شناسه خبر:93799
1404/2/1 09:39:06

مدیرعامل استودیو تاد گفت: نقش نهادهای حاکمیتی باید محدود به ایجاد زیرساخت‌های آموزشی و حمایت از تیم‌های کوچکتر باشد. این نهادها نباید وارد بخش‌های تجاری، تولید یا نشر شوند.

علی نادعلیزاده با اشاره به عرضه بازی‌های ایرانی روی سکوهای خارجی گفت: بسیاری از محدودیت‌ها برای تیم‌های ایرانی وجود دارد که قصد فعالیت بین‌المللی دارند. نخستین مسئله این است که به‌عنوان فرد یا شرکتی که در ایران مستقر است، اجازه فعالیت در بازارهای جهانی مثل گوگل پلی و اپ استور را ندارید.

وی افزود: ما یک شرکت در ایران و یک شرکت در خارج از ایران داریم که با استفاده از شرکت خارجی، حساب‌های مربوط به نشر بازی‌ها را افتتاح و امکان تسویه‌های مالی در قالب تبدیل ارز از دلار به ریال را فراهم کرده‌ایم.

مدیرعامل استودیو تاد گفت: علاوه بر این امکانات، مهم‌ترین خدماتی که به بازی‌سازان ارائه می‌دهیم شامل مدیریت بازاریابی، فروش و افزایش ترافیک ارگانیک است تا بتوانیم ترافیک بیشتری برای بازی‌ها ایجاد کنیم.

نادعلیزاده افزود: هم‌اکنون بازی‌هایی داریم که بسیار موفق هستند، تولید داخل ایران هستند اما فروش اصلی آن‌ها در آمریکا و اروپا صورت می‌گیرد.

وی گفت: با اینکه سال‌هاست این کار را انجام می‌دهیم، هر از چند گاهی قوانین و قواعد تحریم تغییر می‌کنند و قوانین فروشگاه‌ها دستخوش تغییر می‌شوند. ما نیز به نوبه خود تا حدی با این قوانین درگیر هستیم، هرچند با توجه به حضورمان در خارج از ایران، این درگیری کمتر از دوستان دیگر است. مسئله اصلی که با آن مواجه هستیم همچنان مسائل مربوط به تحریم‌هاست.

وی افزود: در حوزه نرم‌افزار و بازی، به نوعی ما سال‌هاست که در بیشترین سطح تحریم قرار داریم. به‌نظر نمی‌رسد که بتوانند تحریم‌ها را در این حوزه بیش از این افزایش دهند.

مدیرعامل استودیو تاد گفت: نقش نهادهای حاکمیتی باید محدود به ایجاد زیرساخت‌های آموزشی و حمایت از تیم‌های کوچکتر باشد. این نهادها نباید وارد بخش‌های تجاری، تولید یا نشر شوند، زیرا این وظیفه یا تخصص آن‌ها نیست و معمولاً ورودشان به چنین حوزه‌هایی منجر به ایجاد ناآرامی در بازار می‌شود، که نه‌تنها مفید نیست، بلکه ممکن است زیان‌آور نیز باشد.


منبع: خبرگزاری ایسنا

شناسه خبر 93799