شناسه خبر:48086
1400/8/17 10:45:11

سپهرغرب، گروه تیک: رسانه‌ها با استفاده از فن تکرار تعیین می‌کنند که یک موضوع یا سوژه رسانه‌ای را تا چه زمانی زنده‌ نگهدارند و از این موضوعات استفاده بهینه را داشته باشند.

تکنیک تکرار به رسانه کمک می‌کند تا بتواند تاریخ انقضای موضوعات و سوژه‌های رسانه‌ای را خود تعیین کرده و از این روش بر مخاطب تأثیر بگذارد.

«تکرار» یکی از تکنیک‌های پرکاربرد رسانه‌ای است. پیام‌های رسانه‌ای هرچه بیشتر تکرار شوند بیشتر در ذهن مخاطب تثبیت شده و همین بازگویی مجدد موجب اعتماد بیشتر می‌شود. رسانه‌ها بر اساس این روش تلاش می‌کنند با تکرار زمان‌بندی شده پیام‌های تبلیغی، موضوع، کالا یا خدماتی که بر روی آن هدف‌گذاری کرده‌اند را تا زمانی که نیاز است در میان افکار عمومی زنده نگهدارند. هرچه پیام تبلیغی در مدت‌زمان طولانی‌تری به مخاطب عرضه شود و بیشتر تکرار شود، بهتر ملکه ذهن او می‌شود.

یکی از روش‌های پرکاربرد رسانه‌ای تکرار است. همان‌طور که از نام این واژه پیداست رسانه‌ها بر اساس این تکنیک برای زنده نگهداشتن موضوع سعی می‌کنند با تکرار زمان‌بندی شده پیام مدنظرشان تا زمانی که نیاز است زنده بماند. در این روش، رسانه‌ها با تکرار پیام سعی بر القای مقصودی معین و جا انداختن پیامی در ذهن مخاطب دارند. تکرار، ازلحاظ روانشناسی در تشکیل عادت، بسیار مفید است؛ به‌ویژه اگر با دقت توأم باشد.

تکرار، یکی از پایه‌های تبلیغات است. طراحان تبلیغات معمولاً برای آنکه پیام خود را در ذهن مخاطب حک کنند از روش تکرار استفاده می‌کنند. طراحان تبلیغات با تکرار موضوع موردنظر خود را در افکار عمومی زنده نگه می‌دارند و نمی‌گذارند از خاطره‌ها پاک شود.

بدون تکرار، تثبیت و تقویت دقیق‌تر، عادت میسر نمی‌شوند. تکنیک تکرار یکی از روش‌های یادگیری است که معمولاً برای یادگیری زبان‌های خارجی استفاده می‌شود.

تکرار پیام باید به‌صورت مداوم صورت گیرد. منظور از تکرار مداوم این است که مدت‌زمانی که مفاهیم مستقر در تبلیغ تکرار می‌شود و ادامه می‌یابد، طولانی باشد؛ به‌عبارت‌دیگر هرچه پیام در مدت‌زمان طولانی‌تری به مخاطب عرضه شود و بیشتر تکرار شود، بهتر ملکه ذهن او می‌شود. فرستنده پیام امیدوار است که با استفاده از روش تکرار مداوم باعث دریافت پیام و جلب‌توجه مخاطب شود.

شناسه خبر 48086