دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان:
یکی از اهداف ستاد، ایجاد پیوند خوب بین حاکمیت و مردم است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان یکی از اهداف ستاد را تشویق کارکنان به ارائه خدمات به مردم عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از اهداف ستاد، ایجاد پیوند خوب بین حاکمیت و مردم است.

میثم صابریون روز دوشنبه 12 خردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به آیه 104 سوره آل عمران، به ویژگی مفلحون از نگاه مفسران قرآن پرداخت و ابراز کرد: امت شامل مردم است که در عرصههای مطالبهگری، وظایفی دارند.
وی با اشاره به تقسیم سطوح امت در نظام ولایی، گفت: بخش نخست آمرین به معروف هستند که بهصورت فردی، نظارت بر بایدها و نبایدها و در حکمرانی، کنشگری دارند. بخش دوم گروهی از خواهران و برادران هستند که بدون پشتیبانی، حول موضوعی مشخص گِرد هم میآیند و ناظر بر مسائل مردم، موضوعات را احصا و بررسی میکنند و بخش سوم، سطوح بالاتر حاکمیتی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان در ادامه تفسیر آیه به وظیفه دو بخش مردمی و حاکمیتی امت پرداخت و افزود: آنها با ابزار امر به معروف و نهی از منکر، مردم را به خیر دعوت میکنند و از رستگاران هستند. برخی از بزرگان از این آیه بهعنوان اصل نظارت همگانی یاد میکنند که آحاد امت به رشد، تعالی و ساخت جامعه، کمک میکنند.
صابریون با اشاره به دستور کار ستاد در برگزاری دائمی دبیرخانه جشنواره مفلحون با استناد به بند چهار ماده 16 قانون، گفت: هدف جشنواره ترویج فرهنگ امر به معروف با توجه به خلأ آن در جامعه بوده و بهمنظور تشویق و تهییج جامعه، باید الگوهای امر به معروف را معرفی و برجسته کنیم تا حضور و بروز حلقههای میانی در حوزه اجتماعی، بیشتر شود.
وی در ادامه اذعان کرد: اهداف بعدی جشنواره، شناسایی الگوهای رفتاری و بسترسازی هستند؛ همچنین توسعه و ارتقای مشارکت نظاممند دستگاهها که ستاد به موجب اصل هشتم قانون، باید بسترسازی جهت حضور آمرین در سطح حاکمیت را انجام دهد و وظیفه حاکمیت حمایت کامل و جامع است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان هدف پنجم را بهکارگیری سازوکارهای حمایتی در گسترش فرهنگ امر به معروف دانست و گفت: در دبیرخانه عرصه را به سمت اجتماع بسط دادیم تا بتوانیم از ظرفیتهای مردم استفاده کنیم.
صابریون به برگزاری جشنواره از دیماه سال گذشته در سه مرحله حسب ماده 18 قانون اصل هشتم اشاره کرد و افزود: در مرحله اول شوراهای دستگاههای دولتی، نیمهدولتی و خصوصی براساس دستورالعمل مفلحون و ویژگیهای ذکرشده، به شناسایی الگوها اقدام کردند؛ پس از شناسایی با صدور الواح با امضای بالاترین مقام دستگاه و دبیر ستاد، در جلسهای از آنها تجلیل به عمل آمد. ستاد تشکیل کمیتهای را بهعنوان کمیته انتخاب برای دبیرخانه، در دستور کار قرار داد.
وی ادامه داد: شورای ستاد از بین 123 دستگاه، بهصورت مستمر در 70 دستگاه حضور پیدا کرد که مرحله اول و دوم اجرا شد. از 400 نفر کارمند، حدود 130 نفر واجد شرایط تجلیل بودند و از 123 دستگاه، 12 دستگاه دارای امتیاز شدند که از مدیران و دبیران شورا تجلیل شد و 12 دستگاه هم بهعنوان حامی شناخته شدند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان به اقدامات ستاد در شناسایی الگوهای برتر در بخش فعالان مردمی اشاره کرد و گفت: از طریق اطلاعرسانی و فراخوان در کانال سراسری ستاد استان در شبکه اجتماعی ایتا، از تودههای مردم دعوت کردیم که افراد را معرفی کنند. همچنین از طریق دریافت نظر برخی از دستگاهها مانند سازمان انتقال خون و دانشگاه علوم پزشکی، افراد منتخب را شناسایی کردیم؛ از جمعیت تقریبی یکهزار نفر در بخش مردمی، 160 الگو انتخاب شدند.
صابریون در پایان سخنان خود اعلام کرد: روز یکشنبه آخرین بخش جشنواره و تجلیل از منتخبین در مجموعه شهدای استانداری با حضور آیتالله صدیقی، رئیس ستاد و آقای طاهری دبیر ستاد، برگزار خواهد شد.
شناسه خبر 94685