم که دولت در تصمیمگیری خود از بخش خصوصی، NGOها، اتاق بازرگانی، خانه صنعت، اتاق اصناف و غیره مشاوره بگیرد و تصمیمات «یکشبه» از بین برود.
رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه اضافه کرد: در این دیدار به آقای رئیسی گفتم که بهعلت عملکرد شما در قوه قضائیه و احیای 20 هزار واحد راکد و تعطیل، از شما حمایت میکنیم.
وی گفت: از ایشان خواستیم کم شدن نرخ بهره بانکی و ثبات نرخ ارز را دنبال کنند، چراکه تغییر قیمتها مشکلات بسیاری برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
شکری با انتقاد از خصوصیسازیهای مسئلهدار که باعث میشود یکشبه شخصی صاحب ثروت زیادی شود، پیشنهاد کرد: واحدهایی که بناست خصوصیسازی شوند را بهصورت سهامی عام به مردم همان استان واگذار کنند تا مردم بهجای خرید ارز و سپردهگذاری در بانکها، در تولید سرمایهگذاری کنند.
وی در پایان درخصوص کارخانه کاشی کاژه اسلامآباد غرب گفت: این کارخانه در گذشته با مشکلاتی روبهرو بود، اما درحال حاضر با مدیریت جدید اوضاع آن رو به پیشرفت است و نسبت به آینده این کارخانه خوشبین هستم.
شناسه خبر 42881