شناسه خبر:90975
1403/10/23 17:52:00

استاندار همدان گفت: مدیران استان برای رفع موانع موجود در کنار هنرمندان و تولیدکنندگان هستند تا فضایی مناسب برای رونق اقتصادی ایجاد کنند.


به گزارش روز یکشنبه سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی استانداری همدان، حمید ملانوری‌شمسی در سومین همایش بزرگ بررسی راهکارهای حمایت از صنعت چوب، رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب‌وکار اظهار کرد: استان همدان با تاریخچه‌ای غنی، هنر چوب را به‌عنوان یکی از میراث‌های فرهنگی خود حفظ کرده است؛ آثار فاخر تولیدشده توسط هنرمندان این استان نه‌تنها در کشور، بلکه در دنیا شناخته شده‌اند.
وی ادامه داد: هنرصنعت چوب باید با فناوری‌های روز دنیا همگام شود و این پیشرفت می‌تواند به افزایش کیفیت، کارآیی و جایگاه جهانی این هنر کمک کند.
استاندار همدان این استان را یکی از مراکز تمدن‌ساز کشور خواند که به‌دلیل موقعیت جغرافیایی و فرهنگی خود، قابلیت‌های متعددی برای رشد و توسعه دارد.
وی تأکید کرد: یکی از بزرگ‌ترین منابع استان، نیروی انسانی مستعد و خلاق است که عامل اصلی توسعه و پیشرفت به‌شمار می‌رود.
ملانوری‌شمسی با بیان اینکه همدان در حوزه‌های کشاورزی، معدنی و صنایع دستی نیز ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: تمام اقدامات توسعه‌ای باید درنهایت به افزایش شادی، رفاه و کیفیت زندگی مردم استان منجر شود.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت استان نیازمند برنامه‌ریزی اصولی و علمی است، اضافه کرد: بدون نقشه راه مشخص، دستیابی به اهداف دشوار خواهد بود.
استاندار همدان با بیان اینکه وظیفه دولت فراهم‌کردن زیرساخت‌ها، نظارت و تسهیل‌گری برای فعالیت بخش خصوصی است، افزود: در این دوره فرآیندهای صدور مجوز و هماهنگی برای سرمایه‌گذاران تسریع شده است تا موانع کاغذبازی کاهش یابد.
وی با بیان اینکه ایجاد شهرک‌های تخصصی در حوزه‌هایی مانند صنعت چوب ضروری است، خاطرنشان کرد: این شهرک‌ها می‌توانند باعث رونق اقتصادی و اشتغال شوند و شفافیت در نظام مالیاتی و کاهش فرارهای مالیاتی می‌تواند به توسعه اقتصادی استان کمک کند.
ملانوری‌شمسی تصریح کرد: تحقق اهداف توسعه‌ای تنها با مشارکت مردم و جامعه محلی ممکن است و جذب سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی یکی از اولویت‌های این دوره مدیریت استان است.
وی بیان کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و استفاده از انرژی‌های پاک برای حفظ محیط زیست و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی اهمیت دارد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه زیرساخت‌های گردشگری و صنایع تبدیلی باید تقویت شوند، تأکید کرد: از ظرفیت‌های این حوزه‌ها باید بیشترین بهره‌برداری انجام شود.
* ایجاد شهرک تخصصی چوب به‌عنوان مطالبه درودگران همدانی، در دست پیگیری است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: احداث شهرک تخصصی چوب به‌عنوان یکی از مطالبات درودگران استان در دست اقدام و پیگیری قرار دارد.
احمد شانیان با اشاره به نقش ارزنده صنوف تولیدی در رونق اقتصادی استان، اظهار کرد: در راستای تکمیل زنجیره تولید هنرصنعت چوب نیازمند هدایت سرمایه‌گذاری‌های جدید به این سمت‌وسو هستیم.
وی افزود: همدان مهد هنرصنعت چوب است و در مناطق جنوبی استان مانند ملایر، نهاوند و تویسرکان شاهد رونق مبل و منبت به‌عنوان یکی از شاخه‌های این هنر ارزشمند هستیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه در این رشته هنری از وجود استادکاران با تجربه و صاحب نام بهره‌مند هستیم، ابراز کرد: تکمیل زنجیره تولید در استان از دغدغه‌های استاندار همدان و از نیازهای ضروری صنعت چوب است.
شانیان اظهار کرد: به‌روزرسانی تولیدات براساس سلیقه مشتری، مواد اولیه، برندینگ و تبلیغات، از الزامات هنرصنعت چوب برای توسعه و پیشرفت است.
وی گفتمان دولت در همه بخش‌ها را وفاق و همدلی دانست و گفت: با همیاری و تعامل نمایندگان استان و تدابیر استاندار همدان فضای وحدت و انسجام در استان حاکم است.
شانیان به تشریح دستاوردهای صنعتی استان همدان پرداخت و افزود: رکن اصلی این موفقیت‌ها، تولیدکنندگان هستند.
* مدیریت موفق انرژی نیازمند یک نگاه جامع است
استاندار همدان همچنین در جلسه کارگروه مدیریت مصرف انرژی ابراز کرد: مدیریت موفق انرژی نیازمند یک نگاه جامع و همکاری همه‌جانبه است که در آن رضایتمندی عمومی، تعامل با مردم و واحدهای تولیدی، توجه به بازار و نقش محوری واحدهای صنعتی به‌طور هم‌زمان مد نظر قرار گیرد.
ملانوری‌شمسی ادامه داد: مردم به‌عنوان مصرف‌کنندگان اصلی انرژی نقش مهمی در موفقیت فرآیند مدیریت انرژی دارند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه یکی از اصول اساسی در مدیریت انرژی ایجاد همراهی و هم‌افزایی با مردم و بنگاه‌های اقتصادی است، تأکید کرد: این همکاری نه‌تنها می‌تواند مصرف انرژی را بهینه کند، بلکه از خسارت‌های ناشی از مصرف بی‌رویه و قطعی‌ها جلوگیری می‌کند.
وی یادآور شد: صرفه‌جویی فراگیر در استان اعم از ادارات دولتی، واحدهای تولیدی، مردم و کسبه بازار در مدیریت بهینه منابع انرژی نقش بسزایی دارد.
ملانوری‌شمسی با بیان اینکه واحدهای صنعتی نقش کلیدی در مدیریت انرژی ایفا می‌کنند، اضافه کرد: همراهی این واحدها می‌تواند تأثیر چشمگیری بر کاهش مصرف کلی انرژی داشته باشد.

شناسه خبر 90975