گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:67741

نظارت بر بازار مرغ در ایلام باید تشدید شود

نظارت بر بازار مرغ در ایلام باید تشدید شود

تقی منصوریان روز دوشنبه در نشست کمیته اقدام مشترک استان اظهار کرد: افزایش قیمت نهاده‌های دامی و همچنین کاهش جوجه‌ریزی در بسیاری از استان‌های کشور باعث افزایش قیمت گوشت مرغ در استان به تبع کشور شده است.
وی افزود: باید مجموعه جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، اتحادیه و سایر دستگاه‌های مرتبط همکاری لازم برای تأمین مرغ مورد نیاز استان را داشته باشند
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام از تعاون روستایی و جهاد کشاورزی خواست مازاد مرغ تولید به خارج از استان ارسال شود.
منصوریان با اشاره به اینکه از نظر میزان جوجه‌ریزی در ماه گذشته مشکلی نداریم اما اکنون در بسیاری از مرغداری‌های کشور میزان جوجه‌ریزی کاهش پیدا کرده است، گفت: همین مسئله موجب افزایش قیمت مرغ و کمبود آن در بازار سایر استان‌ها شده است.
وی افزود: باید تلاش شود ابتدا مرغ مورد نیاز بازار ایلام تأمین و مازاد آن به خارج از استان صادر شود تا مردم ایلام با مشکلی مواجه نشوند.
میزان تولید گوشت مرغ در استان ایلام با وجود حدود 370 واحد مرغداری سه برابر میزان مصرف مردم استان است.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم آلمان؟ Siah

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار