گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:103867

چهار قطعه شاهین بحری کمیاب از چنگ قاچاقچیان در دیواندره نجات یافتند

چهار قطعه شاهین بحری کمیاب از چنگ قاچاقچیان در دیواندره نجات یافتند
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: چهار قطعه «شاهین بحری» کمیاب و در معرض خطر که توسط قاچاقچیان حیات وحش برای فروش غیرقانونی و احتمالا خروج از کشور صید شده بودند کشف و توقیف شد.
فرزاد زندی اظهار کرد: قاچاقچیان برای جلوگیری از پرواز و فرار این پرندگان در مسیر انتقال به مقصد، از روش‌های بی‌رحمانه و غیرانسانی استفاده کرده بودند به طوری که ناحیه دم، دمگاه وشاه پرهای این پرندگان را با باند پیچی محکم بسته بودند و حتی پلک‌های ناحیه چشم آن‌ها را با بخیه بسته‌بندی کرده بودند تا توانایی دید و حرکت را از آن‌ها سلب کنند.
وی افزود: این اقدام غیرانسانی و جرم سنگین قاچاق حیات وحش، با همکاری مقتدرانه نیروهای انتظامی شهرستان دیواندره متوقف شد.
این مسئول بیان کرد: این پرندگان بلافاصله تحت نظر کارشناسان و دامپزشکان قرار گرفتند و پس از انجام معاینات پزشکی دقیق و حصول اطمینان از سلامت کامل، توانایی پرواز و توانایی شکار آن‌ها در زیستگاه طبیعی، این پرندگان در محل مقتضی رهاسازی خواهند شد.
زندی گفت: پرونده متخلفین نیز به دقت تنظیم و برای پیگیری جدی و برخورد قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شده است.
ارسال نظر

سوال: عدد هفت بعلاوه دو؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار