سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه گفت: در سال 1356 در استان 10 باب کتابخانه وجود داشت که در سال 1400 این تعداد به 109 باب کتابخانه رسیده است.
معصومه حسنیخونسار روز گذشته اظهار کرد: در سال 1356 در استان کرمانشاه 10 باب کتابخانه وجود داشت که در سال 1400 این تعداد به 109 باب کتابخانه رسیده است.
وی از رشد 9 برابری تعداد کتابخانهها سخن گفت و افزود: 90 کتابخانه از این تعداد زیر پوشش نهاد کتابخانههای عمومی کشور و 19 باب هم کتابخانه بهصورتی مشارکتی با سایر ادارات هستند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه ادامه داد: زیربنا کتابخانهها از 6 هزار و 761 متر مربع قبل از انقلاب طی این 43 سال به 42 هزار و 610 متر مربع رسیده که در این راستا هم شاهد رشدی تقریباً هشت برابری هستیم.
وی اضافه کرد: تعداد کل منابع در سال 56 حدود 38 نسخه در کتابخانههای عمومی بوده که اکنون به یک میلیون و 184 هزار جلد نسخه رسیده است.
حسنیخونسار تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کتابخانههای عمومی از مراکز امانات به پایگاه فرهنگی و اجتماعی تبدیل شدند و توجه ویژهای به کودکان و نوجوانان شده است.
وی گفت: معرفی و قدردانی از چهرههای انقلاب، برگزاری نشستهای مشاورهای، آگاهی رسانهای، رونمایی از کتاب دورههای آموزشی با محوریت هفت توصیه مأموریتی گام دوم انقلاب، برگزاری پویش عکاسی از کتابها با موضوع انقلاب در قالب سلفی با کتاب و عکسنوشت انقلاب و انتشار آن در فضای مجازی با هشتگ کتاب 43، تقدیر از پنج نفر از برگزیدگان در سطح کشوری، برگزاری نشست روایتگری انقلاب اسلامی، نشست شاهنامهخوانی، مثنویخوانی، نشستهای محفل ادبی و غیره، از برنامههای اجرایی کتابخانههای عمومی استان در ایام دهه فجر است.
شناسه خبر 52254