شناسه خبر:59946
1401/6/20 09:43:11

سپهرغرب، گروه خبر: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با هدف محرومیت‌زدایی و دسترسی عادلانه مردم به امکانات بهداشتی و درمانی امسال 72 پروژه خدمات‌رسانی در حوزه سلامت استان با بیش از یک هزار و 600 میلیارد ریال افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

فریدون عبالملکی اظهار کرد: با بررسی‌های میدانی انجام گرفته در خصوص بهبود دسترسی مردم به خدمات سلامت و توزیع عادلانه خدمات، 72 پروژه در حوزه سلامت استان شناسایی و در دست احداث قرار گرفت.

وی افزود: از این تعداد پروژه هشت مورد آن‌ها افتتاح، چهار مورد آماده افتتاح و بهره‌برداری و 60 پروژه نیز در قالب طرح محرومیت‌زدایی در هفته دولت کلنگ‌زنی شد.

وی با بیان اینکه، تمام تلاش خود را در برای افزایش میزان اعتبارات حوزه سلامت با هدف ارتقای وضعیت فضاهای بهداشتی و درمانی به‌کار گرفته‌ایم، افزود: خوشبختانه اعتبارات بسیار خوبی برای بهبود دسترسی مردم به خدمات سلامت با توسعه بخش عمرانی در نقاط مختلف استان جذب شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه بسیاری از بناهای حوزه سلامت دارای قدمت طولانی بوده بنابراین بین وضعیت موجود با مطلوب ما، کماکان فاصله وجود دارد، اذعان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با بهره‌برداری از پروژه‌های مذکور که به‌نوعی در استان بی‌نظیر است به اهداف تعیین شده در خصوص بهبود شاخص‌های سلامت نزدیکتر می‌شویم.

عبدالملکی با بیان اینکه، وضعیت و شاخص‌های مرتبط با محرومیت در حوزه سلامت شهرستان‌ها با هم یکسان نبوده و تعدادی از شهرستان‌ها نیاز به اعتبار بالاتر و کار جهادی دارند، افزود: در تمام شهرستان‌ها با توجه به نیاز، پروژه‌های دارای اولویت تعریف، اجرا یا کلنگ‌زنی شده است که در مجموع بالغ بر یک‌هزار و 652 میلیارد ریال اعتبار برای آن‌ها جذب و تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به اینکه، اکثر این پروژه‌ها در بخش بهداشت و پیشگیری است، ابراز کرد: با توجه به توسعه بخش‌های درمانی در سال‌های قبل و اینکه پیشگیری همواره مقدم بر درمان است، توجه بیشتر به بخش بهداشت و ارتقای شاخص‌های ساختاری این حوزه احساس می‌شد که بعد از تکمیل پروژه‌های مذکور، سلامتی مردم بیش از پیش ارتقا می‌یابد.

این مسئول با عنوان اینکه، فرایند شناسایی نقاط محروم در شهرستان‌های استان ادامه داشته و امکان تعریف پروژه‌های جدید وجود دارد، اظهار کرد: از تعداد کل پروژه‌ها 24 مورد شهری و 48 مورد آن روستایی است که در همه موارد توجه بیشتر بر بهداشت با هدف دستیابی به ارتقای سلامتی و کیفیت زندگی مردم با پیشگیری از بیماری در میان آنان است.

عبدالملکی با بیان اینکه، برای اتمام پروژه‌های کلنگ‌زنی شده کمتر از یک سال زمان پیش‌بینی کرده‌ایم، گفت: امیدوارم با تخصیص به‌موقع منابع مالی مورد نظر به دانشگاه، شاهد به ثمر نشستن زودهنگام نتیجه این تلاش‌ها و کار جهادی باشیم.

به گفته وی، برای احداث این 72 پروژه، در مجموع اعتباری بالغ بر یک هزار و 652 میلیارد ریال اعتبار، هزینه یا پیش‌بینی شده است.

شناسه خبر 59946