سپهرغرب، گروه خبر: مدیر بحران و مخاطرات بخش کشاورزی استان همدان گفت: خوشبختانه تاکنون هیچگونه گزارشی مبنی بر خسارت ناشی از اُفت دما به بهرهبرداران بخش کشاورزی از طریق شهرستانها و مراکز خدمات کشاورزی به استان ارسال نشده است.
احد ظفری اظهار کرد: در رابطه با اُفت دمایی که توسط اداره کل هواشناسی استان همدان پیشبینی شده بود و به جهاد کشاورزی برای اطلاعرسانی به بهرهبرادران بخش کشاورزی ارسال شد، توصیههای فنی لازم را به بهرهبرداران بهویژه گلخانهداران، مرغداران و دامداران اطلاعرسانی کردیم که نسبت به تأمین و ذخیرهسازی سوخت جایگزین اقدام کنند.
وی تست ژنراتورهای برق توسط بهرهبرداران بخش کشاورزی و تهیه و تأمین ژنراتور برای جلوگیری از هرگونه خسارت ناشی از مخاطرات قطعی برق و برف و کولاک، بازسازی سازههای گلخانهها را از دیگر موارد مورد تأکید و اطلاعرسانی به بهرهبردارن برشمرد و افزود: بهعنوان اقدامات پیشگیرانه موارد مهم از طریق مدیریت شهرستانها به بهرهبرداران اطلاعرسانی شده و امیدواریم با اُفت دما و بارندگیهایی که در روزهای آتی خواهیم داشت، بهرهبرداران بهویژه دامداران، مرغداران، گلخانهداران و سایر تولیدکنندگان دچار آسیب نشوند.
ظفری با اشاره به اینکه در رابطه با بحث خسارتها تمام گزارشاتی که در زمینه خسارت به بهرهبرداران تأیید شده باشد از طریق شهرستانها به ما گزارش میشود، خاطرنشان کرد: از بهرهبرداران بهویژه گلخانهداران درخواست داریم تا نسبت به بیمه واحدهای تولیدی بخش کشاورزی خود اقدام کنند تا درصورت اُفت دما با آسیب و تضرر مواجه نشوند.
وی اقدامات پیشگیرانه را از دیگر موارد برای در امان ماندن بهرهبرداران از مخاطرات بخش کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: اقدامات پیشگیرانه میتواند از بسیاری از حوادث غیر قابل پیشبینی جلوگیری کرده و چنانچه بهرهبرداری تمام اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد، کمتر دچار خسارت خواهد شد.
ظفری گفت: درنهایت چنانچه بر اثر مخاطرات بخش کشاورزی چون طوفان، بارندگی، سیل، برف و یخبندان خسارتی وارد شود، تمام موارد را به مراجع ذیصلاح مدیریت کل بحران استانداری و وزارت ارسال کرده و تصمیماتی که در ستاد کارگروه مدیریت بحران وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران کشور گرفته میشود را به بهرهبردارانی که دچار خسارت شدهاند، منعکس میکنیم.
شناسه خبر 51392