رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان:
27 پروژه به منظور تحقق جهش تولید، در ستاد اقتصاد مقاومتی مصوب شد
سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان گفت: 27 پروژه در حوزههای مختلف در راستای تحقق شعار جهش تولید در ستاد اقتصاد مقاومتی کردستان، برای سال 99 مصوب شده است.
بهرام نصراللهیزاده اظهار کرد: در سال 96 برنامه جامع اقتصاد مقاومتی استان کردستان، از مجموع 100 امتیاز 98 امتیاز کسب کرد و پروژهها در این چهارچوب پیگیری میشوند.
وی افزود: پروژههای استانی مصوب ستاد فرماندهی کشوری برای استان کردستان، در سال 98 هفده پروژه بود که در سال 99 به 27 پروژه افزایش یافته است و روند پیشرفت این پروژهها در سامانه نیپا، بهصورت مستمر پایش میشود و علاوهبر این برخی پروژهها، ملی هستند که برش استانی دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: تخصیص آب برای پرورش ماهی سیروان، راه آهن همدان – سنندج، سد سیازاخ، سد چراغویس و گردنه صلواتآباد، افزایش تولید گندم و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از مهمترین مصوبات ستاد بوده است که خوشبختانه همه این پروژهها و برنامهها بهخوبی در دست اقدام و اجرا است.
نصراللهیزاده یادآور شد: در سال جاری پروژههای جهش تولید نیز در اولویت مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قرار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در جریان سفر سال 88 مقام معظم رهبری به خطه کردستان، هزار و 212 پروژه تعریف و تصویب شده است و غیر از چهار پروژه که در دست اجرا هستند، بقیه این پروژهها اتمام و به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان گفت: تا همین امسال نیز دفتر مقام معظم رهبری به پروژههای استان، اعتبار تزریق میکند و در سال 98 مبلغ 40 میلیارد تومان به جاده سنندج – مریوان و مبلغ پنج میلیارد و 300 میلیون تومان به دانشکده علوم قرآنی سنندج، تخصیص داده شده است.
نصراللهیزاده اظهار کرد: همچنین سالن سرپوشیده ورزشی 1200 نفره بانه، یکی دیگر از مصوبات سفر مقام معظم رهبری بود که بهدلیل مشکلات فنی در اجرا، عملیات ساخت آن به تعویق افتاد و اکنون در دست اجرا است.
وی افزود: احداث هتل پارسیان در سنندج، یکی دیگر از مصوبات سفر بود که اگرچه مدتی معوق مانده بود، اما به همت دفتر مقام معظم رهبری، بنیاد مستضعفان عملیات ساخت هتل پارسیان را در سنندج آغاز کرد و اکنون در دست احداث است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان در ادامه سخنان خود بیان کرد: کردستان جزء معدود استانهای کشور است که در آن فرودگاه دوم احداث میشود و خوشبختانه فرودگاه سقز از روند پیشرفت خوبی برخوردار است و منابع مالی خوبی نیز برای آن پیشبینی شده است و در سال جاری ساختمان ترمینال آن به بهرهبرداری میرسد.
نصراللهیزاده با اشاره به اینکه دولت در چند سال گذشته، توسعه زیرساختها را در استان کردستان در دستور کار قرار داده است، ادامه داد: سقز بهعنوان دومین شهرستان استان نقش مهم و اثرگذاری در روند توسعه استان دارد و خوشبختانه زیرساختهای آن بهخوبی توسعه پیدا کرده است.
وی به پروژه کریدور شمال غرب به جنوب اشاره کرد و یادآور شد: بخشی از این کریدور بزرگراهی، در محدوده شهرستان سقز به سمت سنندج و نیز به سمت بوکان واقع شده است که خوشبختانه بهطور کامل زیر بار ترافیک رفته و از آن بهرهبرداری شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان گفت: فرودگاه سقز فرودگاهی استراتژیک است که میتواند جمعیت قابلتوجهی را تحت پوشش قرار دهد.
نصراللهیزاده همچنین به اهمیت شهر مرزی بانه در توسعه استان، اشاره کرد و اظهار کرد: با تدوین برنامههای توسعه شهرستانی در سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان، ظرفیتهای اقتصادی بانه بهخوبی احصا شده است و اکنون مهمترین پروژه اقتصادی استان که منطقه ویژه اقتصادی است، در بانه واقع شده است.
وی افزود: دولت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی بانه حمایت میکند و علاوهبر منطقه ویژه، مرز سیرانبند از مهمترین ظرفیتهای توسعه استان است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان به پروژههای بزرگ و زیرساختی آبرسانی به شهر بانه از سد عباسآباد و آبرسانی به شهر سقز از سد چراغویس اشاره کرد و ادامه داد: بودجه پروژه آبرسانی به شهر سقز از سد چراغویس در سال 98 نسبت به 97 بیش از 10 برابر شده است.
نصراللهیزاده جاده سقز – بانه را از دیگر پروژههای مهم استان عنوان کرد و یادآور شد: این پروژه از اولویتدارترین پروژههای دولت در استان است. زیرا یک محور ترانزیتی بهشمار میآید.
شناسه خبر 21555