گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:65931
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

گندم موتور محرکه اقتصاد استان کردستان است

گندم موتور محرکه اقتصاد استان کردستان است

پیمان اسکندری در مراسم جشن انقلاب اظهار کرد: بخش کشاورزی در 44 سالگی انقلاب به‌عنوان یکی از راهبردی‌ترین بخش‌ها در تحولات کشور رشد و توسعه مطلوبی را تجربه کرده است.
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران موجب تحول شگرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور شده و در این میان بخش کشاورزی در چهل و چهار سالگی انقلاب به‌عنوان یکی از راهبردی‌ترین بخش‌ها در این تحولات رشد و توسعه مطلوبی را تجربه کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان افزود: بخش کشاورزی به عنوان تأمین‌کننده امنیت غذایی جایگاه مهمی دارد و به تأکید صاحب‌نظران و کارشناسان اقتصادی این بخش در حرکت چرخ‌های اقتصادی کشور نقش اساسی ایفا می‌کند.
اسکندری از بخش کشاورزی به‌عنوان برقرارکننده تعادل اقتصادی جامعه نام برد و گفت: کشاورزی دارای حساسیت و نقش‌آفرینی بسیار است چنانکه حفظ و توسعه کشاورزی می‌تواند در ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت نقشی بی‌بدیل ایفا کند.
وی افزود: هم‌اکنون ایران از نظر اقتصاد کشاورزی کشوری مهم در منطقه است که می‌توان گفت دارای ظرفیت فراوان برای توسعه است و این مهم و توانمندی تا پیش از وقوع انقلاب اسلامی مورد توجه نبود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی در ادامه بر حفظ کرامت بهره‌برداران تأکید و تصریح کرد: مولدین ما با تمام توان و تلاش جزو زحمت‌کشانی هستند که در هر شرایطی دست از تولید برنداشته‌اند، بنابراین وظیفه تک‌تک کارکنان سازمان چه در مراکز خدمات و چه در مدیریت‌ها و ستاد سازمان حفظ کرامت این عزیزان و گشاده رویی و پاسخ‌دهی آنی به آن‌هاست.
اسکندری به تولید بالغ بر 7٥0 هزار تن گندم در استان کردستان اشاره کرد و گفت: گندم موتور محرکه اقتصاد استان کردستان است که توانسته امسال بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال عاید استان کند.
وی از نیروی انسانی سازمان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی سازمان نام برد و افزود: جهاد سازندگی از ابتدای تأسیس و در سال‌های اولیه انقلاب، همواره همراه نظام و انقلاب بوده و پس از سال‌ها که به نام جهاد کشاورزی تغییر نام یافت نیز در عرصه تأمین و تولید مواد غذایی توانسته پاسدار امنیت غذایی باشد.
وی ارتقا و حفظ کرامت ارباب رجوع را یکی از مهم‌ترین هدف‌های نظام اداری دانست و گفت: کارکنان سازمان باید سازو کار لازم برای ارائه خدمات مطلوب و مناسب و مؤثر به مردم را فراهم کنند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار