حاج نادر طالبزاده در نگاه دکتر سهیل اسعد:
امتیاز حاج نادر استقلال فکری و شخصیتی او بود
سپهرغرب، گروه خبر - سمیرا گمار: دکتر سهیل اسعد امتیاز حاج نادر طالبزاده را استقلال فکری، شخصیتی و اخلاقی او توصیف کرد و گفت: چون او عاشق حق بود، میخواست فدای حق شود، برای همین در فضای سیاسی جناحی نبوده و در فضای انقلابی تحت تاثیر جنبش خاصی خاصی قرار نداشت، کاملا دنبال بیان حق و رساندن آن به دیگران و تجلیاش در انسانهای مختلف بود.
وی با بیان اینکه مرحوم طالبزاده، بزرگ شده آمریکا بوده، 10 سال در آنجا زیسته بود و همین مساله اثرات عمیقی در شکلگیری شخصیت او داشت، عنوان کرد: او اصالت ایرانی داشت اما از لحاظ شخصیتی، سبک زندگی و تفکری یک فرد آمریکایی بود چراکه استراتژیکترین دوران زندگیاش را در آنجا گذرانده بود و همین امر مزایایی برای فهم بسیاری از مسائل اسلام به او داده بود.
امام و انقلاب مسیر حاج نادر را عوض کرد
این اندیشمند آرژانتینی خاطرنشان کرد: حاج نادر طالبزاده در ایام جوانی یک سبک زندگی مادی داشته و مقدماتی را چیده بود که آینده دنیویاش تامین باشد، اما پیروزی انقلاب و برخوردی که با امام راحل(ره) از نظر فکری داشت کل مسیرش را عوض کرد.
اسعد ادامه داد: مرحوم طالبزاده در همان ایام نوجوانی با آگاهی کاملی که از مقایسه نظام اسلام و نظام غرب و تجربه زندگی اسلامی بعد از تجربه سبک زندگی غربی، داشته تصمیم میگیرد یک راه جدید را برای خود ترسیم کرده و خودش را وقف اسلام و انقلاب کند.
وی متذکر شد: او از جوانی یک هدف متعالی را برای خود در نظر میگیرد که بیان و تبلیغ حقیقت بوده و علم، مطالعه و تخصص خود را در مسیر تحقق آن هدف قرار میدهد، همین چشمانداز منجر به یک حرکت 40، 50 ساله مجاهدانه شده و در قالب فرهنگ و رسانه کار را پیش میبرد.
زمان در خدمت نادر
این مبلغ بینالمللی در بخش دوم سخنان خود گفت: مساله مهمی که در واکاوی شخصیت مرحوم طالبزاده به چشم میخورد این است که ایشان طوری زمان را مدیریت کرد که حال، گذشته و آینده یعنی تجربه بینالمللی، تخصص، رشته و سبک زندگی آمریکایی او در خدمت زمان حال قرار گرفته و در قالب سبک اسلامی خدماتی را تقدیم جامعه کرد، البته به همین نقطه محدود نشده و برای اینکه حال را به آینده مرتبط کند، مدرسهای با عنوان حرکت آموزشی برای جوانان ایجاد کرده و انبوه جوانان را با علوم، مواد درسی و تجربیات خود برای ادامه راهش آشنا کرد.
اسعد افزود: حاج نادر زمان را خوب مدیریت کرده و میدانست با گذشته خود چه کند، در حال چه کار کرده و برای آینده چه باید کند، برای همین است که امروز و بعد از وفاتش متوجه میشویم او به سبک علما که شاگردانی را تربیت میکردند تا بعد از آنها مکتبی ایجاد کرده و ادامهدهنده تفکرشان باشند، جوانان بسیاری را پرورش داد.
تواضع و اخلاص برجسته ترین ویژگیهای حاج نادر
وی به ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی مرحوم طالبزاده نیز اشاره کرده و گفت: بارزترین ویژگی ایشان تواضع بود تا حدی که متوجه نمیشدی در مقابل چه شخصیت عظیمی قرار گرفتهای و این رفتار امامگونه او برای من بسیار تعجبآور بود و دیگری اخلاص در بیان حقیقت توسط ایشان بود که باعث شد کارهایش برکات داشته باشد.
امتیاز حاج نادر استقلال فکری و شخصیتی او بود
این متفکر برجسته در پایان سخنان خود امتیاز حاج نادر طالبزاده را استقلال فکری، شخصیتی و اخلاقی او توصیف کرد و گفت: چون او عاشق حق بود، میخواست فدای حق شود، برای همین در فضای سیاسی جناحی نبوده و در فضای انقلابی متاثر از جنبش خاصی نبود، کاملا دنبال بیان حق و رساندن آن به دیگران و تجلی اش در انسانهای مختلف بود.
شناسه خبر 55989