مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد:
قطع برق 958 مشترک پُرمصرف طی بازدید اکیپهای برق استان همدان
سپهرغرب، گروه خبر: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به تشکیل اکیپ بازرسی و بازدید و کنترل مصرف ادارات، بانکها، مراکز تجاری و نمای ساختمانها، گفت: در این راستا درمجموع 9 هزار و 117 مورد تذکر داده شده و 958 انشعاب برق پُرمصرف قطع شده است.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی در بازدید دادستان همدان از مرکز دیسپاچینگ و امور فوریتهای برق شرکت توزیع برق استان همدان اظهار کرد: با توجه به افزایش دمای هوا که منجر به بالا رفتن بیسابقه مصرف برق در کشور شده، برنامه مدیریت اضطراری بار طبق برنامه تعیینشده از طریق دیسپاچینگ ملی کشور درحال انجام است.
وی با بیان اینکه سهمیه اوج بار مصرفی بهصورت روزانه از سوی مدیریت بار شبکه کشور با توجه به ظرفیت تولید برق و مصرف کشور به شرکتهای توزیع اعلام میشود، افزود: حداکثر میزان سهمیه اعلامشده استان همدان تاکنون 660 مگاوات و حداقل 600 مگاوات است و این درحالی بوده که حداکثر اوج بار روز استان 752 مگاوات و حداکثر اوج بار شب 760 مگاوات است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: میزان آمادگی برای خاموشیها از طریق دیسپاچینگ ملی به نسبت میزان بار هر استان اعلام میشود که درصورت عدم تمکین شرکتهای توزیع و اعمال بهموقع مدیریت بار، توسط شرکتهای برق منطقهای مدیریت بار بهصورت اضطراری و از طریق قطع پستهای 63 کیلوولت و بدون برنامه انجام میگیرد.
وی ادامه داد: از طرفی نیز درصورت عدم رعایت سقف اوج بار کشور توسط هر شرکت، موازنه بین تولید و مصرف برهم میخورد و این عمل منجر به اُفت فرکانس میشود که مدیریت بار شبکه برای جلوگیری از فروپاشی شبکه اقدام به نصب تعدادی رله فرکانسی در پستهای 63 کیلوولت کرده که درصورت اُفت فرکانس، بهصورت خودکار عمل کرده و پست را از مدار خارج میکند.
جمشیدی با بیان اینکه با توجه به کاهش بارندگی بیش از سه هزار مگاوات تولید نیروگاه برقآبی را از دست دادهایم، گفت: برای برقراری توازن بین تولید و مصرف باید مدیریت مصرف انجام شود.
وی با اشاره به اجرای برنامه مدیریت اضطرار بار از هفتم خردادماه سال جاری، اظهار کرد: اطلاعرسانی گسترده درخصوص برنامه خاموشیها، راهکارهای مدیریت مصرف و جلب مشارکت و همراهی مردم از راههای مختلف ارتباطی، صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اقدامات حوزه روابط عمومی، افزود: پخش دو هزار و 286 دقیقه برنامه متنوع معادل 137 هزار و 160 ثانیه از صداوسیمای مرکز همدان، حضور در برنامههای خبری 201 دقیقه معادل 12 هزار و 60 ثانیه برای اطلاعرسانی و تنویر افکار عمومی و پخش 50 نوبت نشان آگهی، 19 هزار ثانیه تیزر تلویزیونی و 10 هزار و 288 ثانیه آگهی رادیویی در بخش پیام بازرگانی ازجمله اقدامات بوده است.
وی با اشاره به انتشار اینفوگرافها و موشنگرافیکهای تولیدی مدیریت مصرف و اعلام برنامههای خاموشی در فضای مجازی، عنوان کرد: اطلاعرسانی خاموشیها با ارسال انبوه پیامک به میزان پنج میلیون و 820 هزار پیامک برای مشترکین و مدیران کل استانها نیز از دیگر فعالیتها بوده است.
جمشیدی اطلاعرسانی خاموشیها و انتشار آن در فضای مجازی و سایت شرکت، درج آگهی مدیریت مصرف در نشریات، درج تبلیغات مدیریت مصرف در 100 ایستگاه اتوبوس و غیره را نیز از اقدامات دفتر روابط عمومی برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورتگرفته درخصوص برخورد با رمزارزها، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 66 مزرعه با تعداد 398 ماینر با توان 836 کیلووات در استان کشف شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به برگزاری سه مانور سراسری و کشوری، ابراز کرد: در اجرای این مانورها نیز 34 مزرعه رمزارز در استان کشف شد.
وی با اشاره به برخورد شرکت توزیع با برقهای غیر مجاز، عنوان کرد: در سال جاری یکهزار و 615 انشعاب غیر مجاز با میزان مصرف 6.9 مگاوات جمعآوری شده است.
جمشیدی یادآور شد: در حوزه مدیریت مصرف برای کاهش خاموشیها، 12 صنعت بزرگ مدیریت بار شدند و قدرت آنها را 161 مگاوات کاهش دادیم و سه صنعت بالای سه مگاوات استان نیز به میزان 5.8 مگاوات قدرت خود را کاهش دادهاند.
وی تشکیل اکیپ بازرسی و بازدید و کنترل مصرف ادارات و بانکها را از دیگر اقدامات عنوان کرد و افزود: از دو هزار و 462 اداره و بانک بازدید شده که یکهزار و 411 مورد الگوی مصرف را رعایت کرده بودند، یکهزار و 52 مورد نیز تذکر کتبی و شفاهی دریافت کردند و 109 مورد منجر به قطع شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: از 17 هزار و 443 مورد مرکز تجاری نیز بازدید شد که نتیجه آن هفت هزار و هشت مورد تذکر و 611 مورد قطع برق بود.
وی افزود: بازدید از نمای ساختمانها نیز دو هزار و 733 مورد بود که نتیجه آن یکهزار و 112 مورد تذکر و 238 مورد قطع شد.
جمشیدی با اشاره به ارائه خدمات غیر حضوری، گفت: 26 خدمت شرکت بهصورت غیر حضوری ارائه میشود که در این زمینه شرکت توزیع نیروی برق استان همدان دارای رتبه چهار کشور است و درحال حاضر 58 هزار مشترک ما از طریق اپلیکیشن «برق من» خدمات دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه برای جلب مشارکت مشترکین صنایع، ادارات و کشاورزی نیز برنامههای تشویقی اجرا میشود، از جلب مشارکت 10 هزار و 290 مشترک در برنامههای پاسخگویی بار گفت و افزود: در بخش کشاورزی 84.3 مگاوات، صنعتی 31.8 مگاوات، عمومی و اداری 5.8 مگاوات، تجاری و سایر مصارف 0.8 مگاوات و ایستگاههای CNG 2.1 مگاوات و در بخش استفاده از مولدهای خودتأمین 6.4 مگاوات مشارکت و کاهش مصرف صورت گرفته که درمجموع 131.3 مگاوات از طریق این برنامهها کاهش دیماند داشتهایم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز کرد: تعطیلی روزهای پنجشنبه و آغاز بهکار ادارات یک ساعت زودتر، 14 تا 18 مگاوات بار استان را کاهش داد و مؤثر بود.
مصارف غیر ضرور و پُرمصرف مدیریت شود
دادستان عمومی و انقلاب همدان نیز در ادامه ضمن تقدیر از زحمات شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در خدماترسانی به مردم، اظهار کرد: اگر برق را از مردم بگیریم، زندگی را از مردم گرفتهایم؛ چراکه زندگی امروز به برق وابسته است.
حسن خانجانی با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه مدیریت مصرف صورت گرفته است، گفت: وظیفه و مسئولیتی که ما داریم این است که پیگیر حقوق عامه مردم باشیم.
وی با تأکید بر برخورد با رمزارزها و برقهای غیر مجاز، اذعان کرد: ما آمادگی هرگونه همکاری با شرکت توزیع نیروی برق استان را در این زمینه داریم.
دادستان عمومی و انقلاب همدان گفت: درصورت ضرورت مدیریت بار و اعمال خاموشی نیز باید طبق برنامه مشخص و ساعات اعلامشده عمل شود تا به مردم کمترین خسارت وارد آید.
وی ابراز کرد: باید تمام مصارف غیر ضروری مانند سردرب ادارات و مراکز تجاری، روشنایی نماهای ساختمانی و غیره شناسایی شده و مدیریت مصرف صورت گیرد.
خانجانی با تأکید بر برخورد با مشترکین پُرمصرف، تصریح کرد: بسیاری از ادارات ما دیزل ژنراتور دارند که باید از این ظرفیتها و امکانات آنها استفاده شود.
وی مدیریت مصرف را امری مهم و ضروری دانست و گفت: مصارف غیر ضرور و پُرمصرف باید مدیریت شود؛ اگر مدیریت انجام شود، ما به خاموشی ناخواسته نمیرسیم. بنابراین همه نیروها باید میدانی کار کنند و پُرمصرفها را شناسایی کرده و به سراغ آنها بروند.
شناسه خبر 44468