دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: در پی ثبت گزارشهای مردمی در سامانه مطالبهگری سو، پرونده مجتمعهای رفاهی بین راهی متخلف مورد پیگیری قرار گرفت.
میثم صابریون ظهر روز یکشنبه در جلسه بررسی معضلات مجتمعهای خدماتی و رفاهی بین راهی در سالن جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: در پی ثبت گزارشهای مردمی در سامانه مطالبهگری سو، پرونده مجتمعهای رفاهی بین راهی متخلف مورد پیگیری قرار گرفت و اگر اقدامات اصلاحی بهموقع انجام نشود، ترک فعل از سوی متولیان محسوب خواهد شد.
وی با اشاره به جایگاه مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی در خدمترسانی به مردم بهویژه در ایام اوج سفر با توجه به قرار گرفتن همدان در مسیر گردشگری، گفت: کمبود امکانات مناسب در برخی از این مجتمعها و مشکلاتی همچون سرویسهای بهداشتی ناکافی و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، وضعیت نامناسب نمازخانهها و فراهم نبودن شرایط مناسب برای استراحت مسافران، ازجمله مسائلی است که مردم در برخی مراکز بین راهی با آن مواجه هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با اشاره به مسئله گرانفروشی و قیمتهای غیر منطقی برخی اقلام خوراکی و خدمات در این مجتمعها، تأکید کرد: برخی از مسافران گزارش دادهاند که قیمت کالا در برخی از مراکز نسبت به قیمتهای واقعی و معمول در بازارهای شهری بسیار بیشتر بوده که این موضوع باعث نارضایتی و شکایت شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه دستگاههای ذیربط با دقت بیشتری مشکلات را شناسایی کنند و با نظارت مستمر در راستای حل آنان گام بردارند، افزود: مردم حق دارند که در طول سفر از خدمات مطلوبتری برخوردار شوند.
صابریون در ادامه با بیان اینکه اگر اقدامات اصلاحی در اسرع وقت انجام نشود ترک فعل از سوی متولیان محسوب خواهد شد، گفت: نظارت مردمی باید تمام سطوح حاکمیتی را شامل شود.
وی ضمن تشریح اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بر لزوم گسترش نظارت مردمی بر عملکرد مسئولین تأکید کرد و افزود: در دو سال گذشته این ستاد با هدف ویژه بر مردمیسازی فریضه امر به معروف و نهی از منکر به بخش دوم امر به معروف یعنی امر به معروف مسئولین پرداخته است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: برای تسهیل در پیگیری مشکلات، سامانه مردمی مطالبهگری سو راهاندازی شده که به شهروندان این امکان را میدهد تا مشکلات خود را مستقیم و سریع گزارش دهند.
شناسه خبر 89426