شناسه خبر:89967
1403/9/28 18:35:00

استاندار بر اهمیت واحد تولیدی پتروشیمی کرمانشاه به عنوان یک کارخانه استراتژیک و تأثیر آن بر رونق اقتصادی و کشاورزی استان تأکید کرد و گفت: پتروشیمی هرسین با 70 هزار سهامدار موتور محرک اقتصاد استان است.


منوچهر حبیبی روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات پتروشیمی هرسین که با حضور حجت‌الاسلام احمدی نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد، افزود: این کارخانه به رونق اقتصادی استان کمک شایانی کرده و چند هزار نفر را مشغول به کار کرده است.
استاندار کرمانشاه همچنین به نقش پتروشیمی در تأمین ارز کشور و صادرات محصولات اشاره کرد و گفت: بخش کشاورزی به عنوان مهم‌ترین بخش اقتصادی کرمانشاه هم از این کارخانه منتفع می‌شود.
وی خواستار یک نگاه وسیع‌تر و جدی‌تر به این شرکت شد و بر لزوم مدیریت ناترازی انرژی که در کشور به وجود آمده، تأکید کرد.
حبیبی پیشنهاد داد که نشستی با حضور مسوولان پتروشیمی، پلیمر و برق منطقه‌ای کرمانشاه برگزار شود تا مشکلات انرژی این واحد تولیدی به صورت کوتاه‌مدت حل شود.
وی همچنین به خط 20 کیلووات شرکت توزیع اشاره کرد و خواستار پیگیری هر 2 پیشنهاد شد.
در خصوص گاز نیز حبیبی خواستار مکاتبه با دیسپاچینگ شد تا سهم پتروشیمی اختصاص داده شود و از رکود تولید جلوگیری شود.
وی همچنین تأکید کرد که از محل صرفه‌جویی گاز استان کرمانشاه باید سهمی به پتروشیمی هرسین اختصاص داده شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ضرورت پیگیری تسهیلات ارزی برای راه‌اندازی فاز دوم پتروشیمی از بانک تجارت به مطالبات از جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: این مطالبات حدود 6200 میلیارد تومان است و ممکن است در تحویل کود اوره به جهاد کشاورزی کندی به وجود آید.
حبیبی همچنین بر لزوم استخدام نیروهای بومی در پتروشیمی کرمانشاه تأکید کرد و گفت: مشکل جدی بیکاری در استان کاملا مشهود است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به مفهوم تولید گفت: تولید یعنی ایثار، ازخودگذشتگی و جهاد و تولیدکننده در جامعه ایرانی یک جهادگر واقعی است.
وی یادآوری کرد که لاجرم استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور مسوولان و تولیدکنندگان کار قرار داد.
مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه از پیشرفت فیزیکی 82 درصدی فاز دوم این شرکت تولیدی خبر داد و گفت: برای استخدام داوطلبانی که به مصاحبه پذیرفته شده‌اند، باید مرحله دوم پروژه که مشکل تامین برق دارد، راه‌اندازی شود.
«امیرحسین لطفی» نیز در این جلسه‌ با اشاره به نقش کلیدی صنایع پتروشیمی در ارزآوری برای استان کرمانشاه به تولید سالانه 396 هزار تن آمونیاک و 660 هزار تن اوره اشاره کرد.
وی همچنین از پیشرفت 82 درصدی فاز 2 پتروشیمی کرمانشاه خبر داد و این پروژه را یکی از مهم‌ترین طرح‌های استان دانست که می‌تواند به حل مشکل بیکاری کمک کند.
لطفی در ادامه به مشکلات موجود اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات ما این است که از هشتم آذر ماه گاز این مجموعه قطع شده است.
وی همچنین به تعداد 63 هزار سهامدار مردمی و 400 سهامدار حقوقی در این پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این پتروشیمی (به لحاظ تعداد زیاد سهامدار) مردمی‌ترین پتروشیمی کشور است.
مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه در عین حال نیاز فوری این مجموعه به 10 هزار میلیارد تومان پول برای واردات تجهیزات را از مشکلات جدی این مجموعه عنوان کرد.
وی اظهار کرد که پتروشیمی کرمانشاه تا پایان سال به 17 میلیون دلار برای خرید تجهیزات داخلی نیاز دارد.
لطفی به آزمون استخدامی که اخیراً برگزار شد نیز اشاره کرد و گفت: 13 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند که تنها 700 نفر پذیرفته خواهند شد، اما در حال حاضر برق تأمین نشده و فاز جدید پتروشیمی کرمانشاه به اتمام نرسیده است.
وی تأکید کرد که پتروشیمی کرمانشاه برای راه‌اندازی فاز 2 به 23 مگابایت برق نیاز دارد.

شناسه خبر 89967